Rulouri quattro formaggi

Rulouri Quattro Formaggi cu fistic – aperitivul perfect pentru mesele festive!

Rulouri Quattro Formaggi

Te pregatesti pentru musafiri? Vrei sa ii impresionezi pe cei dragi? Reteta de Rulouri quattro formaggi este perfecta pentru mesele in familie! Desi arata ca si cum ai fi petrecut mult timp in bucatarie, se pregateste foarte simplu! Sfat util: poti coace rulourile cu 1-2 zile inainte si le umpli doar inainte de servire!

Rulouri Quattro Formaggi

Poti alege diverse tipuri de branza pentru umplutura, in functie de preferintele familiei tale! Nu stii unde sa gasesti conurile speciale pentru a coace Rulouri quattro formaggi? Le gasesti in hypermarket-uri, la raionul de produse pentru patiserie si ustensile de bucatarie.

Nu uita! Anul acesta, impreuna cu Morarita, cautam NOI RETETE IN FAMILIE! Am intors pe toate foile retetele de familie si ti-am pregatit un concurs cu super premii de bucatarie, in fiecare sezon. 😊 Inscrie o reteta clasica, dar cu o idee de reinterpretare cu aluatul pentru foietaj sau foile de placinta Morarita. Cele mai bune retete vor fi gatite de Gospo-Diva voastra preferata, sub forma de reteta video si premiate de Morarita! Urmareste concursurile pe paginile de Facebook Teo’s Kitchen si Morarita

Rulouri Quattro Formaggi

Ingrediente pentru 16 bucati Rulouri quattro formaggi

  • 800g aluat pentru foietaj Morarita
  • 1 ou batut
  • 2 linguri seminte de susan

Ingrediente pentru umplutura Rulouri quattro formaggi

  • 200g branza feta
  • 300g crema de branza natur
  • 150g gorzonzola
  • 100g parmesan proaspat razuit
  • 3 fire ceapa verde
  • 50g fistic decojit
  • sare si piper dupa gust
  • 50g fistic decojit, tocat grosier – pentru garnisit

Mod de preparare Rulouri quattro formaggi

  1. Decongelam aluatul pentru foietaj pana ajunge la temperatura camerei.
  2. Incingem cuptorul la 200°C  cu ventilatie sau 220°C static.
  3. Desfacem cu grija cate o foaie de aluat, o taiem in fasii de cca 1 cm latime.
  4. Infasuram aluatul in jurul conurilor speciale, fara a le unge in prealabil.
  5. Ungem fiecare rulou cu ou batut, presaram seminte de susan.
  6. Coacem rulourile 15-18 minute sau  pana sunt usor rumenite.
  7. Le lasam sa se raceasca foarte bine inainte de a le umple.
  8. Pentru umplutura, punem in blender toate ingredientele si amestecam pana avem o crema fina. Potrivim la gust de sare si piper.
  9. Punem compozitia intr-un pos si umplem rulourile pe rand, avand grija sa lasat un mot de crema, pe care il dam il prin fisticul maruntit

Rulourile sunt delicioase proaspete, imediat ce au fost umplute! Sa va fie de cel mai bine!

Rulouri Quattro Formaggi

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.