Vrei sa fii BUCATAR DE PLACERE?

bucatar de placere

Exista mai multe motive pentru care eu si LIDL avem o relatie de lunga, ca sa nu zic “o casnicie fericita”, dincolo de “este magazinul care e cel mai aproape de casa” sau “are un foarte bun raport calitate-pret”. Sunt “lucrurile acelea mici” pe care le face Lidl si care fac toata diferenta din lume intre el si oricare alt magazin:

  • Saptamanile tematice Lidl – in fiecare saptamana, pe langa produsele din gama de baza, pe care le gasesti in magazine oricand, sunt saptamanile tematice in care gasesti produse din lumea intreaga, de la carnati bavarezi si paella valenciana, pana la mozzarella di buffala sau produse bio
  • Produsele Deluxe – sau produsele “alea fancy” si gourmet, pe care le gasim in alte magazine la preturi exorbitante sau deloc, le gasim la Lidl in preajma sarbatorilor intr-o mare varietate si la preturi de mare bun simt
  • Super sambata Lidl – cred ca stiti toti despre ce vorbesc, ziua ACEEA din saptamana unde sunt promotiile cele mai cele
  • Lidl Tour – pentru ca la Lidl gasesti si branza de burduf pentru macaroanele de la cina dar si vacanta perfecta pentru familia ta
  • Instagram-ul Lidl – care este unul dintre cele mai cool conturi de Instagram ale brandurilor din Romania

Siiiiiiiii – CAMPANIILE LIDL. Da, campaniile LIDL sunt cele care il fac cu adevarat special pentru mine si, cu siguranta si pentru voi. Campaniile Lidl cuprinse sub sloganul “Meriti sa fii surpins” sunt cele mai faine campanii pe care le-a facut si le va face vreodata un magazin. De la surprizele pentru mama care munceste atat de mult pentru familia ei incat nu mai are timp pentru ea, dar o suprind Dumitrescu si Aradics cu o masa speciala si pana la cea mai noua si mai cool campanie, in care sunt super-mega-uber mandra sa lucrez alaturi de ei – BUCATAR DIN PLACERE!

[box style=”rounded” border=”full”]BUCATAR DIN PLACERE? CARE E IDEEA?[/box]

Ideea e simpla: gatitul e cea mai mare pasiune a ta? Vii obosit de la birou dar iti gasesti energia si pofta de viata gatind ceva fain? Documentezi ce gatesti, postezi pe Instagram, Facebook, YouTube? Atunci ai toate sansele sa fii “Bucatarul din placere” pe care il cautam! Arata-ne cum gatești o reteta intr-un mod surprinzator si poti castiga un premiu de 1000 de euro, vouchere lunare de cumparaturi la Lidl si poti deveni chiar tu bucatar din placere la televizor!

REGULAMENTUL si tot ce trebuie sa stiti despre Bucatar din placere se afla AICI >>http://bit.ly/2mXfp8r<<

[box style=”rounded” border=”full”]CUM TE AJUT EU SA FII BUCATAR DIN PLACERE?[/box]

Te ajut, cum sa nu te ajut! Nu doar eu, ci noi trei impreuna! In fiecare VINERI, vei gasi AICI tutorial video sau text in care Florin Dumitrescu, Andrei Aradics si subsemnata te invata cum sa fii blogger sau vlogger de food (blogger culinar, cum ar veni).

Primul tutorial“Cum sa incepi un blog culinar in 5 pasi” este deja pregatit si e primul pas spre succesul tau ca Bucatar din placere!

Sper sa ne urmaresti in fiecare vineri si sa prinzi curaj sa iti faci blogul acela despre care iti spun prietenii ca ar trebui sa il faci de fiecare data cand postezi papanasii tai fabulosi pe Facebook sau Instagram!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.