Mergem in Barcelona?

Iulius Mall Cluj

Trebuie sa recunosc, NU am fost in Barcelona. Nu am fost deloc in Spania. Asta e, cand eram mici nu au fost posibilitati, ca vorba aia, familie mare, remuneratie mica, dupa buget. Si de cand sunt mare, am recuperate frumos, cu Germania, Austria, Elvetia, Antaly, Tunisia, America, Italia, Ungaria, Franta, Serbia pfffff si pe unde oi mai fi fost. Dar in Spania, inca nu am ajuns. In Barcelona imi doresc sa merg pentru Sagrada Familia, pentru muzeul Salvador Dali, Montjuïc-ul. Astea sunt primele 3 care imi vin in minte si pentru care un city break ar fi perfect. Acuma daca e sa ma gandesc la ce as manca in Barcelona…bucataria catalana are foarte multe, prea multe as zice, de oferit pentru un foodie! Escudellla, Esqueixada, Crema Catalana…deja imi ploua in gura!

Nu stiu daca voi ajunge in curand in Barcelona, insa voi aveti toate sansele, mai ales daca va faceti cumparaturile la Iulius Mall Cluj. Nu de alta, dar in perioasa 23 mai – 22 iunie, se desfasoara Campania “Cumparaturi cu aer de vacanta”.

Ce trebuie sa faceti? In principiu e foarte simplu: CUMPARATURI! 🙂 Cumparaturi in valoare de minim 100 de lei de la brandurile din Iulius Mall, completati talonul, il depuneti in urna speciala si intrati in cursa pentru city-break la Barcelona. Si daca aveti norocul sa castigati, e obligatoriu sa ma luati si pe mine! 🙂 GLUMESC! Nu trebuie sa ma luati pe mine, insa excrusia e pentru 2 persoane, asa ca puteti merge cu cine doriti, va cazati frumos la un hotel de 4* si va bucurati de minunatul oras care este Barcelona! 🙂

Mult spor la cumparaturi si nu uitati sa urmariti si pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj, pentru ca acolo gasiti tot felul de noutati si informatii despre atat de solicitanta si placuta activitate care este SHOPPING-ul! 🙂

2 Comments

  1. Draga Teo chiar m-am intors luni din Barcelona si m-am indragostit de ea:). Asa ca imi mai incerc norocul poate cine stie… Noi am stat 4 zile si am avut timp de toate: plimbari, cumparaturi, plaja. Barcelona e orasul ideal pentru cine prefera sa umble pe jos mult, noi suntem amatori. Barri Gotic e un loc tare frumos, cred ca am umblat vreo 3 ceasuri pe acolo si tot nu ne-am saturat:). Ca pont, daca vei ajunge si vei avea timp, merita sa mergi in cartiere, de ex. cand am mers in parc Guell ne-am coborat mai repede din metrou si am strabatut cam 40 de min. pe jos pana in parc si a fost minunat, strazi in sus, inclinate puternic, cu mult farmec. Mancarea a fost ok, nu toata pe gustul meu, am mancat insa o foarte buna paella (El Reloj si Los Toreros) si churros cu cicolata, empanadas cu carne. Merita o plimbare si prin pietele lor sunt pline de bunatati si produse de calitate. Imi cer scuze ca m-am lungit atat insa sunt inca sub impresia zilelor frumoase petrecute in Barcelona.

  2. Nici eu nu am fost inca in Spania, dar mi-as dori foarte mult sa merg.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.