Care sunt visele voastre?

Care sunt visele voastre?
Eu am un apartament mic. Cochet, simpatic, iubitor, de revista, dar mic. Si bucataria mea, desi pare spatioasa in poze si ies niste super delicatese din ea, e tot mica. As vrea sa o modific, dar nu pot in momentul asta, pentru ca prioritatea este reamenajarea camerei lui Luca, ca doar la toamna incepem clasa 1. E dureros asa, cand ai vise pe care le tot amani pentru ca mereu exista alte prioritati. Daca as avea banii necesari, MAINE as face schimbari in bucatarie: in primul rand, in locul blatului actual mi-as dori un blat de marmura alba, simpla, care sa se curete usor si sa fie foarte practic. Sau, mai degraba, as vrea o insula, care sa fie echipata si cu blat de lucru si cu o mini chiuveta si musai musai pe blat sa fie o gaura, care sa dea fix in lada pentru resturi. Stiti cum zic? Si daca ar avea si cuptor integrat, as fi cea mai fericita. Dar inca mai am de strans “la pusculita” pana sa ajung sa imi permit asta. Si parca as schimba si parchetul din casa si toata mobila de bucatarie.

Stiu ca pusculita inseamna pentru fiecare om altceva. Voi, de exemplu, cum puneti deoparte? Folositi conturi de economii? Carduri? Sau ii tineti la saltea, vorba aia?

Si daca tot am ajuns la vise, e musai sa va intreb si asta: voi ce faceti cand aveti un vis? Fie ca e vorba de o haina, o bucatarie sau o casa noua? Folositi carduri de cumparaturi? Adevarul este ca eu am unul, il folosesc din cand in cand, mai ales cand vreau sa ma rasfat si sa imi cumpar ceva ce in mod normal nu mi-as cumpara. Stiti cum suntem noi, mamicile, ne punem mereu pe ultimul loc. Insa trebuie sa admit ca in unele situatii, cardurile care au diverse avantaje, pot fi foarte utile.

Despre asta e vorba in promotia “Al 9-lea Cer”, conceputa de ING ca sa ii familiarizeze pe cei care nu sunt clienti ING cu produsele care le pot face viata mai usoara: depozite, credite, solutii de plata (carduri de debit sau de credit, contactless sau chiar solutia ING PAY pentru plata direct cu telefonul). Eu una sunt clinet ING din 2008, imediat dupa ce s-a nascut Luca si primeam indemnizatia si alocatia lui pe card. Ce imi place foarte mult este ideea de self-bank, fara cozi, fara stat la ghiseu ca sa depui sau sa scoti bani, fara formulare peste formulare. Pentru o mamica mega-ocupata, este varianta perfecta.

In aceasta promotie, in care ING se traduce prin “inovatie”, utilizatorii sunt invitati sa joace un joc cu ajutorul tastaturii calculatorului sau prin intermediul smartphone-ului, prin conectarea celor doua browsere. Da, da, se poate! ING ofera o experienta complet noua, facand posibila utilizarea oricarui smartphone asemeni unui controller mobil. Nu ma credeti pe cuvant, intrati pe www.al9leacer.ro si convingeti-va!

In cadrul jocului, fiecare din personajele ING trebuie sa fie condus pe drumul spre “Al 9-lea cer” si colectatand toate monezile pe gasite pe traseu. Controlul este simplu: stanga-dreapta si sus-jos, folosind sagetile de pe tastatura sau butoanele de pe telefon (trebuie sa accesati site-ul si sa introduceti pe telefon un cod pentru a conecta cele doua sesiuni de browser inainte).

Si ca totul sa fie si mai atractiv, exista premii instant pe care le puteti castiga strangand monezile pe care le puteti agata pe drum cu ajutorul fiecaruia din personaje: statii meteo, lampi, tricouri si termosuri personalizate. Monedele se pot castiga si prin alte metode: invitatii catre prieteni si share pe Facebook. Premiul cel mare este de 5000 euro si se va acorda prin tragere la sorti.

Pentru a participa, trebuie sa jucati jocul, apoi sa va alegeti unul din produsele ING, sa aplicati pentru el, iar apoi, daca l-ati castiga, sa-l ridicati din Office-ul ING unde ati depus aplicatia.

Va tin pumnii si va astept sa ne dam intrecere spre www.al9leacer.ro! Pana acum alti utilizatori participanti au zburat 123 km, adunand 491 000 de monede. Ca o comparatie, media de bani cheltuiti in Las Vegas e de 100$ / zi, asa ca e ca si cum am fi stat 4910 zile, adica 14 ani, in orasul jocurilor de noroc! Haideti sa ne dam si noi intrecere spre www.al9leacer.ro, utilizand fie calculatorul fie telefonul mobil!

3 Comments

  1. Asteptam de mult timp ca ING sa lanseze ceva interactiv si util in acelasi timp.

  2. Teo , nu fi trista … si daca ai avea acea insula in bucatarie (pe care mi-as dori-o si eu :d) , tot ai vrea altceva ; eu am dat pe mobila de bucatarie utilata , 150 de milioane vechi si asta-n 2006 , pffffff .Acum imi doresc o bucatarie separata de casa , sa nu mai simt toate mirosurile in living … uf ,uf , uf , dar diabetul meu si chiar si anii ma cam trag inapoi, dar nu contenesc sa visez .Cat despre al 9-lea cer … sunt circumspecta .
    Sa fii tu sanatoasa si sa ne incanti multi ani cu postarile tale apetisante si cel mai important , SA-TI TRAIASCA LUCA , sa creasca si sa te bucure .

  3. Razvan

    ING sunt preferatii mei! Sunt clientul lor de mai bine de 5 ani si nu m-au dezamagit niciodata. Imi place foarte mult serviciul de selfbanking si asistenta telefonica oferita!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.