VacanteReduse.ro vine cu reduceri duble la promotiile de Black Friday

Mai tineti minte cum zicea Moromete? Cocosila, ce merge dupa masa asta? O tigare! Poate ca nu zicea mot-a-mot asta, dar ati prins voi ideea 🙂 Eu va intreb pe voi: ce merge cel mai bine dupa un 2013 luuung si greu ca o zi de post? Va zic eu: o vacanta! Mai lunga, mai scurta, dupa posibilitatile de zile libere primate de la munca, pentru ca, din punct de vedere al bugetului, eu stiu ca pot merge in vacante faine si cu un buget mai mic. Stiti de ce? Pentru ca, de anul trecut de cand am fost in vacanta la Roma, am ramas prieteni buni cu echipa VacanteReduse.ro si continui sa “vanez” promotiile lor pentru vacante reusite, la un buget acceptabil.

Fontana di Trevi

Vestea cu adevarat buna insa, abia acuma vine: maine, pe vacante reduse incepe BLACK FRIDAY al vacantelor, si puteti alegeintre diverse excrusii, sejururi, city-break-uri cu reduceri duble!

Eu am deja o destinatie in minte – Milano! Si asta pentru ca, in august cand am fost in Elvetia, am ramas asa, cu un gust amar, ca Milano a fost doar un oras de tranzitie pentru noi, in drum spre Lugano. Si merita vazut si vizitat asa cum se cuvinte, asa ca maine o sa caut o vacanta in sensul asta. Siti voi deja ca am o mica obsesie legata de Italia si acum, incet incet, one city break at a time, o sa incerc sa vad cat mai mult din ea.

Dar sa siti ca promotii fel de fel gasiti pe VacanteReduse.ro nu doar de Black Friday, ci tot timpul anului, asa ca, va puteti inscrie pe site pentru a fi la curent cu toate vacantele sau destinatiile pe care le promoveaza: http://vacantereduse.ro/newsletter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.