Unde mergem dupa shopping by Iulius Mall

Unde mergem dupa shopping?
Daca sunteti cititori mai vechi ai blogului stiti deja ca locul in care imi face placere sa merg la cumparaturi este Iulius Mall Cluj-Napoca, pentru ca acolo este hypermarketul meu preferat, acolo gasesc cam toate brandurile care ma intereseaza si nu in ultimul rand, pentru ca este chiar peste strada de Buni Sia si atunci devine foarte accesibil.

Asa cum v-am obisnuit de cativa ani incoace, din cand in cand va mai spus ce se intampla interesant pe la Iulius Mall, si in aceasta perioada, la fel ca in fiecare toamna (din ultimele 3 cel putin), Iulius Mall organizeaza o campanie draguta care se numeste “Unde mergem dupa shopping?

In perioada 4-27 octombrie 2013, toti cei care fac cumparaturi de minim 100 lei in magazinele din incinta Iulius Mall pot castiga una dintre cele 3 excursii “muzicale” pentru doua persoane, in Europa. Stati asa, nu va grabiti, pentru ca o sa va spun imediat unde si cand… dar mai intai sa clarificam cum. Dupa ce ati facut cumparaturi in valoare de minim 100 lei in oricare dintre magazinele voastre preferate din incinta Iulius Mall Cluj-Napoca, tot ce trebuie sa faceti este sa completati taloanele de participare pe care le gasiti la centrul info si apoi sa tineti degetele incrucisate pentru ca la finalul perioadei de inscriere vor fi extrase 3 taloane castigatoare pentru:

1. Concert Lil Wayne – 30 octombrie 2013 – in Berlin
2. Concert Bruno Mars – 14 noiembrie 2013 – in Barcelona
3. Concert Will I Am – 5 decembrie 2013 – in Londra

Castigatorii vor asculta live hiturile vedetelor internationale si se vor bucura de o excursie in doi, pentru ca Iulius Mall Cluj-Napoca le va asigura cazarea pentru 3 nopti la un hotel de trei stele si transportul dus-intors cu avionul.

Alti 3 clienti Iulius Mall vor fi premiati cu pachete de relaxare, incluzand o canapea din gama Aramis Feeling si o bicicleta Pegas Strada. Extragerile se vor organiza pe 13, 20 si 27 octombrie la ora 18.00

Cam asta ar fi ce aveam de comunicat. Spor la cumparaturi si ne recitim cat de curand cu o noua reteta 🙂

Unde mergem dupa shopping?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.