Sandwich cu felii de cascaval Hochland

Sandwich cu felii de cascaval Hochland
Stiti deja despre mine ca sunt o mamica foarte ocupata. Sunt zile in care, sincer, nu stiu cum reusesc sa le impac pe toate! Ziua mea incepe la 6 cand ma trezesc si am fix o jumatate de ora pentru cafea si dusul de dimineata, apoi urmeaza trezirea lui Luca, mersul la gradi, intors acasa, strans una alta, fugit la platou daca e zi de filmat, gatit tot felul, scris pentru blog, raspuns la mail-uri… si mai e plata facturilor, comisioane de tot felul, aspirat, strans lazi de jucarii, o fuga la cafea cu o prietena, o fuga la buni care sta in celalalt capat al orasului, apoi fuga acasa, jucat cu Luca, uitat la desene, dezlipit plastilina de pe covor, strans vase, pregatit cina, pregatit pranz pentru a doua zi, spalat 3 ture de haine, publicat o reteta pe blog etc Da, asta e viata pe care o traim acum, nu doar eu si Luca, ci 90% dintre voi, sunt sigura de asta, pentru ca asa e lumea de acum, tot timpul pe fuga.

Si indiferent cat de blogger culinar as fi si cat de pasionata de gatit, sunt zile cand as face orice pentru o gustare rapida sau un pranz rapid, pentru care nu mai murdaresc 100 de vase pe care le spal… tot eu… Asa ca, profitand si de faptul ca Luca e cel mai mare fan cascaval (cel putin de la noi din scara), m-am bucurat ca Hochland mi-a sarit in ajutor si cascavalul Hochland s-a intors, de data asta intr-un amblaj mult mai practic, care este resigilabil si pastreaza cascavalul proaspat pentru o perioada mai lunga de timp. Fiecare cutie, fie ca are cascaval clasic sau afumat, contine 8 felii de cascaval taiate perfect si mereu la indemana pentru o gustare rapida sau un sandwich perfect.

Si daca tot vorbim de sandwich-ul perfect, sa va arat care ne place noua cel mai mult si cu ce ne rasfatam eu si Luca uneori la pranz. Ce imi place mie e ca il pregatim impreuna, ca o mini-familie ce suntem, ne distram facand asta si la final, indiferent cat am fi de grabiti, stam amandoi la masa si ne bucuram de cateva momente impreuna si mai povestim ultimele evenimente de la gradi sau din parc la un super-sandwich cu cascaval feliat, gratar de pui si spanac.

Ingrediente:
– cascaval felii Hochland clasic
– o jumatate dintr-un piept mare de pui la gratar
– o lingurita ulei de masline
– 4 linguri crema de branza
– 2 linguri seminte de dovleac
– o mana buna de spanac baby
– 2 felii mari de paine de casa

Ingrediente sandwich

Mai intai ung eu feliile de paine cu crema de branza, ca Luca nu are inca rabdare sa unga uniform si nici nu e cel mai bun prieten al cutitului.

Crema de branza

Apoi intra piticul in actiune si presara semintele de dovleac.

Crema de branza si seminte de dovleac

Este foarte meticulos si la asezarea bucatelelor de pui la gratar.

Piept de pui

Cu spanacul baby avem o problemuta, nu ii place lui ca frunzele nu stau cum trebuie pe paine, da’ nu-i bai, ca mananca foarte constiincios tot ce cade pe langa. Da, culmea, chiar ii place sa le manance asa 🙂

Cascaval Hochland si baby spinach

Si cand vine vorba de feliile de cascaval Hochland, aici problema e ca din 3, 2 ajung pe felia de paine deja muscate intr-un colt. Daca il intreb de ce le musti pe toate, tati? “Ca sa vad daca au toate acelasi gust!” Si cu greu, reusim sa punem cateva pe paine.

Cascaval Hochland

Apoi punem capacul sandwich-ului impreuna si eu il tai in bucatele mai mici, cam cat sa poata el sa le tina bine in manute. Si se prea poate ca, inainte sa puna manuta, mai incearca si sa muste de ici, de colo, de preferinta din toate sandwich-urile…

Luca si sandwich-ul

Luca si sandwich-ul

Sa aveti pofta la cascaval, sa il folositi in gustarile voastre rapide, in sandwich-uri de tot felul, pentru ca e la indemana oricand, gata feliat si proaspat 🙂

Sandwich cu felii de cascaval Hochland

Sandwich cu felii de cascaval Hochland

Sandwich cu felii de cascaval Hochland

Sandwich cu felii de cascaval Hochland

2 Comments

  1. Îmi place !
    Sunt vegetariană, așa că l-aș face fără carne, dar ideea este una bună.
    Acest cașcaval este preferatul meu, varianta afumată.

  2. Biianca

    Puiul arata incredibil. Cum iti iese asa?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.