Ghetutele de la Mos Nicolae

Ghetutele de la Mos Nicolae
Cand eram copil, cel mai tare si mai tare ma supara ca inainte de Mos Nicolae trebuia sa imi spal ghetutele. Nu intelegeam niciodata de ce nu am si eu ghete noi noute, sa le primesc atunci, fix inainte de eveniment si pe care, in cel mai bun caz, sa le lustruiesc putin. Nici Luca nu e mare fan al spalatului de ghete si mereu imi propune sa le baga cu totul in masina de spalat. I-am zis ca Mos Nicolae vede tot si o sa stie ca nu le-a spalat el singur… raspuns? “Pai si daca apas eu butoanele de la masina de spalat?” 🙂 Ce sa ii mai spun?

Daca nu am nicio sansa de izbanda cu Luca si spalatul ghetelor si ma gandesc ca mai sunt si alte mamici care trec prin situatia asta, pot sa va dau o veste buna: The Family Outlet Cluj are o promotie speciala pentru Mos Nicolae! Asta inseamna ca puteti cumpara din magazinul The Family Outlet de pe Calea Baciului Nr. 80, Cluj-Napoca ghetute pentru copii cu o mega reducere. Ghetutele Melania, caci despre ele este vorba, sunt facute din materiale naturale si rezistente si ce e foarte important pentru pantofii pentru copii, sunt cusute, nu lipite. Pentru Luca am ales ghetute clasice, de piele, imblanite, numai bune de umplut cu dulciuri!

Ghetutele de la Mos Nicolae

Luca a primit deja 2 perechi de ghetute, asta in caz ca murdareste o pereche pana la Mos Nicolae, sa mai fie una noua nouta, in cutie, pe care sa o lustruiasca si sa o puna in geam, in asteptarea Mosului. Puteti urmari si pagina de facebook a The Family Outlet, pentru a fi la curent cu tot ce apare nou, toate promotiile pentru copii, maimici si tatici.

P.S. Mai tineti minte pe vremuri, cand parintii nostri lucrau in fabrica (orica ar fi aia si orice functie avea, tot fabrica ii zicea) si primeam de Mos Nicolae sau Mos Gerila pungi de-un leu cu fructe (cateva portocale, un kiwi si in cazurile mai luxoase chiar si o banana)? In pachetele astea nu erau niciodata jucarii, numai dulciuri si fructe si culmea, ne bucuram de ele din tot sufletul nostru. Acum nu stiu daca l-ar impresiona Mosul cu o punga de portocale 🙂 Ehe, alte vremuri…

7 Comments

  1. Andreea

    La copiii mei si acum vine Mos Nicolae doar cu dulciuri si fructe si binenteles batul. Stiu ca suna demodat pentru unii(si nu sunt putini cei care imi spun ca traim in secolul 21), eu incerc sa pastrez o traditie de familie. O traditie care nu izvoraste neaparat din neajunsuri ci dintr-o copilarie fericita si care facea asteptarea lui Mos Craciun mai frumoasa.

  2. Sa va traiasca micutul, este atat de scump!

  3. sa va traiasca prichindelul!!!

  4. Cornelia Vodoiu

    Un copil superb.Sa va traiasca!

  5. marcela

    Sa va bucurati de Luca, sa fie sanatos si norocos ca frumos este….!!!!va doresc un “An nou fericit alaturi de cei dragi”…!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.