Veste buna de la Beko – 5 ani garantie


Sigur ca suna cunoscut “Bebeko by Beko… si te gandesti la copii” 🙂 Sa fiu sincera, mie mi-a fost simpatic sloganul asta inca de pe vremea cand nu il aveam pe Luca si cand ne-am mutat la casa noua si am inceput sa cautam electrocasnice, stiam clar ca imi doresc o masina de spalat haine Beko. Pe principiul “din toate florile din lume, eu doar pe tine te-am ales”, din multitudinea de masini de spalat haine de pe piata, ne-am oprit la Beko si a fost o alegere foarte buna. Nu am avut nicio problema cu ea, ca de altfel nici cu plita pe care gatesc aproape tot ce vedeti pe blog de mai bine de 2 ani si chiar daca e folosita intensiv, isi face treaba perfect.

Daca ar fi sa o iau de la capat la capitolul electrocasnice, as face aceleasi alegeri (doar ca de data asta as include si o masina de spalat vase) cu atat mai mult cu cat Beko are acum o veste foarte buna: ofera 5 ani garantie pentru toate modelele de masini de spalat vase si masini de spalat rufe, dar si pentru modelele de cuptoare electrice si plite electrice incorporabile. Cum sa nu te bucuri cand de obicei, garantia standard e de 2 ani si stim cu totii de cate ori s-a intamplat ca fix la iesirea din garantie a unui produs sa avem nevoie de service pentru el.

Nu doar ca au 5 ani garantie, dar produsele din oferta Beko sunt de ultima generatie, extrem de ingenioase si performante, au un design modern si ergonomic si se potrivesc de minune in orice casa care asteapta sa fie utilata. Mai multe detalii despre garantia extinsa Beko puteti citi aici. Sunt sigura ca veti gasi produsul perfect pentru cerintele voastre si daca ar fi dupa mine, as cumpara maine o plita electrica incorporabila si bineinteles, o masina de spalat vase!

Sper ca va bucura vestea buna de la Beko pe toti cei care urmeaza sa va utilati sau reutilati casuta, stiu ca nimic nu e mai placut pentru un om care mereu si-a dorit casa lui, decat sa o “puna la punct”, cum e vorba pe la noi. Spor la cumparaturi si alegeti intelept, pentru ca electrocasnicele nu le cumparam o data pe an, ci sunt o adevarata investitie pentru confortul vietii noastre casnice 🙂

One Comment

  1. Am vazut anul trecut o emisiune foarte interesanta despre cum articolele electrocasnice sunt programate sa dureze o anumita perioada de timp, in general putin peste 5 ani, pentru ca in general garantia e de 2 ani, dar contra cost se poate avea o garantie pe 5 ani. Insa sansele ca produsul sa se strice in cei 5 ani sunt extrem de mici. Deci Beko ofera acea garantie suplimentara, pe care altfel nu merita sa dai banii…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.