Etichete pentru borcane


M-am jucat putin zilele astea si a iesit ceva frumos 🙂 M-am gandit sa va fac cadou niste etichete simpatice pentru borcanele de gem, dulceata si compot. Le puteti lista pe orice fel de carton, apoi le perforati si le legati frumusel de borcane.

Nu se lipesc, deci nu trebuie sa va luptati apoi cu peria de sarma pentru a le da jos, dau un aer de handmade borcanelor si le transforma in mici cadouri, atentii perfecte pentru vecini, prieteni, doamna educatoare 🙂

Puteti descarca fisierele de mai jos, facand click pe fiecare link, apoi save sau direct print:

COMPOT DE CIRESE
COMPOT HOMEMADE (eticheta pentru orice compot)
DULCEATA DE AFINE – reteta aici
DULCEATA DE CAPSUNI – reteta aici
DULCEATA DE CIRESE – reteta aici
DULCEATA DE ZMEURA
DULCEATA HOMEMADE (eticheta pentru orice dulceata)
FRUCTE DE PADURE
GEM DE CAISE
GEM DE PRUNE
LEMON CURD – reteta aici

Sper din suflet ca va plac, sper ca o sa le descarcati, tipariti si folositi si daca o faceti, poate imi trimiteti o poza cu borcanelele voastre personalizate pe teo@teoskitchen.ro Sa va fie de bine! 🙂

39 Comments

  1. Vaiiii ce haioase sunt!!! Chiar aveam nevoie, la fix! Vreau sa fac reteta ta de vegeta de casa, sa pun in borcanele si sa le fac cadou mamelor si bunicilor :)!!! Multumesc mult :), o zi superba!

  2. Geniala idee multumim ca te gandesti la persoanele care nu au timp.

  3. Ha! Acum am vazut ca nu pot sa modific si sa scriu vegeta de casa :)! Dar nu-i bai, le duc dulceata :).

  4. Dana Onofrei

    de cand ma chinui sa fac pt dulceata de zmeura si nu aveam deloc inspiratie..multuuu..
    am sa fac toate de anul asta sub semnatura Teo’s kitchen..

  5. Lauris

    Teo, sunt minunate etichetele…cu siguranta le voi folosi.

  6. multumim, Teo!!! esti foarte draguta ca te gandesti si la noi, cei care te apreciem si care te urmarim : ) mi-am printat etichetele si abia astept sa le atasez borcanelor mele cu gem de caise! revin si cu poza! : ) pup

  7. Teo scuze de intrebare , dar in ce program le-ai facut sunt foarte simpatice si imi plac foarte mult . As vrea sa imi fac si eu .

  8. Imi plac la nebunie etichetele si abia astept sa le folosesc la dulceata de capsuni! 🙂 o sa ti pun o poza dupa ce le fac, promit!

  9. se pare ca etichetele tale sunt inspirate de aici domestifluff.com/2009/08/free-printable-jam-tags-labels/

    • ma faci sa zambesc 🙂 fructele alea pe care le vezi tu acolo, sunt clipart-uri GRATUITE, de pe net. ATAT. In rest, etichetele sunt facute de mine, e munca mea de cateva ore 🙂 Dar ca de obicei, asta e aprecierea voastra 🙂 Multumesc, esti o draguta!

      • lira draga, pe linkul postat de tine in comment gasesti aceeasi idee, dar alea arata ca niste bilete vechi de tren. modelele facute de teo sunt mult mai funny si mai aspectuoase. nu mai fi rautacioasa si apreciaza un lucru frumos,te rog.

        • Elena, esti o draguta! 🙂

        • Elena, asa cum ai spus tu sunt aceeasi idee (eu am spus ca sunt inspirate de acolo), deci cam tot pe acolo. Nu mi s-a parut ca sunt rautacioasa prin faptul ca mi-am spus parerea… cel putin nu asta a fost intentia mea. Sunt frumoase si acestea, dar eu le aveam pe celelalte de mai mult timp si cand le-am vazut pe cele facute de Teo mi-a zburat gandul direct la cele din link. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

          • eu nu stiam de link-ul ala, de exemplu 🙂 fructele respective se gasesc in forma vectoriala pe net 🙂 dar sa o lasam asa…da, m-am simtit lezata, ca asa sunt eu, mai sensibila 🙂

  10. Fluturas:)

    Bunicuta mea e super incantata!!! Multumim mult pentru aceasta surpriza magnifica.

  11. Mihaela

    Buna Teo,esti sursa mea de inspiratie in fiecare zi…si sunt foarte apreciata, pt ca am folosit multe din retetele tale.Abia ieri am vazut etichetele pt borcanase si m-am bucurat enorm.Baieteii mei o sa aiba pe 12 otombrie la gradinita TIRGUL DE TOAMNA unde trebuie sa prezentam diferite produse cu fructe si legume.Etichetele astea au venit la fix…poate ma ajuti cu ceva etichete si pt prajitura…sau alte idei.Te pup draga mea TEO.

    • Miha, multumesc, esti o scumpa! 🙂 ce fel de etichete pentru prajitura v-ar interesa? 🙂 pupici pentru baietii tai!

  12. Mihaela

    Eticheta pt prajitura cu dovleac si prajitura bicolora cu mere.Te asteptam la TIIRG…suntem aproape de tine…in Dej.Te pup MERCI

    • imi pare rau ca nu am apucat sa le fac, dar Luca e bolnav, nu a fopst la gradi toata saptamana si eu dupa el de dimineata pana seara 🙁

  13. ramona

    sunt grozave!! ai putea te rog sa faci un model si pentru miere de salcam?te rog mult daca ai timp,am nevoie de ele pana maine seara daca nu-ti cer prea mult.Multumesc!!

    • Ramona, imi pare rau, nu apuc sa le fac pana maine 🙁 Luca e bolnav si trebuie sa stau cu el. Promit sa ma revansez!

      • ramona

        nici o problema Teo,multumesc pentru raspuns.Si mai tarziu sunt binevenite,daca o sa poti!sanatate multa lui Luca,sper sa se faca bine cat mai repede!

  14. Mihaela

    Nu face nimic, am improvizat eu ceva si a iesit tare frumos…ms oricum. Multa sanatate lui Luca…stiu cum e cind sunt bolnaviori.

  15. Cristina

    Buna! Vreau sa te intreb ceva daca imi poti raspunde, daca le scot imi ies albe cum ies maro asa cum le ai tu? Poate nu imi dau eu seama. Iti multumesc frumos.

  16. Cami Bercea

    Sunt minunate…la fel ca tot ceea ce faci tu. Multumesc din suflet !

    P.S. :daca nu e un deranj prea mare…ai putea sa faci unele pentru conserve…in general 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.