Concurs condimentat


Nu era cu adevarat inaugurat teoskitchen.ro daca nu il botezam cu un concurs frumusel šŸ™‚ Si ce poate fi mai dragut si mai dragut decat un concurs care sa imbine cea mai mare pasiune a mea: gatitul si cel mai drag hobby al meu, decoupage-ul? Asa ca m-am gandit asa: hai sa le fac dragilor mei cititori un cufar handmade, decorat special pentru a depozita in el condimente. Care condimente? Cum care? Cele oferite cu drag si generozitate de prietenii nostri de la www.afaf.ro!

Regulament sau ce aveti de facut pentru a intra in posesia atat-de-frumosului cufar condimentat?
1. Gateste o reteta folosind un mix de condimente creat de tine (asta pentru ca fugim de amestecurile de condimente la plic).
2. Posteaza reteta pe blogul tau (indiferent ca e un blog culinar sau nu) pana la data de 13 iulie 2012, ora 23:59 (articolul trebuie sa contina link spre www.afaf.ro si www.teoskitchen.ro) Daca nu ai un blog, poti trimite reteta si pozele pe adresa teo@teoskitchen.ro
3. Lasa-ne un comentariu la acest post in care sa ne scrii link-ul spre postul de pe blogul tau.

UPDATE:
Locul 1 – Anca
Locurile 2, 3 si mentiunea, desi nu sunt prevazute in concursul inital, am decis sa le ofer din partea mea cate o carte “De’a bucatarii – 50 de retete de dulciuri”:

Mihaela
Evelyn
Alexandra

Le rog pe toate cele 4 castigatoare sa imi trimita datele si adresa completa pentru a le trimite in cel mai scurt timp premiile.

VA MULTUMIM si eu si AFAF.RO pentru participare, toate retetele sunt faine si sa stiti ca a fost foarte greu sa alegem. Va pupam cu drag!

Castigatorul va fi ales de cei doi membrii ai juriului, Alin Loboda (reprezentant afaf.ro) si Teo Rogobete (reprezentant teoskitchen.ro). Vom lua in considerarea urmatoarele criterii: originalitatea si complexitatea retetei si a amestecului de condimente pe care il folositi si fotografiile cat mai sugestive. Pentru a avea o idee de amestecuri de condimente, va dau cateva exemple de pe Teo’s Kitchen: taco seasoning, condimente pentru tarte si turta dulce, vegeta facuta in casa. Important e sa faceti voi amestecul de condimente si nu sa il cumparati si sa ne aratati cum il folositi intr-o reteta šŸ™‚

Castigatorul va fi anuntat in data de 14 iulie, atat pe teoskitchen.ro cat si pe paginile de facebook: www.facebook.com/afaf.ro si www.facebook.com/teoskitchen …si daca tot a venit vorba de facebook, un like al celor 2 paginii este foarte incurajat šŸ™‚

Nota: cufarul oferit ca si premiu este cel din pozele prezentate, condimentele folosite in poza, au insa doar caracter orientativ, condimentele care sunt incluse in premiu fiind: paprika ungureasca, anason seminte, ghimbir macinat, tarhon, frunze de curry, schinduf macinat, piper sichuan, curcuma, ardei cayenne. Nu vor fi luate in considerare postarile care nu indeplinesc toate cele 3 criterii mentionate in regulamentul pentru concurs. Mult spor la gatit si condimentat va dorim šŸ™‚

46 Comments

  1. ramona

    am facut icre si mi-sau suptiat cum fac sa se ingroase

  2. Ramona

    Te iubesc si iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi pe aici!:)
    Sa iti dea Dumnezeu putere si fericire in toate alaturi de cei dragi tie, femeie minunata!
    Te imbratisez cu drag,
    Ramona

  3. As vrea si eu sa particip!

    • Chiar te rog šŸ™‚ asteot cu drag postarea ta šŸ™‚

      • Sunt inca in pregatiri, m-am hotarat asupra preparatului, am cumparat ingredientele dar nu am gasit unul dintre condimentele pe care imi doresc sa le folosesc :), va mai dura putin din pacate! Dar inarmata cu mult entuziasm sper ca in zilele urmatoare sa reusesc. O seara frumoasa!

        • yuhuuuuu! :*

          • Buna Teo! Sa stii ca pentru concursul acesta inca se munceste :))), unele questii nu au iesit cum era planificat, pozele nu sunt nici ele asa cum trebuie…in fine, s-a dovedit a fi mai greu decat anticipasem :). Revin curand (sper!)O seara frumoasa!

          • Anca, sper ca se munceste, ca sunt cam necajita ca nu se inscrie lumea, asa ca vom prelungi perioada concursului šŸ™‚

  4. Felicitari pentru concurs, e foarte atractiv pentru ca ai pus in el o bucatica din sufletul tau šŸ™‚

  5. Felicitari pentru noua casa.
    Iti urmaresc blogul de o perioada bunicica de timp. Am si incercat cateva retete, dar nu m-am putut abtine si uneori am mai si modificat la ele…
    M-am gandit sa particip si eu la concursul organizat de tine cu acest articol http://www.imforeveryoung.info/sweet-spicy-omelette/

  6. Prelungim? Uff šŸ™‚ si ce tare m-am chinuit sa fiu gata pana azi!!! E…nu-i bai, succes tuturor, multumim pentru concurs! O zi frumoasa!

    • Anca draga, imi pare rau, dar asta e, nu sunt suficienti inscrisi…si asta nici macar nu ma surprinde, pentru ca asa e lumea, prietenoasa rau šŸ™‚ sau poate nu le place premiul…sau cufarul, sau condimentele, sau…eu :))

  7. monica

    Buna seara,
    In sfarsit am finalizat si eu reteta si ma pot prezenta cu fruntea sus la concurssssss.

    Reteta o gasiti aici:http://furnicutzabucatar.blogspot.ro/2012/06/branza-marinata.html

    Teo, crede-ma ca eu de cand am aflat de premiul pus in joc numai la el imi sta gandul, deci nu poate fi vorba de nici unul din motivele expuse de tine in ultimul post.

    Felicitari si tine-o tot asa.
    Bafta tuturor

  8. bai…s-a prelungit? pe bune??….ma bag si eu la repezeala zilele astea cu ceva bunutz pt concursul vostru. zic la repezeala ca n-am timp…printre picaturi gen dus cainele la tara, facut bagaje, plinul la benzina, ultimele cumparaturi…ca melcul cu loganul in spinare spre mare…
    deci..concluzia…viu si eu…ma primesti?

  9. Buna Teo. Ma prezint si eu cu o reteta dulce si una sarata, care contin mix de condimente.
    http://prajiturescu.blogspot.ro/2012/07/arici.html

    http://prajiturescu.blogspot.ro/2012/04/shaworma.html

    Noua ne-au placut foarte mult, sper ca si voua!
    Pupici.

  10. Teo, cu voie de la stapanire am mai pregatit ceva pentru concurs daca este primit:
    http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2012/07/muschiulet-de-porc-condimentat.html
    Multumesc frumos! O seara buna!

  11. Buna Teo! Pot sa ma inscriu cu o reteta deja postata pe blog in care am folosit un mix de condimente facut in casa? Multumesc frumos pentru raspuns, Nico

  12. Propunerea mea pentru acest concurs, cu care vreau sa infirm comentariul tau de mai sus… :)))

    http://dulciurifeldefel.blogspot.ro/2012/07/snitele-crocante-la-cuptor.html

  13. http://confessionsofaclumsychef.blogspot.ro/2012/07/crispy-stripes-la-miez-de-noapte.html

    E o reteta simpla, usoara, cu care nu poti sa dai gres. Nu e “sofisticata, ma!”, e … buna. Sper sa va placa! Pofta buna!

  14. Buna Teo si bine te-am regasit in casa asta noua, care e super faina…si pentru ca vreau si eu cufarul ala cu ierburi iti trimit asta:
    http://alexandra-bucatariamea.blogspot.ro/2012/07/gratar-de-pui-in-mix-de-condimente.html
    Te pup,

  15. Draga Teo, zilele acestea am bucatarit si eu cate ceva pentru concurs
    http://kmy50rynn.blogspot.ro/2012/07/incursiune-in-limea-condimentelor.html sper sa va placa, multumesc.

  16. Buna, Teo! Revin cu o ultima reteta pentru concursul condimentat, promit :):
    http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2012/07/paine-aromata-cu-iaurt.html
    Bafta tuturor participantilor si un sfarsit de saptamana minunat! Eu sa stau lipita de monitor in asteptarea rezultatelor :)!

  17. Teo, am vazut ca trebuia sa pun si likurile catre Teo’s Kitchen si afaf.ro, asa ca am actualizat postul, ca sa fie numai bun de competitie. Mai dau o data linkul:

    http://confessionsofaclumsychef.blogspot.ro/2012/07/crispy-stripes-la-miez-de-noapte.html

    Pofta buna!

  18. Multumesc din suflet! Pentru bucatarasul incepator šŸ™‚ cufarul este mai mult decat un trofeu! E greu sa explic in cuvinte cat mi l-am dorit, multumesc foarte mult :)!

  19. Felicitari, castigatoarelor!:*:*:*

  20. Felicitari tuturor celor care au participat la acest concurs condimentat!!!

  21. Multumesc Teo! :*

    Felicitari castigatoarelor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.