Unde mergem dupa shopping

Unde mergem dupa shoppingProbabil v-ati dat seama deja ca suntem fani Iulius Mall si am ajuns la concluzia asta nu din cauza proximitatii (dimpotriva, e chiar la celalalt capat al orasului) ci pentru ca acolo sunt toate magazinele care imi plac mie, inclusiv Auchanul, care e preferatul meu de departe in materie de ingrediente. Acum, prietenii de la Iulius Mall au o campanie foarte draguta, se numeste “Unde mergem dupa shopping” si se desfasoara intre 23 septembrie – 16 octombrie.

Ce trebuie sa faceti?
Cumparati din magazinele din Iulius Mall in valoare de 100 de lei, duceti bonurile fiscale la centrul info sau la promoterii pe care ii gasiti in mall, care va vor stampila bonurile si va vor da un talon de tombola, pe care il completati cu datele personale si il depuneti in urna de la Centrul Info sau urna din zona Auchan.

Ce puteti castiga?
– 2 bilete pentru 2 persoane la concertul Scorpions din 8 octombrie (extragerea castigatorilor va fi pe 1 si 2 octombrie, la ora 18:00)
– 1 bilet pentru 2 persoane la concertul Rihanna din 13 noiembrie de la Londra (premiul include transportul dus-intors cu avionul Cluj-Londa si 2 nopti de cazare la hotel***, castigatorul il aflam pe 16 octombrie, la ora 18:00)

Pe langa premiile la concerte, puteti castiga si premii zilnice: primii 50 clienti care acumuleaza bonuri in valoare de 100 castiga instant de la centrul info vouchere la fast-food-ul Doner Maxx si cafeneaua Segafredo.

Ce se intampla pe facebook?
Pentru a participa la campanie, trebuie doar sa fiti fani ai paginii de Facebook a Iulius Mall, sa incarcati o fotografie cu voi si persoana cu care doriti sa mergeti la concert. Forografiile care aduna cele mai multe voturi (pana pe 5 octombrie la ora 12:00) vor castiga 4 invitatii pentru 2 persoane la concertul Smokie din 9 octombrie de la Cluj Arena.

Cam asta am avut eu sa va comunic, sper sa participati la campanie si sa castigati premii multe 🙂 Va invit sa cititi detaliile regulamentului pe site-ul oficial Iulius Mall si pe pagina lor de facebook, ca sa nu existe niciun fel de neintelegeri. Va imbratisez cu drag si va doresc o duminica superba 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.