Academia Maggi: Episodul 2

In episodul 2, cursantii au invatat cum sa deosebeasca ouale proaspete de cele vechi, precum si secrete de marinare a carnii. Asta pentru ca au gatit toast cu salata de oua si pulpe de pui pe pat de legume. Chiar daca reteta a doua a fost mai complexa, totul a mers mai usor pentru ca si echipele s-au ajutat intre ele 🙂 Au fost mai implicati decat la primul curs. Iata cum s-au descurcat.

2 Comments

  1. Cristina

    teo, vreau sa gatesc oua cu o prietena si nu stim cat de vechi sunt. avem oua care plutesc la suprafata si oua care stau drept, adica in picioare, atingand totusi fundul vasului. le aruncam pe toate ? merci

  2. Cristina, ouale care plutesc de tot nu sunt bune, se pot arunca, ouale care stau pe fundul vasului sunt foarte proaspete, iar cele care stau drept sunt ouale perfecte pt fiert, nu foarte proaspete si stau drepte pt ca bula de aer dintre membrana si coaja este din ce in ce mai mare pe masura ce oul se "invecheste"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.