Iulius Mall si Ziua Mondiala a Inimii

Dragii mei, sper ca ati petrecut un Paste Fericit in familie, ca ati avut niste zile minunate si ca v-a prins bine mini-vacanta. Am luat si noi o scurta pauza si imi cer scuze ca nu am apucat sa raspund la comentarii, dar am simtit nevoia ca de sarbatori sa fiu cu familia si sa lasam putin laptopul deoparte 🙂

Azi va aduc insa o veste buna care vine de la Iulius Mall, care si-a propus sa se intereseze nu doar de cumparaturile noastre ci si de inimile noastre. Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, Iulius Mall Cluj plateste 50 de analize cardiologice (in valoare de 295 lei fiecare) de prevenire pentru persoanele sub 40 de ani, la clinica Promedical Center.

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de setul de analize? Sa trimiteti un mail pe adresa marketing.cj@iuliusmall.com, in care sa ne scrieti o reteta culinara pe care voi o considerati sanatoasa si sa ne descrieti in maxim 200 de cuvinte stilul de viata pe care voi il considerati a fi unul sanatos.

Retetele si comentariile voastre vor fi postate pe pagina de facebook a Iulius Mall, ca sa le impartasim cu toata lumea! Perioada de inscriere este 26 aprilie – 3 mai si primele 50 de persoane care se inscriu, ne trimit reteta si ideea lor despre un stil de viata sanatos, au asigurat setul de analize de care va vorbeam mai sus. Analizele vor fi efectuate in perioada 4-6 mai.

Sper ca v-am dat o informatie utila si sa ne auzim cu bine si cu noi retete mega-simpatice zilele urmatoare, da? Sa aveti inimile sanatoase, din toate punctele de vedere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.