A venit Martie la mall

A venit Martie la mallDragele mele doamne si domnisoare, va doresc o primavara deosebita, plina de legume proaspete, verdeturi sanatoase se experimente culinare reusite! Nu puteam sa va ofer un ghiocel, pentru ca suntem in sfera culinara, dar va ofer niste rosii proaspete si apetisante! Sa vina vara mai repede, va doresc!

Dar pana atunci, daca sunteti din Cluj, va puteti bucura de evenimente speciale si premii si mai speciale, de la Iulius Mall, prietenii mei. Azi, de 1 Martie, Clujul a fost campion la cel mai lung sir uman de martisor si 5 plasme au fost castigate de participanti. Azi din pacate nu am putut fi prezenta, insa de maine voi fi acolo!

Campania pe care o desfasoara Iulius Mall la inceput de martie este dedicata femeilor, astfel ca 3 norocoase (si jumatatile lor) vor merge la sesiuni de cumparaturi dupa cum urmeaza:
– CEA MAI IUBITĂ SOŢIE merge la ROMA
– CEA MAI IUBITĂ PRIETENĂ merge la MILANO
– CEA MAI IUBITĂ MAMĂ merge la FLORENŢA.

Intre 1 si 8 martie, daca aveti bonuri fiscale care cumuleaza 100 lei, depuneti taloanele in urnele speciale, pentru Roma, Milano sau Florenta. In plus, in fiecare zi puteti castiga o sesiunea de shopping în valoare de 100 euro in Iulius Mall sau un abonament la Solarul Sunkiss.

Acum sa trecem la ceva foarte important: aveti sansa de a castiga o cina cu Catalin Botezatu! Ce trebuie sa faceti: sa va inscrieti poza in concursul care se desfasoara pe pagina de facebook a Iulius Mall Cluj, sa va incurajati prietenii sa va voteze (like, like, like) si pe 5 martie puteti lua cina cu sarmantul Botezatu!

Tot pe 5 martie, de la ora 18:00, Catalin Botezatu aduce pe catwalk la Iulius Mall ultima sa colectie de lenjerie intima pentru barbati – “BOXING”. Iar in caz ca inca stati pe ganduri, o sa va aduc aminte ca modelele vor defila in lenjerie intima, sorturi, pantaloni sport si halate de satin. De fapt, intreaga seara este dedicata modei, asa ca magazinele din Iulius Mall isi vor prezenta colectiile de primavara. Eu zic sa ne vedem acolo, asa, ca intre fete 🙂

Iar pe 8 martie e din nou zi de bucurie! De cum intrati in Iulius Mall aveti sansa sa fiti rasfatate cu flori si martisoare, iar Gett’s Color Bar ofera de 8 martie sedinte de coafura si make-up gratuite.

Daca sunteti clujence, sper ca v-am facut o bucurie cu informatiile astea si daca ajungeti in Italia la shopping, voi fi tare bucuroasa pentru voi! Sa va fie de bine si sa aveti cea mai minunata primavara dintre toate!

One Comment

  1. Catalin Botezatu nu e prietena lu' fata aia Bianca Dragasani sau ceva? Imi suna vag cunoscut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.