Teo si autocolantele de perete

Teo si autocolantele de pereteDe foarte mult timp nu am apucat sa mai fac nimic in ceea ce priveste decorarea apartamentului nostru. A fost o perioada foarte foarte bizi pentru mine si as minti sa spun ca nu m-am bucurat ca am avut atatea treburi de facut. Insa in sfarsit, am apucat sa ma ocup si de casa. Cu lucruri marunte, o decoratiune pe ici pe colo, cat sa inveselim spatiul.

De cand s-a lansat www.wallsticker.ro am fost foarte atenta la activitatea lor pentru ca fac autocolante unicat. Ce gasesti pe site-ul lor nu vei gasi cu siguranta pe altele de gen si mai mult, poti sa iti comanzi autocolante personalizate, ca sa fii sigur ca “la tine pe perete ca la nimeni”.

Asa ca am comandat de la ei niste autocolante dragute si anume: papadia, fluturasii si o foarte simpatica tablita, care si-a gasit locul pe frigider si pe care o sa o folosesc pentru lista de cumparaturi, respectiv pentru a-mi reaminti ce lipseste din frigider si e urgent de cumparat.

Cum am lipit tablita pe frigider?

1. Am indepartat intai folia de suport

2. Am asezat tablita la locul ales, pe frigider, apoi am netezit bine bine folosind un card

3. La final am indepartat folia de transfer si…

Asa arata tablita, pe care am scris deja o mini lista de cumparaturi. Ca bonus, la comandarea tablitei, am primit o cutie de creta cadou!

Cu papadia am procedat la fel, doar ca a trebuit sa decupez intai papadia, apoi semintele ei si le-am lipit pe fiecare in parte, astfel incat sa para ca tocmai am suflat-o, asa cum faceam cand eram copii.

Lipitul autocolantelor a fost foarte distractiv, ca o ora de lucru manual la scoala, doar ca e o joaca “mai pentru adulti”, pentru ca e important sa neteziti bine autocolantul inainte de a indeparta folia de transfer. Multumesc, Wallsticker, ati facut o treaba foarte buna!

4 Comments

  1. Laura Frunza

    O, doamne, vreau si eu tabla din aia!!!!!!!!!! Dau repede fuga la ei pe site sa vad ce oferte au. O tabla din aia ar fi perfecta pentru camera Elizei sa mai mazgaleasca pe ea cu creta.

  2. Bucate apetisante

    Laura,tabla ca aceea,numai ca alta forma gasesti si in Praktiker(sper sa nu fie problema ca am divulgat numele locului,daca da,Teo te rog frumos editeaza-mi mesajul).
    Eu de acolo mi-am cumparat de curand un sticker grozav , trandafiri vintage negrii, pe care i-am lipit pe marginile unei oglinzi mare fara rama.
    Am sa intru si eu pe site,ca m-am momit acum cu stickerele :))

  3. Anonymous

    Imi place culoarea peretelui…foarte frumos se vede papadia

  4. Anonymous

    papadia este superba. Am vazut multe camere de copii cu picturi pe pereti, dar picturile nu sunt tocmai perfecte si de aceea cred ca un autocolant este mult mai frumos

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.