Las Vegas, here we come!

Iubire in Las VegasValentine’s Day e pe 14 februarie, stim asta cu totii, in ciuda faptului ca multi dintre noi nu sunt de acord cu sarbatorirea “Zilei indragostitilor” numai pentru ca vine de la americani. Da, chiar nu avem nevoie de o zi speciala pentru a ne sarbatori dragostea si putem face in fiecare zi ceva special pentru persoana pe care o iubim.

Insa daca sunteti fani Valentine’s Day si v-ati saturat de aceleasi cadouri in fiecare an, o sa va bucurati sa stiti ca Iulius Mall pune la bataie 5000 de premii instant (vouchere pentru cumparaturi, cosmetice, cartele Vodafone etc) pe care le puteti castiga “la zaruri” …la propriu! Dati cu zarul si ati castigat un premiu!

Premiul cel mare este o excursie in tara mama a lui “Valentine’s Day”, adica un sejur pentru doua persoane in Las Vegas! Daca nu puneti mana pe excursie, puteti lua un alt premiu super tare: un scuter! Castigatorii se anunta pe 14 februarie, adica ziua in care Dezbracatu’ (pe care il iubim cu totii) va fi gazda voastra la Iulius Mall. Si tot atunci – concert Hi-Q.

Clujeni si nu numai, m-am gandit ca v-ar interesa sa stiti toate astea si cine stie, sa imi aduceti si mie macar un breloc de la Las Vegas. Sa va fie de bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.