Botez marca Teo

Inainte de pasiunea pentru bucatarit, inca din copilarie, am avut o alta pasiune: lucrul de mana. Orice implica foarfeca, lipici, panglici, hartie creponata si colorata, decoratiuni, m-a fascinat si inca ma fascineaza. Intre timp am inteles ca bucataritul si pasiunea mea din copilarie pot merge mana in mana, asa ca de acum, am sa ma ocup, printre altele, de organizarea de botezuri si petreceri pentru copii.

Am debutat in noul “business” cu botezul lui Tudor, cel mai scump finut din lume! Nu am stiut ce fel de cadou sa ii iau, mai ales ca nu ii lipsea nimic in mod special si stiam ca toata lumea ii va aduce tot felul de cadouri, asa ca am considerat ca niste decoratiuni speciale si un candy bar personalizat vor fi un cadou excelent, mai ales pentru parinti si impresionant pentru invitati.

Nimic din toate astea nu era insa posibil fara Ely si Oana, pe care le stiti probabil (si daca nu le stiti, e momentul sa aflati de ele) ca si Eden, firma care organizeaza, din punctul meu de vedere, nunti cu adevarat deosebite fata de ceea ce e pe piata in momentul de fata. Si ca sa va convingeti ca e asa cum spun eu, cateva franturi din Eden:

Acum sa va spun despre botezul lui Tudor. Am ales tema botezului ratustele si am mers pe ideea de decoratiuni in combinatia galben+albastru. In mare parte, totul a fost hand made, mai putin fingurinele baietel-pe-ratusca, pe care le-am cumparat.

Pentru ca am vrut sa pastram nota jucausa si naturala, nu am apelat la flori prea sofisticate, ci la coloratele flori de camp. Sincera sa fiu, floarea soarelui trebuia sa fie pe mese, mai ales ca e si prefarata Rodicai, mama lui Tudor, insa doamnele de la piata ne-au cerut cu nesimtire 10 lei pe fir, asa ca am renuntat la idee.

Cel mai drag mi-a fost insa candy-barul pe care am avut de toate, de la jeleuri la drajeuri, de la un mini-lac cu ratuste, de la biscuiti puisor si cupcakes home-made si pana la poze cu micutul Tudor. Pentru ca totul sa fie cat mai natural, mai ales ca au fost si coplasi (de la 2 la 22 de ani 🙂 ), am servit si citronada proaspata si colorata, cu lamai, gref si portocale.

Tortul a fost marca Teo’s Kitchen si era musai sa mearga pe tema botezului, asa ca am avut drept tort o cada plina cu apa, in care au facut baie 3 adorabile ratuste (sau “ratzucele”, cum le spune Luca al meu).

Cu aceasta ocazie va anunt cu drag ca incepem, incet incet sa ne ocupam de organizarea de botezuri, petreceri si evenimente pentru copii de toate varstele. Fie ca faceti o petrecere acasa, intr-un spatiu special amenajat pentru copii sau intr-un restaurant, va putem ajuta cu idei de meniu, de decoratiuni, invitatii, jocuri pentru copii etc. Pentru mai multe informatii, astept mail-urile voastre la:

P.S. Sper ca v-au placut pozele! In curand revin cu idei pentru cadouri pentru botez si pentru nou-nacuti. Va pup, sa va fie de bine!

21 Comments

  1. Foarte frumos!pacat ca nu am vreun botez pe lista!dar daca se iveste,cu siguranta aici vin!pentru zile onomastice pentru copii nu s-ar putea face niste minunatii de genul asta?v-ati prinde?

  2. Tudor - Ştefan

    Vai, ce frumosssss!!! Daca aflam si eu mai devreme, ce bine ar fi fost.. Chiar asa, va ocupati si de evenimente din alte orase? 🙂

  3. gabriela dinu

    foarte tare si frumos!bravooooo Cu siguranta, vom apela la tine, atunci cand vom avea nevoie, speram cat mai curand, sa avem si noi un finut…ne rugam de ….barza cum faceti sa ajungeti si la Bucuresti? aveti idee?

    Cu grag,
    gaby

  4. Foarte frumos! Felicitari! 🙂

  5. Teo, felicitari pentru organizarea botezului. Finutul vostru este foarte norocos ca are asemenea nasi.
    Succes la urmatoarele petreceri si la cat mai multi finuti!

  6. no nu stiu cum la restaurant te=or lasat sa aduci biscuiti de acasa si tortul. de ce spun asta. odata intrati in UE, restaurantele sau cantinele sunt obligate sa ceara certificat de provenienta. Adica sa ai certificate igiena-sanitare,etc., in concluzie o societate sau pf, cu toate hartogaraiele la zi.

    nu inteleg de ce n-ai optat pt martipan pe tort?

    ideea nu e rea in sine, dar la cate hartii ai de obtinut pt torturi si biscuiti, cred ca ai sa renunti. n-as vrea sa te descurajez, dar institutiile in ro, sunt cam la pamant si avide de bani.in rest, bafta!

    mira

  7. Multumesc tutror pentru aprecieri si incurajari :* Putem face si zile de nastere, bineinteles.

    Mira, daca m-au lasat, inseamna ca totul e in regula, nu? Tortul nu este unul care se preteaza la martipan. Martipanul nu se pune pe diplomat si in plus, nu mai este "la moda". Eventual fondant, care e altceva decat martipan, dar tot nu mergea aici. Daca toti am renunta asa usor, nu stiu cine ar mai face vreodata ceva pe cont propriu, am fi toti angajati, pe principiul "timpul trece, leafa merge". Multumesc oricum pentru sugestii si "incurajare" 🙂

  8. foarte frumos Teo! Succes pe noul drum!

  9. mamasiiubita

    Teo, succes! Eu cred ca te vei descurca de minune.

  10. Locuiesc de ceva timp in Germania, dar anul trecut am facut nunta in tara, prajiturile si tortul le-am comandat de la cofetarie, incluzand certificatul de provenienta, care ne-a fost cerut la restaurant. La fel au patit si prieteni de ai mei, si veri de-ai mei din alte orase.

    In tara am lucrat in invatamant cu copii de la sub 3 si pana la 7 ani, au fost ani frumosi, dar nici macar o bomboana nu aveam voie sa le dau. De ce? Doamne fereste patea ceva copilul, eu eram vinovata.

    Nu e vb de a renunta ushor, ci de a fi realist!
    Daca vrei sa faci un lucru, fa-l drept!

  11. Anonymous

    Bafta Teo…Cu siguranta o sa faci totul Foarte bine.Nu te lasa descurajata,tu esti o persoana ambitioasa!Ai inceput un blog de la 0 asa ca…SPOR LA TREABA!!! peste cativa ani te angajez la botezul copilului meu 🙂 (vezi, deja cliente ai!) Ruxi

  12. Anonymous

    se spune ca dumnezeu, cand place mult pe cineva….ii da un har…iar harul acesta tu il ai de la El.ce sa spun…..esti mai mult decat minunata….esti super-super minunata.

  13. Mira, ce nu inteleg eu, e de unde ai dedus tu ca nu fac drept :)) asta ma intriga pe mine :))

  14. Anonymous

    Buna, TEO…
    Desi nu am postat niciodata un comentariu, vreau sa iti spun ca, in camara mea se gasesc aproape toate retetele tale de la 'muraturi'…
    Azi am facut biscuitii spritati, pentru pomana socrului meu, saptamana trecuta am vrut sa ma rasfat cu niste amandine, etc….
    Imi plac foarte mult retetele pe care le postezi, desi recunosc ca sunt mai …traditionalista si ma uit doar la cele neaose…

    Te pup, Ina

  15. Anonymous

    Bravo Teo. Te felicit din inima si iti doresc multa bafta. Cred ca te vei descurca foarte bine, pt ca am vazut ca pui mult suflet in tot ce faci. Te pup. Andreea

  16. Anonymous

    mult succes in continuare Teo si sa va traiasca puiul vostru .
    deea

  17. Anonymous

    cred ca n-am vazut in viata mea asa minunatii…felicitari teo ai un talent formidabil.am stiut de prima data cand am intrat pe acest blog ca esti talentata dar cand vad cate stii si cat talent ai in a face asa frumuseti..ma minunez de cata minutiozitate si cata rabdare ai.
    mult succes…
    paula

  18. Roxana

    Foarte frumos! Imi plac ideile tale, si imi place ca impartasim aceeasi pasiune! Si mie imi place sa personalizez petrecerile, mesele festive si sa ma joc cu tot felul de forme si culori. Felicitari!

  19. mariam_omhayat

    BUNA TEO ITI DORESC MULT SUCCES IN CEEA CE FACI, SANATATE SI MULTE BUCURII.
    AM INCERCAT SI EU DIN RETETELE TALE SI AU IESIT SUPERRR.
    A FOST PRIMUL BLOG CARE M-A AJUTAT SA MAI DESCOPAR RETETE NOI.
    ITI MULTUMESC MULT.
    AM SI EU O INTREBARE MARTIPANUL SE FACE CU PASTA DE MIGDALE?
    IN SPERANTA CA IMI VEI RASPUNDE LA INTREBARE ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME.

  20. Gabriela

    Am gasit idei excelente pe acest blog! Felicitari!

  21. Anonymous

    buna teo ,te-am gasit din intamplare si de atunci sunt foarte fericita si te recomand la toti prietenii am incercat o gramada de retete de ale tale, pur si simplu esti minunata.acum vreau sa incerc ideea ta de model botez teo.sper sa-mi iasa daca mai alte poze si teme astept sa le postezi mersi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.