Decorix – cel mai util magazin online

Stiti si voi, la fel ca mine, ca in magazinele din Romania gasim destul de putine accesorii interesante pentru bucatarie, mai ales lucruri mai deosebite, cum sunt formele de silicon sau ustensile care ne fac munca in bucatarie o joaca de copii. Din acest motiv, cand am dat de site-ul www.decorix.ro si mai ales de sectiunea de bucatarie, am crezut ca am murit si am ajuns in raiul gospodinelor.

Am gasit aproape toate ustensilele si accesoriile dupa care am tanjit de fiecare data cand le-am vazut pe site-urile din strainatate. Sa va dau cateva exemple (cam ce am cumparat eu de la Decorix)

Sa incepem cu dispozitivul pentru spritat gogosi. Stiti de la reteta de gogosi glazurate ca sunt o fana a gogosilor dar urasc toata tevatura: intins aluat pe masa, multa faina, multa mizerie, cautat pahare potrivite pentru taiat gogosile etc. De acum pot folosi acest dispozitiv, magic zic eu, care face acele doughnuts perfecte, pe care le iubesc.

O alta ustensila foarte utila este vasul pentru gatit cu aburi in cuptorul cu microunde, care mi se pare mult mai practic decat steamerul, pe care uneori evit sa il folosesc de groaza spalatului atator etaje. Insa cel pentru microunde este o solutie salvatoare, mai ales pentru noi, mamicile care gatim la aburi pentru copii si de cele mai multe ori nu vrem sa facem cantitati mari.

Si daca tot suntem la capitolul microunde, e musai sa va zic despre un suport pentru coacerea cartofilor, super fain si practic, pe care il puteti folosi la reteta de cartofi copti umpluti.

Sa nu uit nici de ustensilele pentru copt, respectiv formele de silicon, de diverse forme si marimi, de la cele clasice pentru muffins si pana la cele in forme deosebite, cum este forma de silicon castel, pe care am de gand sa o folosesc pentru petrecerea de 2 ani a lui Luca. Pentru forma asta folositi o reteta simpla de chec sau de pandispan; nu trebuie sa va straduiti prea mult pentru un tort impresionant, mai ales in ochii celor mici.

Cam astea au fost cumparaturile mele, va las sa descoperiti site-ul Decorix de unii singuri si pregatiti-va si o punga de popcorn, ca aveti ce vedea, la toate categoriile: interior, gradina, cadouri etc.

14 Comments

  1. vdaiana

    da, e foarte fain site-ul, gasestit de toate la ei.
    link-urile din pacate nu se pot accesa, au la inceput http de doua ori.

  2. Stiam de site-ul acesta de foarte mult timp si intr-adevar au chestii foarte frumoase. Pe langa asta un alt site foarte interesant cu chestii dragute este pentrugatit.ro de la care eu chiar astept un pachet voluminos 🙂 Spor la gatit si asteptam tortul castel 🙂

  3. Madalina

    Eu mi-am comandat forma din silicon-castel. Sper sa ma ajute sa fac un tort diplomat, vad eu cum il scot din forma 🙂

    Madalina

  4. Anonymous

    Decorix este un site cu foarte multe produse inedite pentru piata din Romania, insa este si foarte scump.
    Am comandat de la ei niste obiecte pentru Craciun, insa consider ca raportul calitate-pret nu este deloc bun. Preturile sunt pur si simplu prea umflate.

  5. Anonymous

    Cand vad preturile din Romania, ametesc! Este ridicol! Sunt de 2-3-4 ori mai mari de foarte multe ori decat cele din America. Pacat! Ana

  6. Claudia

    E foarte interesant site-ul dar preturile mult prea piperate. Multe din ustensilele de gattit le gasesc in Jysk la preturi si de 5 ori mai mici. De exemplu tavile de silicon pentru briose, paine, tortulete in Jysk le gasesti la maxim 12 ron iar pe la decorix cam de 3-4 ori mai scumpe.

  7. Nu ai chef sa faci niste donuts zilele astea? 🙂

  8. thathyanna

    Draga Teo,
    De mult timp urmăresc rețetele tale pe acest blog; și mie îmi place sa gătesc foarte mult. Eu locuiesc în Danemarca și aici forme de silicon pentru torturi, precum și multe alte ustensile pentru gospodine se găsesc în orice supermarket.
    Am achiziționat și eu diverse forme de silicon pentru torturi, însă o mica observație: CU CAT FORMA DE SILICON E MAI COMPLICATA, CU ATAT MAI GREU SE SCOATE PRAJITURA DIN EA. De asemenea, sunt greu de curățat pe la colțuri.
    Eu aproape am distrus o forma de silicon mai complexa, și mi s-a și ars prăjitura la toate colțurile alea decorative. Cu toate astea, cuptorul meu nici nu arde, nici nu lăsasem prăjitura prea mult în cuptor.
    Nu vreau sa îți stric plăcerea de a face un tort într-o forma de silicon decorativa, însă sa ai mare grija. Mai bine coace un tort în ea înainte de ziua lui Luca, ca sa fii sigura ca totul merge cum trebuie, mai ales ca îmi amintesc ca ai menționat o data la o rețetă ca, cuptorul tău cam arde mâncarea.

    Salutari din Danemarca 🙂

  9. Anonymous

    si eu mai intrasem pe acest site si intr-adevar produsele sunt mult prea scumpe. ustensile pt bucatarie f ieftine se gasesc siin selgros de exemplu, nu chiar atat de ''fancy'' ca cele de pe decorix, dar f ok.

  10. eu mi-am luat o tava pentru blinii de la ei… am primit si un catalog cu mai multe produse si da, produsele nu sunt chiar ieftine, dar nu putem spune ca sunt de o calitate proasta.

  11. Catalina

    Da, foarte scumpe pe acest site.
    M-am intors recent din Franta si vreau sa spun ca ma uimesc ustensilele de bucatarie de-acolo, ca sa nu mai spun de preturile mici.
    Pacat ca m-am intors cu avionul, ca altfel as fi carat o gramada de chestii utile…un exemplu doar, o forma rotunda pt piureuri era pana in 2 euro, iar pe site am vazut ca ajunge la 40 ron un set de 2 buc. Exagerat de scump, piper, piper!
    Dar stiti vorba aia, nu "prost" e cine cere…ci, cel care da banii. A se intelege ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, deci chiar nu vreau sa fac nici o aluzie.

    Blogul e foarte fain, numai bine!

  12. Anonymous

    o parte din produsele de pe Decorix se gasesc si in magazinele Ikea la jumatate de pret.

    Madalina

  13. Stiam acest site dar intotdeauna mi s-a parut ca are ambalaj frumos si continut prost. Prezentarea este foarte frumoasa, produsele nu se gasesc pe toate drumurile de la noi dar sunt maruntisuri de 1 dolar shop. Doua produse au fost la Penny la cativa lei iar pe site-ul lor costa cateva sute. Nu e singurul site care spune ca are produse cu mot … In realitate sunt chinezarii foarte ieftine care arata bine. Unele produse sunt bune dar au un pret de 10 ori mai mare.
    Niste lucruri ma tentau si pe mine dar nu dau atatia bani pe ele numai de dragul de a nu-i satisface pe cei care le vand.

  14. Anonymous

    Buna,

    Urmaresc ocazional retetele tale am si gatit cateva dintre ele, printre care cea mai laudata a fost cea cu ficatei in bacon. Nu sunt de acord la promovarea gatitului cu cuptorul cu microunde. Este cel mai daunator mod in care poti sa gatesti mai ales pentru bebelusi. Exista nenumarate articole si studii care sustin acest lucru. Cuptorul cu microunde distruge in proportie de peste 90% energia viatala a mancarii. Propun sa ramanem la clasicul gatit cu aburi chiar daca este un pic mai greu.
    Toate cele bune,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.