Produse si cosmetice bio

De cateva luni am ajuns la concluzia ca, daca in alimentatia noastra si mai ales a lui Luca am introdus tot mai multe prouse bio, de ce sa nu folosim si produse cosmetice bio? La o cautare simpla in google am gasit unul dintre cele mai bine structurate site-uri care promoveaza produse cosmetice bio – www.biovera.ro

La Biovera am gasit si mai multe detalii despre ceea ce inseamna produse cosmetice bio: nu afecteaza in niciun fel sanatatea celor care le folosesc, riscurile de alergii sunt foarte mici si de aceea sunt perfecte si pentru pielea sensibila. De ce sunt aceste produse sanatoase pentru piele? Pentru ca au ca si ingrediente extracte si uleiuri esentiale provenite din plante cultivate fara ingrasaminte artificiale, in culturi ecologice.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca un produs pentru a putea fi numit bio? Trebuie sa fie certificate bio de catre institutele internationale specializate. Cu alte cuvinte, spre deosebire de produsele cosmetice obisnuite, cele bio contin foarte multe ingrediente benefice pielii si asta e foarte important, avand in vedere ca intra in contact direct cu pielea si sunt absorbite imediat. Ceea ce mi-a placut la Biovera foarte mult, e ca la fiecare produs in parte este o lista completa de ingrediente si trecand mouse-ul peste el, ti este oferita si o descriere a proprietatilor fiecarui ingredient. Sunt singura ca nu am vazut asta la alte site-uri cu produse bio pe care le-am bantuit.

Ce produse interesante am gasit la Biovera? Cam toate! Dar in special cele pentru ingrijirea zilnica a bebelusilor si copiilor, pentru care consider ca este foarte important sa folosim numai produse cosmetice de calitate, avand in vedere ca pielea lor este mult mai sensibila decat cea a adultilor si are nevoie de o ingrijire speciala. Pentru Luca am comandat pasta de dinti fara flour, pentru ca deja ne-am familiarizat cu periuta si urmeaza sa incepem sa ne spalam serios pe dinti.

Pentru noi am aruncat un ochi la sectiunea cu produse cosmetice bio destinate intregii familii, de unde am ales un balsam reparator pentru par si un gel de dus calmant, cu lavanda si rozmarin. Oricum, daca porniti la cumparaturi pe www.biovera.ro, fiti linistiti, site-ul e foarte bine compartimentat si veti gasi rapid produsele de care aveti nevoie.

Inca un lucru pe care l-am observat in cazul acestor produse: e suficient sa folosim o cantitate mica de produs pentru a obtine rezultate foarte bune, asa ca produsele bio sunt o investite buna, din toate punctele de vedere. Spor la cumparaturi, zic!

8 Comments

  1. fatduck

    cind o citi doamna mea postul asta, singura bautura pe care o s-o mai pot recomanda va fi apa chioara. dincolo de preturile bine condimentate, produsele facute cu respect pentru Mamica noastra sunt viitorul nostru. mai bine mai putin, dar mai sanatos

  2. Anonymous

    Bio adevarat inseamna de la taran. Taranul foloseste ingrasamant natural, de la animale.
    Creme din plante se pot face si acasa, dar care nu rezista mult timp.

    Mira

  3. Anonymous

    Foarte bun site-ul. Preturi maricele, dar nu exagerate. Multumim Teo!

  4. Go-pedia

    @Anonim: N-as baga mana-n foc ca taranul foloseste doar ingrasaminte naturale…

  5. Parfumuri de lux

    eu folosesc foarte multe produse bio. sunt mult mai bune

  6. Anonymous

    @Go-pedia. citeste pana la capat si ai sa vezi ca m-am semnat.
    Daca taranul roman, caruia i se mai taie din pensie, crezi ca mai are bani de inragsaminte chimice?
    Tocmai s-a facut un experiment, produsele
    BIO nu-s cu mult mai bune decat cele normale(din supermarket).
    Si io, in Germania, de exemplu folosesc morcovi Bio, dar si astia sunt pe categorii, klasse I, klasse II si sunt scumpi.

    Mira

  7. raluca

    stiti ca exista un salon de infrumustare in bucuresti 100% integral organic unde incepand de la pudra de par si pana la oje sunt organice.

  8. Pariuri Sportive

    Pt. cei care ati incercat … isi merita pretul aceste produse ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.