Little people – Oameni mici cu suflet mare

De cand stau acasa cu Luca am avut timp nu numai sa gatesc mai mult, ci si sa incerc sa ma implic in diverse activitati care sa imi ocupe timpul intr-un mod cat mai constructiv. Despre Little People am auzit intamplator, cand am dat de magazinul pe care l-au deschis in Sigma Center, Cluj – The Charity Shop, unde hainutele pentru copii sau cele pentru adulti primite prin donatii se vand la preturi modice iar banii obtinuti merg mai departe spre copiii care au nevoie de ei. Initial am dus cateva din hainutele lui Luca, apoi m-am inscris ca si voluntar pentru ca am fost impresionata de programele si proiectele lor.

Sufletul organizatiei Little People Romania sunt Shajjad si Katie Rizvi, o familie absolut incredibila, pe care sunt mandra ca am reusit sa ii cunosc. Katie tocmai a fost aleasa Femeia Anului 2009 pentru meritele ei in ceea ce priveste lupta impotriva cancerului. Lor li s-au alaturat voluntari foarte dedicati, mereu zambitori si gata sa dea o mana de ajutor. Pana acum i-am cunoscut pe Vlad, Orsi, Oana si Miki, niste oameni deosebiti! Aaaaa, si sa nu uit de printesa Little People, cea mai frumoasa fetita, Yasie Rizvi.

Temerarii, grupul adolescentilor care au invins cancerul si Campania lor “Poti si tu” este cred unul dintre cele mai reprezentative programe Little People. Chiar daca nu realizam cat de important este sprijinul moral in situatii de acest gen, Little People a inteles asta si le-a oferit tinerilor care se lupta cu aceasta cumplita boala o comunitate a lor, unde pot sa isi impartaseasca trairile, gandurile si experientele cu alti adolescenti care sunt intr-o situatie asemanatoare. Mai multe despre Temerarii puteti citi AICI.

Sunt atat de multe proiecte Little People si atat de multe lucruri pe care le puteti face pentru a-i ajuta pe copiii care au nevoie de voi! Pentru cei care pot oferi o mana de ajutor din punct de vedere financiar, AICI puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, indiferent ca vreti sa donati cei 2% din impozitul vostru anual (pe care daca nu ii redirectionati catre o entitate non-pofit nu va revin oricum, ci raman la stat), sau sunteti o companie care vrea sa ajute Little People (donatiile se scad la impozit, deci oricum sunteti in avantaj) sau sunteti pur si simplu niste omuleti care vor sa faca un bine.

Daca nu puteti ajuta financiar, nu-i nimic, va puteti implica ca si voluntari in proiectele Little People! Sunt foarte multe lucruri de facut si sunt sigura ca puteti strecura in programul vostru cateva ore pe saptamana pentru a face ceva pentru sufletul celor mici si al vostru in acelasi timp. AICI gasiti informatii despre cum puteti deveni voluntari Little People.

Ultimele informatii despre ce se intampla in Little People le gasiti pe pagina lor de Facebook – Asociatia Little People Romania, care este actualizata zilnic. Iar in primavara urmeaza RITTO, cea mai importanta competitie internationala de ping-pong pentru persoane cu handicap.

2 Comments

  1. Cristina

    Buna, am trecut si eu pe-acolo si nu m-am gandit atunci sa intreb cum as putea dona niste haine. Imi spui tu , te rog? Pur si simplu le duc acolo la magazin ?

  2. Cristina, mergi direct la magazin si discuta cu cei de acolo. Iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.