Al doilea targ de produse traditionale

Targurile “altfel” continua! Daca ati fost la targul pe care vi l-am propus data trecuta, foarte bine! Sper ca ati dat peste produse excelente si v-ati bucurat de un alt fel de shopping decat cel din hypermarketuri.

Daca nu ati apucat sa ajungeti, iaca aici cateva poze, ca sa vedeti ce ati ratat si de aici puteti alfa mai multe informatii despre evenimentele ce urmeaza.

Dar sa nu intrati in panica, mai aveti sansa de a participa la astfel de evenimente chiar zilele astea, cand are loc al doilea targ de produse traditionale, in perioada 30 aprilie – 2 mai in curtea interioara a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, sediul central, strada Tache Ionescu, nr 4 sector 1 langa Piata Amzei

11 Comments

  1. cccris

    E si un program la tirg? vreau si eu sa trec pe acolo.

  2. lorenabr

    Arata f bine 🙂

  3. Imi pare rau, dar acest targ a fost o dezamagire pentru mine. Da, in poze arata bine, dar eu am fost acolo vineri, in prima zi. Fix 4 tarabe mari si late, una cu dulciurile acelea, care erau 1 milion de lei vechi kg, una cu branzeturi si mezeluri, cea mai aprovizionata si decenta ca pret, una cu produse motignac, si una care promova lapte de ferma. Am vrut sa cumpar obiecte din ceramica, era un singur nene cu trei castronase si vreo doua platouri. Fara obiecte din lemn, fara obiecte traditionale,noroc cu niste unguri care faceau un kurtos delicios in fata gradinei.

  4. @ccris: programul de functionare al targului este de vineri pana duminica , intre orele 9.00 – 20.00
    @Lucia: ai dreptate in ceea ce priveste prima zi de expozitie. Majoritatea expozantilor au sosit de sambata, fiind din tara. Pe de alta parte, proganizatorul nu poate interveni in politica de preturi ale expozantilor.

  5. Bine Oana, am sa mai dau o sansa acestor targuri si o sa vin si la cea de-a doua editie. Desi, daca targul dureaza trei zile, nu inteleg de ce oamenii nu vor sa profite de fiecare ora. In plus, sunt ciudoasa ca romanii nu stiu sa faca bani deloc. Ar trebui exploatat la maxim un asemenea eveniment.Mi-ar place sa gasesc mai multe obiecte de ceramica, cumparate direct de la producator, nu de la un nene imbracat in costum de jeans care vroia 250 de ron pe un platou.Stiu ca organizatorul nu poate interveni in politica de preturi, totusi mi se pare exagerat, mai ales ca stiu o multime de oameni care ar vrea sa cumpere, in special ca Bucurestiul este privat oarecum de aceste traditii. Cand vorbim de un targ de traditii romanesti ar trebui sa gasin ceramica, stergare, obiecte de lemn, mancare romanasca, si bineinteles la preturi accesibile ca doar sunt facute in romania nu? Nu mi se pare normal ca telemeaua de oaie sa fie cat branza gorgonzola de exemplu. Eu vreau sa sprijin productia romaneasca dar nu am cum, observ. In fine, asta este parerea mea si am tinut sa mi-o exprim. Multumesc!

  6. @Lucia: ai dreptate si acel domn care a venit vreau sa iti spun sincer ca ncii macar nu a binevoit sa isi expuna corespunzator toate produsele cu care se prezentase pentru ca bucuresteanul sa aiba de unde alege 🙁 Iar mesterii populari sunt prezenti la Targ si vei regasi o parte din traditiile romanesti, astfel imbinandu-se traditia cu bucataria romaneasca. In ceea ce priveste preturile, fiecare si le stabileste cum considera cu toate ca organizatorii le recomanda de fiecare data sa aiba in vedere accesabilitatea produselor fara adaos comercial! te asteptam cu drag

  7. Anonymous

    In curtea Bibliotecii Metropolitane este targ cu caracter permanent. Am trecut pe acolo si mi s-a spus ca vor fi acolo in fiecare week-end.

  8. @Anonim: targ in fiecare weekend este intr-adevar dar alt organizator 🙂 noi suntem invitati weekendul acesta ! Participantii sunt diferiti !va asteptam

  9. Produsele traditionale sunt naturale si delicioase, de abia astept sa se faca urmatorul targ in Constanta

  10. Anonymous

    Cum pot expune produse traditionale la aceste targuri? Am produs in bucataria mea dulceata de gutui cu mere, peltea de gutui, dulceata de cirese negre si multe altele…tel:0721714482

  11. Am fost azi pe acolo si nu am vazut nimic. Nimeni, nimic. Sa nu ma fi uitat eu cu atentie? 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.