Petrecere personalizata pentru copii

A trecut ziua lui Luca! A implinit 1 anisor, primul nostru an impreuna cu el. A fost un an greu, cu multe nopti nedormite, cu dintisori, colici, incercari de a umbla si cazaturi in nas, jucarii, primul “mama” si “tata”… A fost cel mai frumos an din viata noastra. De ziua lui Luca am vrut sa ii organizez ceva special. Am cautat in magazine decoratiuni pentru petreceri si totul era la fel: Cars, Winnie The Pooh, personaje Disney etc.

Nu spun ca nu sunt minunate, dar vroiam ceva special pentru el, asa ca am decis sa ii fac decoratiuni personalizate si sa va dau si voua o idee pentru momente de genul acesta. Pentru ca in familia noastra tzestoasele sunt la loc de cinste, am vrut sa ii facem o “Testoasa – Party”

Aveti nevoie de:
– hartie si carton de culori diferite, in functie de tematica petrecerii
– foarfeca, banda dublu-adeziva, panglici
– capsator, perforator
– hartie adeziva, lipici
– scobitori

Pentru cupcakes sau muffins puteti face niste stegulete personalizate, mult mai dragute zic eu decat cele pe care le gasiti in magazine. Aveti nevoie de 2 foi de carton diferite ca si culoare. Masurati si taiati patrate de 5×5 din unul de 4×4. Lipiti-le apoi unul peste celalalt. Pentru personalizare aveti nevoie de template-ul broscuta-testoasa, pe care il printati pe hartie adeziva si il lipiti apoi in mijlocul patratului mai mic. Fixati o scobitoare pentru fiecare stegulet, folosind banda dublu adeziva si o fasie de carton colorat.

Puteti sa faceti si astfel de stegulete mai mari, folosind bete pentru frigarui. O data template-ul cu broscuta tzestoasa este tiparit pe hartia autoadeziva, il puteti folosi pentru a personaliza paharele sau farfuriile pe care le folositi la petrecerea copilului dar si pentru a personaliza steguletele cu “La Multi Ani”, pe care le folosim pentru a decora peretele.

Indiferent ca vreti sa scrieti La Multi Ani, Happy Birthday sau orice altceva, gasiti aici un link de unde puteti printa literele de care aveti nevoie: printableletters.org

Le puteti tipari pe hartie colorata si apoi lipi pe stegulete. Pentru stegulete am folosit foi A4 colorate, pe care le-am taiat in jumatate, am lipit literele si tzestoasa personalizata. Le gaurim folosind perforatorul si apoi tercem o panglica prin gaurile facute. Ghirlanda noastra cu La Multi Ani e gata!

Mai jos gasiti si template-ul pentru broscuta testoasa care asteapta sa fie personalizata cu numele micutului vostru. Nu doar ca este o metoda economica de a da viata petrecerii copilului, dar este amuzant, creativa si mai ales foarte personala, facutaa de mami si avand peste tot numele sarbatoritului.

12 Comments

  1. La Multi Ani!!! Ziua lui Luca nu a mai fost o data si pe 16 noiembrie?:))

  2. Foarte simpatic 🙂

  3. La multi ani! am zarit si o poza pe acolo, frumos foc Luca!

  4. Ana-Maria

    Sunt geniale lucrusoarele pe care le-ai facut Teo!!! Daca nu ar fi trecut deja zilele de nastere ale nepoteilor… as fi realizat si pentru ei ceva de genul acesta… anul viitor!!!! multumes/mim pentru idei… pupici

  5. Liana Morar

    La multi ani Luca si o viata fericita!
    super party, super idee
    (Ti-am trimis un email pe mail. Ma intreb daca l-ai primit)

  6. Da, a fost ziua lui Luca in noiembrie, doar ca abia acum am avut timp sa public tot ce-am pregatit pentru ziua lui 🙂

    Liana, nu am primit mailul, poti te rog sa-l retrimiti. Multumesc

  7. Anonymous

    am si eu o intrebare: la broscutzele ce ni le-ai dat ca si template,se poate scrie direct de pe tastatura numele sarbatoritului (ca eu nu pot face adaugiri sau modificari la template), sau ai atasat numele ulterior dupa ce ai scos broscutzele la imprimanta?
    Iti multumesc anticipat pt rasp si te felicit pt toate retetele,te urmaresc, dar mai din umbra,fara sa pun comentarii, dar acum intrebarea asta arde, ca in 23 tin petrecere micutzei mele- tot un anisor- si ma inspira ideea ta!! Ely.

  8. Anonymous

    LA MULTI ANI pentru LUCA!
    Sunteti minunata D-na Teo si doresc o lume mai buna pentru copii, pentru noi toti. Ma ocup de EDUCATIA si PREVENTIA CANCERULUI, inclusiv a CANCERULUI SPIRITUAL pentru a aduce la lumina FAMILIA ROMANEASCA SI SCOALA ROMANEASCA.

    Cu drag Cornelia Vodoiu- TIMISOARA.

  9. Dupa ce salvati template-ul, deschideti un fisier word, dati insert image from file, introduceti template-ul, dati click dreapta, picture properties, apoi layout si picturee behind text. Atunci puteti scrie linistiti peste poza, cu fontul si culoarea pe care o doriti.

    Doamna Cornelia, va pup si va multumesc pentru aprecieri si pentru munca pe care o faceti 🙂

  10. Anonymous

    Super idee! Multumesc mult Teo, ne-am jucat si noi cu ceva decoratiuni pentru ca puiul nostru face un an. Si findca e leu, am folosit un leut pe post de mascota si am mers pe culori 'fierbinti' – rosu, galben, portocaliu… Arata totul foarte bine! Mali

  11. Anonymous

    Buna.Imi place foarte mult ideea ta de petrecere personalizata si as vrea sa organizez si eu pentru baietelul meu, dar vroiam sa-mi spui, daca poti,de unde ai luat template-ul de broscuta ca eu as vrea un leut si poate gasesc pe acolo. Multumesc mult

    P.S. imi place foarte mult blogul tau si am facut multe retete, care au iesit delicioase.

  12. Mali, au gasit template-urile pe net, la o simpla cautare pe google 🙂 mai am si alte teme pentru copii, am sa le postez in curand 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.