Am ales cel mai mancacios bebe

Mai jos puteti vedea tragerea la sorti. Felicitari castigatorului! O rugam pe mamica lui sa ne trimita un e-mail cu adresa completa pentru livrare. Multumim site-ului vreaubio.ro pentru premii

Teo pupa toti mancaciosii!

8 Comments

  1. Gabriela

    Buna Teo. Am vazut ca ai o gramada de retete minunate insa vroiam sa te intreb cand ai sa faci si o sectiune de retete pentru bebe. Eu una nu prea sunt talentata in bucatarie insa am un bebe foarte mofturos. Din cate am inteles si tu ai un bebe si ma gadeam ca poate ai inspiratie si la acest capitol 🙂

  2. Monalisa

    Felicitari bebe! Multumim Teo ptr. concurs, asteptam si altele!

  3. lucian

    Buna, sunt mamica lui matei suntem foarte fericiti pentru premiu,multumim mult abia astept sa incercam produsele.Am testat destule de mult retete pentru noi de pe blogul tau, asteptam si pentru bebei,poate ne dezvalui din retetele care ii plac lui luca sarmaluca.Multumim mult Simona

  4. Raluca

    Buna, sunt mamica lui bebe Pavel. Multumim de concurs si felicitari lui bebe Matei. Sa le manance sanatos si sa creasca mare si voinic. Multumim Teo pentru tot.

  5. daniela

    Buna ziua,doamna Teo!Va scriu de-abia acum,desi v-am gasit asta iarna,prin decembrie,ca sa va spun ca va iubesc!Sunt mult mai in varsta decat dvs,stiu sa gatesc bine,se pare,dar m-ati inspirat de nenumarate ori.Pot sa spun chiar ca m-ati salvat!Am vazut mai multe bloguri culinare,sunt o droaie,dar mie blogul dvs mi se pare cel mai bine structurat.Asta e parerea mea si a altor doamne pe care le cunosc personal sau de pe net.La dvs apelez mereu.Bravo,d-na Teo!Dati-i inainte ca faceti o treaba foarte buna!Nu prea ma omor dupa pesto,dar am sa fac si reteta asta cu pui cu pesto pt musafiri.Acum va pup,va imbratisez cu drag si va urez toate cele bune dvs si familiei dvs!

  6. Gabriela, am sa incerc sa pun cat mai multe retete de bebei. Sunt cateva deja pe blog, dar inca nu este o sectiune separata pentru ele. Ma ocup zilele astea.

    Monalisa, in curand vine un nou concurs, de data asta pentru mamici.

    Felicitari, mamica lui Matei! In curand pleaca pachetul spre voi. Pupici mancaciosului.

    Raluca, Daniela, multumesc pentru cuvintele frumoase. Daca nu ar fi oameni ca voi si ca cei/cele care imi apreciaza b1logul, nu ar exista nicio Teo's Kitchen.

  7. PussyCat

    felicitari 🙂

  8. Gabriela

    Draga Teo,

    Multumesc ca ai postat si retete pentru bebe. Am sa le caut si am sa incerc. Am un baiatel foarte foarte mofturor. Papa fructe cu lactate insa de legume nici nu se atinge si nu prea mai stiu ce sa mai incerc sa ii gatesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.