Produse Nutrizzia

Inainte de Paste am primit de la Nutrizzia, mai multe produse, pentru a le incerca. Recunosc ca am fost destul de sceptica la inceput, dar dupa ce am gustat din fiecare in parte, mi-am schimbat parerea. Produsele Nutrizzia, sunt in primul rand foarte sanatoase, fiind foarte bogate in fibre, avand un continut scazut de grasimi si nu au conservati sau coloranti artificiali.

Dintre produsele pe care le-am incercat si care mi-au placut au fost Soia Snack Light, cu aroma de alune, iar restul familionului au mancat Soia Snack glazurat, cu cacao, banane si lamaie. Mi-au atras atentia in mod deosebit Panite felii crocante graham, pe care le-am mancat la micul dejun, cu dulceata si o cana de lapte. Dar eu am un plan maret pentru Panitele graham, respectiv am de gand sa fac o casuta asemanatoare cu cea din turta dulce… sa vedem ce-o sa iasa.

Cat despre Panitele felii pufoase din grau sau multicereale, recunosc ca nu m-am atins de ele, i le-am dat toate mamei, pentru ca ea are o problema cu colesterolul si m-am gandit ca ii vor face foarte bine.

Am cautat si eu despre produsele Nutrizzia, am vazut ca imaginea lor este Mihaela Radulescu, o femeie care la varsta ei arata extraordinar de bine. Din cate am inteles de pe site, gasiti produsele Nutrizzia si in hypermarketuri: Cora, Carrefour, Real, Billa… dati si voi un ochi pe site si vedeti ce si cum www. nutrizzia.com

Eu mi-am spus strict parerea personala, in urma degustarii produselor. Multumesc Nutrizzia pentru pachetul trimis, a fost chiar o surpriza placuta.

4 Comments

  1. Sabina

    Buna Teo,

    Eu cumpar de ceva vreme aceste Panite. Imi plac, sunt gustoase si inlocuiesc cu succes paine.
    Voi posta cat de curand reteta care contin in peisaj panite 🙂

    Sabina

  2. Anonymous

    pacat de blogul tau, era asa interesant inainte acum cu greu mai gasesti retetele in aglomeratia asta de reclame.Inainte intram de placere, acum mi se pare obositor acest slalom printre reclame. zici ca esti in piata…anunturi, bucati de “vanzare” peste tot. Mult succes in continuare si sper sa reusesti sa scoti bani din blog, altul nu vad care ar fi scopul pentru care l-ai maltratat atat, eu ma las de sportul de il mai vizita.

  3. Veronica

    Anonimule, in partea dreapta gasesti toate retetele pe categorii, deci nu inteleg ce slalom printre reclame trebuie sa faci. A recomandat si Teo cateva produse si tu numesti asta aglomeratie de reclame. Sa-ti fie rusine ca nu stii sa apreciezi munca unei gospodine si toate retetele bune pe care ni le prezinta (gratuit, btw)!
    Teo, te rog sa ma scuzi ca am raspuns in locul tau, dar chiar ma deranjeaza astfel de carcotasi. Sa nu-i bagi in seama.
    PS: Eu urmaresc mai multe bloguri culinare si retetele tale sunt cel mai pe gustul meu :). Ultima incercata a fost cea de cartofi frantuzesti, o minune, de acum o sa-i fac tot timpul cu bechamel. Te pup. Veronica

  4. Laura Niculescu

    Imi plac foarte mult Panitele, in special cele crocante, sunt ideale pentru micul dejun. Nu am incercat inca o reteta cu ele, prefer sa le mananc asa, simple 🙂
    Am incercat si batoanele cu soia … delicioase mai ales luand in considerare ca sunt dulci si sanatoase in acelasi timp.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.