Andrei are nevoie de noi

De foarte multa vreme ma gandeam ca prin blogul meu sa ajut cumva oamenii care au nevoie, a caror viata atarna de un fir de par si pentru ca am convingerea ca daca toti tragem de firul de par, tragem si omul in sus, am dat curs unui apel umanitar pe care l-am primit de la Cristina. Este vorba despre Andrei Dumitrescu, un copil foarte bolnav, un suflet cu care viata a fost destul de cruda.

Andrei a fost diagnosticat cu Osteosarcom telangiectatic, o denumire complicata, menita sa ascunda in ochii copilului un adevar cumplit: Andrei are cancer de oase. Operatia de care are nevoie este una mult prea costisitoare pentru posibilitatile familiei, vorbim de minim 30.000 de euro.

Mana de la mana putem sa-l ajutam, fac apel la voi, cititorii blogului meu sau in general la voi, oamenii de bine. Impreuna putem face un suflet sa zambeasca si ii putem alina suferinta. Andrei merita o sansa, merita sa fie copilul care a fost.

Mai multe informatii despre Andrei si despre cum il puteti ajuta, gasiti aici

One Comment

  1. Anonymous

    :(.
    Mor de mila cand vad copii suferinzi.Tot timpul ma gandesc la copilul meu care este sanatos, dar …nu stim niciodata ce va fi in viitor.
    Merci la ni l-ai scos in fata, speram ca Dumnezeu sa se indure si sa-l vindece.
    Dar asa cum spui si tu, noi trebuie sa punem banii in contul lui.

    Cu drag,
    Liana M.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.