Multumesc!


In primul rand vrea sa le multumesc celor peste 100 de subscriberi la RSS feed-ul Teo’s Kitchen! Asta inseamna ca va plac retetele mele si ma bucura foarte tare asta! Imi cer scuze pentru scurtele perioade de pauza, dar asta e sarcina, te mai tine de la unele operatiuni :))

Cand am pus RSS pe blog, aveam 2 subscribers, din care unu era mama :)) Acum sunt mai mult decat mandra de voi toti si imi sunteti drag fiecare in parte si imi pare rau ca uneori nu fac fata sa raspund la toate comentariile voastre, dar sa stiti ca le citesc si unele chiar imi fac zilele mai frumoase 🙂

Apropo, daca vedeti ca trec 2 saptamani si nu e nici o miscare, inseamna ca am nascut 😀

In al doilea rand, vreau tot sa va multumesc (parca sunt la Oscaruri, cu atatea multumiri) pentru ce ne-ati votat la concursul organizat de Proges. Concursul mai tine inca 5 zile, pana pe data de 25 septembrie, asa ca daca va face placere sa ne vedeti, puteti in continuare sa ne votati la linkul de mai jos:

http://www.proges.ro/concurs-cupluri/participant/Teodora-168.html

6 Comments

  1. Anonymous

    ai multe retete minunate si imi face placere sa le incerc. multumim ca iti impartasesti pasiunea cu noi!

    *mama a doi copilasi

  2. Anonymous

    a! si sa nu uit…nastere cit mai usoara. un mic sfat: pune la congelator cit mai multe pachete de mincare gata preparate sau semipreparate caci iti va veni f usor, macar in primele 2 saptamini dupa nastere.

    * tot mama a 2 copii/iasi

  3. Multumesc de sfaturi 🙂 Ca norocul ca are cine as gateasca daca nu sunt pe metereze, asa ca nu mi fac griji 🙂 Oricum, am pus multe conserve si zacusca si sotul deja e pregatit sa manance sandwichuri pana face bebe vreun an asa :))

  4. Teo draga, doar atat de putin timp ti-a mai ramas pana sa-l strangi pe Luca-n brate?! 🙂
    Ce mult ma bucur ca vei avea si tu o “balanta” jucausa si fermecatoare, cum am si eu 😛
    Iti dorim nastere cat mai usoara si refacere rapida!
    Laura si familia! 🙂

  5. mihaela

    teo draga nastere usoara si luca sa fie sanatos si cuminte!!
    eu cu matei am inceput sa gatesc dupa vreo saptamana ca era asa cumintel si dormea foarte mult ziua ca incepusem sa ma plictisesc 🙂
    te pup

  6. Laura draga, Luca ar trebui sa vina pe la inceputul lui Noiembrie dar la cat e de mare si grabit, ma tem ca o sa ne vedem putin mai repede. Incerc sa nu ma gandesc la momentul respectiv si sa astept sa vina totul de la sine. O sa va tin la curent!

    Mihaela, am si intrebat doctorul daca bebelusul isi pastreaza bioritmul din burtica pt ca acum nu doarme niciodata, se misca incontinuu si abia daca mai apuc sa fac ceva de el… intre 2 suturi in ficat 🙂

    Sper totusi sa se linisteasca dupa ce nasc si sa ne putem intelege omeneste ca sa-mi reiau activitatile.

    Va pup cu drag pe amandoua!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.