Azi am pentru voi o idee minunata de aperitiv: BAGHETA UMPLUTA CU TON. Este o reteta foarte simplu, va promit, asa cum v-am obisnuit. Bagheta iese delicioasa sisunt absolut convinsa ca orice musafir va fi super incantat dupa ce o va gusta. In plus, trebuie sa recunoastem ca si arata foarte bine. Multa culoare care iti face pofta instant. Trebuie sa gusti, apoi sa mai gusti o bucatica si tot asa!
Eu am ales o umplutura cu ton, dar sa stiti ca aici va puteti juca dupa preferinte. Puteti sa faceti o umplutura de branteturi cu ardei, cu pasta de avocado si legume sau diferite carnuri. Chiar puteti sa faceti ce combinatie va place voua mai mult.
Nu vreau sa va tin prea mult de vorba, asa ca va las mai jos delicioasa reteta pentru bagheta!
Ingrediente
- o bagheta
- o conserva de ton
- 3 castraveti acrii
- 1 ardei gras
- 100 g de sunca
- masline fara samburi
- o lamaie
Cat de simplu se pregateste? Va arat acum!
In primul rand, se taie bagheta in doua si se scobeste miezul cu o ingurita.
Se maruntesc toate ingredientele + miezul baghetei si se stoarce peste ele sucul de la lamaie. Gustam si vedem daca mai e nevoie de condimente.
Se umple cu o ligurita bagheta cu compozitia facuta mai sus.
Cand bagheta este umpluta (indesati bine compozitia) se tine la frigider pana in ziua urmatoare, apoi se taie felii si se…devoreaza. Chiar nu exagerez cand spun se devoreaza. E atat de gustoasa incat de cum o veti pune pe platou ori farfurie se va topi instant.
Musai musai sa tineti bagheta la rece dupa umplere, ca sa se aseze cat mai bine toate ingredientele.
Sper ca v-a placut reteta noastra de astazi si sper din toata inima sa o incercati. Daca va apucati de lucru si aveti nevoie de ceva sfaturi, Teo e aici!
Pofta buna, dragii mei!
Am facut si eu aceasta reteta si mi-a placut mult!Felicitari,imi plac toate retetele tale!
Multumesc foarte mult si sper sa incerci cat mai multe din retetele de aici 🙂
femeieee te dau in judecataaaa…
tin cura de slabire si tuuu ce facii?? ma omori doar cu pozele astea…maine fac si eu..ai cel mai bun blog din romaniaa.. o sa stea in calc meu la favourite muult timp.felicitariii
pai lasa ca trece cura de slabire si apoi o sa poti incerca toate retetele de pe blog 🙂
ma bucur cand vad ca lumea apreciaza retetele mele.. multumesc pt vorbele frumoase
foarte grea reteta asta …mai siplu sa mananaci a restaurant!;)):))
Buna
Am ales cateva dintre retetele tale, prima facuta (aseara) a fost “Bagheta umpluta”. Din pacate n-am respectat exact ingredientele, in loc de bagheta (n-am gasit 🙁 ) am folosit o ciabatta. M-am chinuit un pic cu scosul miezului, am indoit lingurita viitoarei soacre cand am indesat compozitia, dar rezultatul a fost nemaipomenit (din spusele prietenei, ca sa nu ma laud singur). Foarte buna, ms mult, diseara o sa-mi incerc norocul cu mazarea cu pui…
Buna Teo,
..Am facut si bagheta umpluta..e o nebunie:)N-as fi crezut niciodata ca umplutura poate fi atat de gustoasa.Thx
e cel mai tare blog:D de 4 ore stau si ma minunez la retetele tale, toate par foarte delicioase, o sa ma apuc si eu sa le incerc, de abia astept.felicitari
buna.am facut si eu minunata reteta(nu e singura).ne-a placut foarte mult.felicitari.toate cele bune si un paste fericit
Super retete ai ….o sa le incerc pe toate …and nice blog.
Buna,Teo
Te urmaresc de vreun an de zile si am tot gatit din retetele tale. Mi-au iesit toate foooaaarte bune. Am scris aici, la reteta asta, pentru ca am facut-o si eu de curand si a iesit excelenta. M-a amuzat baiatul meu, ca s-a dus la scoala cu ea la pachet ( o bucata mare, netaiata)si se tot uitau copiii la el,la ce mananca… "Ei, ce stiti voi? E bagheta umpluta!!
Numai bine si sa ne incanti cu cat mai multe delicatese!!!
am facut si eu,e buuuuun de pici.
buna Teo,
eu abia te am descoperit dar sant foarte incantata de ce faci tu aici.
Am incercat ciorba de pui a la grec care a iesit foarte buna a fost apreciata de toata lumea .Promit ca am sa mai incerc retetele si ai toate felicitarile mele pt tot ce faci.
cred ca am sa o incerc si eu..arata foarte bine
Bia din brasov am incercat si eu reteta dumneavoastra (salam de biscuiti)si a iesit delicios cu siguranta o sa mai incerc si alte retete
buna,
ma bucur ca am gasit acest blog:D
dar am o intrebare cu ce se poate inlocui maslinele, pt ca mie nu-mi plac
poti sa le scoti cu totul din reteta 🙂
buna,
ma intreb daca ar merge si ceapa taia marunt? ca stiu ca tonu cu bageta si cu cepa merge foarte bine…!!!oare o sa stric gustul la ce ne arati tu mai sus?
Puteti pune si putin unt moale si smantana, ca sa adere bine la miez. Ficatul de pui facut in casa e cel mai bun ca umplutura, dar merge si cu piept de pui dat prin masina. Merge cu ardei grasi taiati marunt, in doua culori-verde, rosu, eventual 2-3 felii maruntite de ananas pentru culoarea galbena.
Teo, m-am indragostit de blog-ul tau! retete gustoase si usor de facut! sau cel putin asa le fai tu sa para :))
SUPER!!!
Toate retetele arata foarte bine. Voiam ceva nou si gustos. Nici nu stiu pe care s-o incerc.Felicitari!
Gata! M-a cucerit! Cu siguranta voi pregati si eu reteta aceasta. Chiar azi ! 🙂
Buna
Am incercat reteta dar am adugat un pic de ceapa tocata marunt, e fantastica
Multumesc
Buna, Teo!
Voiam sa-ti spun ca, la 21 de ani, m-am gandit si eu sa “gatesc” pt prima oara :)) Si, cautand retete usoare, care sa nu necesite mixer, cuptor si alte instrumente din aceasta categorie, am dat peste blogul tau. Dupa reteta ta, am facut chiftelute si nuggets. Conform spuselor prietenului (caruia i-a dat o lacrima de fericire gandindu-se ca, totusi, nu va muri de foame cu mine alaturi) au iesit extraordinare. Acum vreau sa-l surprind din nou, iar crochetele de pui cu cascaval, chiflele umplute si bagheta umpluta mi se par retetele perfecte. Deci iti multumesc pt retete, pt blog, pt ca gatesti extraordinar!
esti o draguta! multumesc pentru cuvintele frumoase! 🙂
Wow…buna Teo mam indragostit de retetele tale …Si azi nu am mai putut de pofta si am facut bagheta mam dus fuguta la magazin si am luat ingredientele necesare am scos miezu am facut umplutura Dar am uitat sa pun miezu la loc :))) Oare o sa iasa? acum e la frigider….