Jurnal de Gospo – viata cu masina de spalat Samsung Quick Drive – EPISODUL 2

Hei, Gospo-Dive! Azi avem Jurnal de Gospo – Viata cu masina de spalat Samsung Quick Drive – Episodul 2! V-am promit sa va povestesc in mai multe episode tot ce este de stiut despre masina de spalat minune de la Samsung! Ai pierdut Episodul 1? Il poti vedea AICI !!!

Azi va explic mai multe despre tehnologia Quick-Drive din noile masini de spalat Samsung si va spun 5 dintre trucurile mele pentru spalatul eficient al hainelor.

masina de spalat samsung quick drive

Spalare completa, in jumatate din timp – pentru ca ai si alte lucruri de facut! ♥

Acest lucru este posibil datorita tamburului unic Q-Drum, dezvoltat de Samsung. Acest tambur are partea din spate mobile. Aceasta parte actioneaza ca un pulsator, care misca apa in directii diferite fata de miscarea normala a tamburului. Astfel, hainele sunt spalate mai bine, mai repede sim ai delicat, in jumatate de timpul normal de spalare al altor masini de spalat.

Practic, ceea ce o masina de spalat clasica spala in o ora, Samsung Quick Drive spala in jumatate din timp. In plus, fiind o masina de spalat din clasa energetica A+++, consuma cu 20% mai putina energie.

masina de spalat samsung quick drive

Functia Eco Drum Clean – curate interiorul masini tale de spalat fara a folosi substante chimice dure. Mai stiti ca va spuneam ca este o masine de spalat FOARTE desteapta? Ei bine, masina de spalat chiar anunta cand trebuie sa fie curatata. Astfel, ii asigurati o viata lunga si prospera in casuta voastra!

Jurnal de Gospo – viata cu masina de spalat Samsung Quick Drive – apasa PLAY mai jos pentru jurnaul VIDEO! ♥

Tips and trick pentru rufe impecabile de fiecare data!

  1. Sorteaza hainele nu doar dupa culoare, ci si dupa grosime/textura! Un pulover gros, o pereche de blugi, un hanorac, au tendinta de a atrage apa, desetergen si balsam mai mult decat hainele subtiri, care nu mai au parte de acceasi “atentie”.
  2. In afara de hainele able, nu folosi apa fierbinte pentru spalat! Apa foarte calda sau fierbinte (peste 40°C) nu ajuta la indepartarea petelor, ci mai degraba la fixarea lor. Rufele se decoloreaza mai usor la temperaturi mari si se pateaza mai usor intre ele. In plus, economisesti energia pe care masina o foloseste pentru a incalzi apa…inutil!
  3. Pentru a revigora culorile rufelor vechi si a “sigila” culorile rufelor noi, puneti o jumatate de cana de sare in masina de spalat, o data cu haine si detergentul.
  4. Vrei prosoape curate? Inlocuieste balsamul de rufe cu o jumatate de cana de otet. Prosoapele vor fi pufoase si vor mirosi super fresh!
  5. Cel mai simplu sfat pentru o spalare eficienta? “Zippers zipped, buttons unlocked!” Adica? Fermoarul inchis inainte de a pune hainele in masina se spalat si nasturii deschisi!

Spor la treaba, gospo-dive dragi! Mai multe despre masina de spalat Samsung Quick-Drive, gasiti AICI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.