Pasta de oua

Nu-i nevoie de o reteta culinara anume pentru a face minuni in bucatarie. E suficienta numai un pic de imaginatie si un strop de curaj. Sincera sa fiu, de multe ori curaj imi trebuie si mie ca sa gust din toate retetele pe care le incerc, dar cu asta chiar am avut noroc. Am combinat cam ce imi place mie si a iesit o pasta excelenta, pe care o putem servi pe paine dar si mai bine ca si dip pentru niste excelente nachos.

Ingrediente:
– 5 oua fierte tari
– 1 ceapa alba mica, tocata marunt
– 1 lingurita de harissa sau pasta picanta de chili
– 2 inguri de pesto rosu
– 2 linguri de crema de branza
– o lingurita de mustar iute (pe care l-am uitat la poza)
– 1-2 lingurite de otet (eu am folosit otet de pe gogosari, ideea e sa puneti dupa gust, nu cat zic eu)
– 2-3 linguri de smantana
– pudra de chili, paprika si curry pentru garnisit

Avem nevoie de robotul de bucatarie sau de o furculita si o mana puternica. Maruntim bine de tot ouale, dupa ce le-am curatat, bineinteles.

Adaugam apoi restul ingredientelor si continuam sa blenduim pana cand avem o pasta omogena. Potrivim de sare, piper si otet.

Punem pasta noastra minunata intr-un bol, garnisim cu boia, chili si curry. Ne gasim un film bun sau o carte si mai buna, niste nachos sau grisine simple, din alea cu 1 leu pachetul, le dipuim in pasta de oua si zambim fericiti 🙂

7 Comments

  1. YukiAme

    ce e pesto rosu?

  2. CamiB

    Nu stiam ce sa fac cu ouale vopsite la Paste. Acum stiu, hehehe 🙂 Mersi pentru idee.

  3. mirela

    Arata tare bine!!!o idee minunata(cu atatea oua de la paste,la tanc ai venit cu reteta.
    O zi frumoasa!

  4. Anonymous

    ce sunt nachos si de unde iau/ cum le fac?

  5. Furnicuta

    Foarte faina ideea! E pe lista noastra 🙂

  6. Anonymous

    da chiar ce inseamna pasto si nachos si unde le gasesti

  7. cristina_nicky77

    Teo, iti multumesc pentru ca m-ai scos din incurcatura de multe ori, la tine am gasit solutii pentru gatit atunci cand monotonia in ale bucatariei se itea hotarat de dupa usa…reteta ta de ciorba de burta a fost bestiala, am facut-o pentru prima data si mi-a reusit, si a doua si a a treia, socata si vara si iarna am facut, etc.Scuza-ma ca am scris acest comentariu aici, probabil ca nu era locul lui aici…mult succes in continuare si te asteptam la Constanta, poate ai vreo idee in ceea ce privesc niste cursuri de gatit sau eu stiu, ceva original…te pup.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.