Omleta la cuptor – reteta scurta de vineri! Reteta scurta de vineri este reteta pe care orice gospodina trebuie sa o stie, reteta care va salveaza weekendurile, reteta pentru care nu va trebuie ingredient deosebite, reteta pe gustul tuturor! Am o intraga colectie Reteta scurta de vineri si va incurajez din suflet sa le incercati pe toate!
Azi va propun reteta de Omleta la cuptor, o reteta economica, cu ingrediente la indemana oricui si pe care le gasim la magazinul ABC din colt. Omleta la cuptor este perfecta pentru micul dejun din weekend, pentru brunch-ul de duminica (adica acel mic dejun tarziu, pe care il servim intre ora de mic dejun – Breakfast si pranz – Lunch) si mai ales pentru momentele in care trebuie sa hraniti mai multi omuleti la micul dejun, fie ca vorbim de musafiri sau de o familie numeroasa. Omleta la cuptor este delicioasa proaspat scoasa din cuptor dar e la fel de buna si rece, asa ca puteti sa o impachetati la birou a doua zi sau chiar feliata foarte subtire in pachetelul de la scoala.
Ingrediente pentru 8 portii:
– 3 linguri ulei
– o ceapa alba/rosie
– un ardei gras verde
– un ardei gras rosu
– 8 oua
– sare si piper dupa gust
– 100g parmesan dat pe razatoare
– 100g mozzarella data pe razatoare
– 3 fire ceapa verde
– o lingura unt
Pentru modul de preparare, apasati cu incredere PLAY mai jos! Este o reteta de 1 minut din care veti intelege foarte usor tot ce trebuie sa faceti pentru Omleta la cuptor perfecta!
Vedeti cat e de simplu? 🙂 Sper ca v-a placut reteta si, ca de obicei, daca aveti nelamuriri/intrebari, astept cu drag comentariile vostre. Va pup tare tare si va multumesc ca sunteti aici 🙂
Buna Teo, in ingrediente nu este precizata sunca 🙂
Este optionala 🙂 Tota eingredientele pentru “umplutura” sunt optionale 🙂