Primele 2 zile de Untold Festival

untold festival

Va scriu azi despre primele 2 zile de Untold Festival din ochii unui om care iubeste festivalurile de muzica si a gustat cateva la viata lui/ei 🙂 Da, pot spune cu mana pe inima ca Untold Festival este cel mai mare si mai fain festival la care am fost vreodata.

Line-up. Chiar daca in Ziua 1 au fost mici modificari fata de line-up initial, ma bucur tare ca am fost in zona si am prins Lost Frequencies, care mi-a placut in mod deosebit si au mixat piese cunoscute, eu nefiind in mod deosebit o fana bumtzi-bumtzi, titlu generic dat muzicii electronice de mine insami 🙂 “Are you with me” mi-a facut pielea de gaina si mi-a dat o stare de bine extraordinara, pe care am luat-o cu mine si acasa, dupa prima zi de festival.

Ziua 2 a fost insa mult mai pe gustul meu, am stat numai la scena principala Ursus Arena unde am inceput cu Raku la 7 si de acolo totul a mers “ca uns”. Am crescut cu muzica lui Raku si ma bucur ca peste ani si ani (cand eu am depasit cu bine prajul de 30 🙂 ) inca imi place la fel de mult. Un show foarte fain a facut si Gentleman, care desi nu s-a nascut jamaican, face un reggae minunat. Lumea a dansat si a cantat si m-am bucurat ca Untold a reusit sa stranga oameni de toate natiile si de toate varstele. Subcarpati, unul din momentele pe care le-am asteptat “ca pe painea calda” mi-au umplut sufletul cu “Cred ca sunt extraterestru”…mie si miilor de oameni care au dansat si au cantat cu ei. Da, cred cu tarie ca Subcarpati pot sa umple un stadion si de unii singuri.

untold festival

untold festival

Arena s-a umplut aproape la maxim la Avicii, pe care greu i-am mai asteptat, caci, repet…dupa 30 de ani…era cu mult peste ora mea de culcare, dar a meritat fiecare minut. Un show exceptional, muzica si lumini si artificii la final. Da, finalul apoteotic a fost Wake me up, care a adus tot publicul in extaz! 🙂 Am stiut ca este cel mai asteptat moment al serii de la ora 6, de cand s-au deschis portile si fetele ai fugit spre scena, unde s-au postat in primul rand si au ramas acolo pana la 1:30 cand a intrat pe scena Avicii si l-au asteptat cu pancarde si desenandu-si cu tus de ochi simbolul Avicii 🙂 Mi-a fost foarte drag de ele si m-am simtit si eu ca la 17 ani, asteptand sa intre pe scena trupa mea preferata. In cazul lor, DJ-ul preferat.

untold festival

Astept cu mare mare nerabdare (si dupa un somn bun de amiaz) sa il vad azi pe Armin Van Buuren si sunt curioasa daca duminica vom mai putea arunca un ac pe stadion la Guetta 🙂 Programul festivalului il puteti consulta AICI.

Sonorizare. Impecabila. Cred ca mai mult nici nu pot sa spun. Impecabila. Si cu tot cu luminile, da, este din punct de vedere tehnic un festival foarte foarte bine pus la punct.

Food. Nu ai nicio sansa sa ramai nehranit la Untold Festival. Oferta e foarte variata, de la burgeri si pana la sushi, salate si un strand de cheesecake, pentru pasionati 🙂 Preturile de festival, dar foarte ok. Si daca tot am zis de preturi, sa va zic si despre sistemul de plata, foarte bine bine gandit. Nu am mai fost la niciun festival unde sa mearga atat de repede, iar sistemul de token nu se poate compara cu aceste carduri de le Untold, pe care le incarci in 30 de secunde la multele pay-point-uri din incinta si cu care platesti simplu si usor. Foarte buna ideea, jos palaria pentru sistemul de plata 🙂

Am ajuns in ziua 3 de Untold si, cu toata oboseala adunata, ma pregatesc sa plec din nou! Clujul avea nevoie de un Untold Festival si, zilele astea, am simtit cu adevarat ca suntem Capitala Culturala a Tineretului.

untold festival

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.