Cupcakes cu vanilie

O idee dulce pentru masa de Paste? Incearca reteta de Cupcakes cu vanilie! Briosele sunt mereu o idee buna cand e vorba de copii! Se pregatesc usor si cei mici pot fi implicati in procesul de gatire, ca o activitate foarte draguta si creativa alaturi de parinti. In plus, muffins sau cupcakes sunt preferate de cei mici pentru ca sunt prajituri in miniatura, pe care le pot tine foarte usor in mana. Sunt super usor de transportat la evenimentele si mesele in familie si foarte frumoase de oferit cadou.

cupcakes cu vanilie

Cupcakes cu vanilie sau cum sa bucuri toti copilasii de Paste! Gasesti toate ingredientele necesare in magazinele LIDL, iar in gama pentru copt Belbake si in gama de dulciuri Favorina, gasesti multe idei de decoratiuni pentru cupcakes!

cupcakes cu vanilie

Va plac prajiturile mono-portii? Incercati si alte retete din Bucataria Lidl! Click pe fiecare link pentru a accesa reteta!

cupcakes cu vanilie

Cupcakes cu vanilie – Ingrediente pentru 6 bucati

  • 130g faina Belbake
  • 1/2 pliculet praf de copt Belbake
  • 2 oua marimea L
  • 80g zahar pudra Belbake
  • 160g iaurt in stil grecesc Pilos
  • ½ lingurita vanilie Bourbon Belbake
  • 200g crema de branza natur Milbona
  • 80g zahat pudra vanilat Belbake
  • decoratiuni pascale Belbake

cupcakes cu vanilie

Incingem cuptorul la 180°C, ungem formele pentru briose cu spray non stick.

Intr-un bol incapator mixam ouale, zaharul pudra si vanilia, 3-4 minute sau pana avem o spuma. Adaugam iaurtul, amestecam. La final punem faina si praful de copt, amestecam din nou, pana avem o compozitie omogena.

Distribuim in formele pentru briose, astfel incat sa fie ¾ pline. Coacem 25-30 minute sau pana trec testul scobitorii. Lasam sa se raceasca putin, apoi le scoatem din forme si le lasam sa se raceasca foarte bine.

cupcakes cu vanilie

Crema pentru Cupcakes cu vanilie se face foarte simplu – amestecam crema de branza natur cu zaharul pudra vanilat, cu mixerul la viteza medie, pana avem o crema fina, in care granulele de zahar nu se mai simt. Punem crema intr-un pos si decoram briosele. Putem folosi si o punga rezistenta pentru bucatarie, pe care o taiem la un colt. Decoram cu dulciuri tematice de Paste.

cupcakes cu vanilie

Reteta de cupcakes cu vanilie este gata! Sa va fie de cel mai bine si pofta buna!

cupcakes cu vanilie

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.