Supa crema de morcov cu mar

Supa crema de morcov cu mar, o combinatie inedita, perfecta pentru sezonl rece! Plina de vitamine, culori si arome!

supa crema de morcov cu mar

Supa crema de morcov cu mar – tot ce trebuie sa stii despre reteta

  • pentru a scurta timpul de preparare, putem sa fierbem legumele direct in supa de pui sau in apa, insa aroma este mult mai intensa la final daca acestea sunt coapte
  • eu pregatesc supa de pui din tacam sau aripioare si multe legume. Le las peste noapte la slow cooker sau le fierb multe ore la foc mic, pana obtine o supa concentrata. O spumez des, pentru a fi cat mai limpede, apoi o scurg foarte bine printr-un tifon. Pastrez supa de pui la coneglator, in pungute inchise ermetic sau in forme pentru cuburi de gheata si o decongelez la nevoie.
  • crutoanele se pregatesc foarte usor, v-am mai povestit: stropim feliile de paine cu ulei de masline sau le ungem cu un strat subtire de unt. Le condimentam cu sare, piper, usturoi granulat, ierburi aromatice, boia afumata etc. Le dam la cuptor 10-12 minute la 180-200°C

supa crema de morcov cu mar

Toate ingredientele necesare pentru reteta de Supa crema de morcov cu mar va asteapta in magazinele LIDL. Pentru ca incepe sezonul supelor, va las mai jos sim ai multe idei de retete din Bucataria LIDL! Click pe fiecare titlu pentru a accesa reteta!

Supa crema de morcov cu mar – Ingrediente pentru 6-8 portii

  • 2 linguri ulei de floarea soarelui Vita D’Or
  • 200g morcovi BIO
  • 2-3 mere medii
  • o felie telina
  • o ceapa rosie mare
  • sare si piper
  • cimbrisor
  • 1 litru supa de legume/pui

supa crema de morcov cu mar

Mod de preparare Supa crema de morcov cu mar

  1. Mai intai pregatim legumele: curatam morcovii si ii taiem rondele, taiem telina cubulete, la fel si merele, pe care le decojim inainte de a le taia. Taiem ceapa pestisori.
  2.  Punem toate legumele intr-o tava, le stropim cu ulei. Condimentam cu sare, piper, cimbrisor.
  3. Coacem legumele 30-40 minute la 180°C sau pana furculita intra cu usurinta in morcovi si telina.
  4. Pregatim intre timp o supa de pui sau de legume, folosind un cub BIO.
  5. Cand legumele sunt coapte, dam totul printr-un blender de mare putere, pana avem o supa foarte cremoasa.

Servim Supa crema de morcov si mar cu paine prajita, crutoane sau grisine. Pentru crutoane, taiem o bagheta felii sau cubulete. Stropim foarte bine cu ulei de masline, condimentam cu sare, piper, boia afumata, ierburi aromatice. Coacem in tava, pe hartie de copt, 10-12 minute in cuptorul incins la 200°C, pana crutoanele sunt rumenite si crocante. Sa va fie de cel mai bine si pofta buna! Incercati si reteta de Supa crema de conopida, este un VIS!

supa crema de morcov cu mar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.