Toast cu vinete si mozzarella

Toast. Paine prajita. Cea alaturi de care am crescut noi toti. Dar, daca “pe vremea noastra” mancam painea prajita cu putin unt si gem, lucrurile s-au schimbat intre timp si, in bucatariile noastre a intrat un preparat minunat – TOAST!

toast cu vinete si mozzarella

Azi pregatim impreuna un toast minunat – TOAST CU VINETE SI MOZZARELLA – un deliciu care transforma banala paine prajita intr-o opera de arta!

toast cu vinete si mozzarella

Toast cu vinete si mozzarella – tot ce trebuie sa stii despre reteta

  • Reteta aceasta de toast va fi una pe care o veti tine minte si repeta la nesfarsit in sezonul primavara-vara-toamna si va spun si de ce! Eu am ales varianta cu vinete la gratar, dar la fel de bine puteti folosi legumele voastre preferate: dovlecei romanesti sau zucchini la grill, ardei copti, ciuperci coapte pe grill. Totul e o chestiune de preferinte!
  • In loc de pesto alle Genovese sau pesto de busuioc, va puteti bucura de toate verdeturile proaspete pentru un pesto cat mai colorat si aromat: pesto de patrunjel, peste de leurda pe timpul primaverii sau pesto de spanac tanar.

toast cu vinete si mozzarella

  • Nu iti place pesto verde? Incearca pesto rosu! Facut din rosii uscate, ulei de masline, samburi de pin (sau alte nuci) si parmezan, este o varianta delicioasa. Sau, la fel de bine, poti folosi crema de branza natur sau cu ierburi aromatice.
  • Este foarte important sa alegeti o paine de foarte buna calitate, de preferinta una artizanala. Noi avem o brutarie chiar langa bloc si luam de acolo paine proaspata. Dar, de cele mai multe ori, facem paine in casa si reteta de toast cu vinete si mozzarella va iesi delicioasa de fiecare data!
  • Dar, ce face reteta de Toast cu vinete si mozzarella cu adevarat speciala este, desigur, MOZZARELLA pe care o folosim!

toast cu vinete si mozzarella

Hochland , care ne-a obisnuit de mult timp cu branzeturi excelente, si-a imbogatit sortimentul actual de branzeturi cu un produs nou din gama Delicii Calde Mozzarella si m-au provocat sa o testez pentru voi intr-o reteta delicioasa, pregatita la cald. Asa ca am ales reteta de Toast cu vinete si mozzarella!

Concuziile mele despre noua Delicii Calde Mozzarella?

  • Are un gust foarte fin si o aroma subtila, noua ne-a placut foarte mult.
  • Fiind o branza special creata pentru preparate la cald, se intinde usor, se topeste foarte fain si se gratineaza uniform.
  • Vine in 3 variante de gramaj, astfel incat gasiti pe rafturile magazinelor varianta perfecta pentru familia voastra si pentru preparatul pe care urmeaza sa il gatiti. Gasiti Hochland Delicii Calde Mozzarella in blocuri de 140g, 300g, 700g dar si varianta la galantar (1800g).

toast cu vinete si mozzarella

Cert este ca mozzarella a transformat reteta de Toast cu vinete intr-un deliciu, despre care Luca spune ca este “mai bun ca pizza”. Desigur ca m-a intrebat daca are sunca toastul nostru. I-am spus ca da. A mancat tot din farfurie, apoi i-am spus ca…de fapt erau vinete si mozzarella. Raspunsul lui a ramas acealasi “mai buna ca pizza!” 😊

Ingrediente Toast cu vinete si mozzarella

  • felii din painea voastra preferata
  • vinete
  • ulei de masline
  • pesto alle Genovese (pesto de busuioc)
  • rosii uscate
  • usturoi taiat felii
  • Hochland Delicii Calde Mozzarella

toast cu vinete si mozzarella

 

Apasa PLAY mai jos si invata si tu sa pregatesti Toast cu vinete si mozzarella, urmarind reteta video!

2 Comments

  1. Bună ziua! Ce fel de grill folosiți? Ce brand?
    Bănuiesc că sunteți mulțumită de el, de aceea va intreb pt că intenționez și eu să achiziționeze unul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.