Sunt Bucatar dupa ureche in Caravana Lidl!

Gatitul asta nu e atat de simplu pe cat pare! Sau e? Cu reteta in fata si cu toate ingredientele pregatite, cu un plan bine stabilit in minte si toti pasii retetei conturati foarte clar de bucatar sau gospodina, gatitul e o joaca! Dar…uneori…lucrurile se complica! Si de data aceasta le complica Andrei Aradits! Bine, el zice ca le descurca de fapt, dar stim cu totii ca nu e asa 🙂

LIDL a lansat de curand show-ul culinar Bucatar dupa ureche, singurul show culinar unde nu conteaza gustul, cat conteaza AUZUL! In fiecare episod, Florin Dumitrescu are bancul lui de lucru. Invitatul are si el un banc de lucru. Iar pe cele doua le desparte un paravan – O URECHE IMENSA. Care este ideea? Florin gateste si Aradits ii povesteste invitatului ce gateste Florin, astfel incat cei doi sa gateasca in paralel, “dupa ureche” si dupa indicatiile lui Aradits.

Vi se pare imposibil? Nu e! S-au descurcat pana acum de minune Micutzu si chiar robotul Sofia! Puteti vedea mai jos cam cat de bine s-au descurcat si cine a gatit mai bine…”Dupa ureche” 🙂

 

Caravana “Bucatar dupa ureche” ajunge in Cluj pe 2 si 3 iunie!

  • Caravana “Bucatar dupa Ureche” soseste in Cluj, sambata si duminica, pe 2 si 3 iunie, cu un show interactiv, in care vor gati “dupa ureche” Florin Dumitrescu, gospo-diva voastra draga, alti invitati faini si chiar si VOI! Vor fi sesiuni de gatit cu invitati din public, asa ca…va asteptam cu mare drag!
  • Vom gati alaturi de Chef Florin Dumitrescu, separați de un paravan, doar la indicațiile lui Andrei Aradits.

bucatar-dupa-ureche-3

Hai sa va distrati alaturi de noi! Oricine poate gati o reteta aparent sofisticata, semnata de un Chef, daca aceasta este tradusa simplu prin indicatii verbale! 

♥ Ne vedem in Iulius Parc Cluj, sambata 2 iunie si duminica 3 iunie ♥

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.