Frigarui de pui – reteta video

frigarui de pui

Frigarui de pui avem in meniul de azi, sau, mai bine zis, in categoria Reteta scurta de vineri, reteta pe care o pregatiti rapid, usor, cu ingrediente simple dar intotdeauna cu un rezultat delicios 🙂 Frigarui de pui intra perfect in categoria Reteta scurta de vineri si, pentru si mai multa inspiratie, puteti consulta intreaga colectie de retete AICI.

Pentru a va face treaba si mai usoara, reteta de Frigarui de pui este in varianta VIDEO! Pentru a fi la curent cu toate retele video pe care le gatesc cu drag pentru voi, nu uitati sa va abonati la canalul de YouTube Teo’s Kitchen!

In reteta de frigarui de pui vom folosi ingrediente simple, accesibile oricui: piept de pui, ananas (puteti folosi ananas proaspat sau din conserva), ceapa rosie (care merge perfecte in combinatie cu ananasul) si cateva ingrediente pentru marinata. Desi eu am folosit sos teriyaki, il puteti inlocui cu sos de soia sau sos worcestershire, in functie de ce aveti la indemana. Frigaruile de bambus sau de lemn pot fi inlocuite cu frigarui metalice si, bineinteles, daca nu doriti sa incercati combinatia cu ananas, puteti sa folositi orice alte legume doriti: ardei gras colorat, ciuperci, catei intregi de usturoi. Este foarte important sa marinati insa carnea de pui, iar reteta mea este perfecta pentru un piept de pui foarte aromat! Eu las mereu carnea la marinat minim 12 ore, adica peste noapte. Cu cat sta mai mult la marinat, cu atat este mai suculenta, ceea ce este important pentru o carne slaba, cum este pieptul de pui.

Ingrediente pentru 4 portii<br /> Timp de preparare: 30 min, dificultate redusa

  • 650g piept de pui
  • 10g (o lingura) zahar brun
  • un praf de sare
  • un praf de piper
  • 50ml sos teriyaki
  • 30ml apa
  • un ananas
  • o ceapa rosie

Mod de preparare FRIGARUI DE PUI:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.