Paste cu usturoi si parmesan

paste cu usturoi si parmesan

Ciao, ragazzi! Tutto bene? Mangiamo insieme oggi paste cu usturoi si parmesan? Aaaaa, nu stiti care-i faza si de ce va vorbesc in italiana? Pentru caaaaa…tannnanana…s-a intors #SaptamanaItaliana la Lidl! Cu siguranta una dintre saptamanile care pe mine personal ma duce foarte aproape de vacanta, pentru ca siti voi, am o slabiciune pentru Italia si tot ce inseamna ea. Saptamana Italiana este de fiecare data altfel la Lidl si de fiecare data o sarbatorim cu o alta reteta 🙂 Gasiti mai jos inca doua retete inspirate de gama Italiamo:

RISOTTO CU DOVLEAC SI GORGONZOLA – Cu mana pe boneta mea de gospodina va spun ca este CEL MAI CREMOS RISOTTO PE CARE L-AM FACUT VREODATA! De fiecare data cand este Saptamana Italiana la Lidl profit pentru a-mi reface stocul de orez Arborio pentru risotto, pentru ca este absolut perfect pentru risotto (si sarmale, de altfel) si raportul calitate pret este foarte bun.

paste cu usturoi si parmesan


TAGLIATELLE CU SOS DE LEGUME
– un sos super aromat si bogat, datorita combinatiei de rosii cu ierburi aromatice, pesto alla genovese proaspat si mixul cu rosii si capere pentru bruschette. La final, am garnisit cu prosciutto crudo si fasii de parmesan.

paste cu usturoi si parmesan

Reteta de azi este tot una de paste…wow, ce surpriza, fiind saptamana italiana! 🙂 Glumesc! Am vrut sa va arat cea mai simpla reteta de paste cu putinta, cea la care ma intorc de fiecare data cand vreau o reteta simpla, gata in mai putin de 10 minute. Paste cu usturoi si parmesan, pentru ca iubesc usturoiul in orice combinatie, pentru ca imi pla pastele cremoase, pentru ca nu e nevoie de carne si condiment mai mult decat piperul, parmesanul facand toata treaba. Noua ne plac foarte foarte mult, sunt satioase si mai ales aprobate de seful Luca 🙂

paste cu usturoi si parmesan

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 200g paste (fettuccine) Italiamo
  • 2 linguri ulei de masline Pimadonna
  • 5 catei de usturoi
  • 500ml supa de pui/apa
  • 200ml smantana dulce Pilos
  • 60g parmesan Italiamo
  • piper Kania
  • 2 linguri chives(arpagic) tocat marunt

paste cu usturoi si parmesan

Eu am cumparat si Fettuccine dar si Creste di gallo, pentru ca…pur si simplu mi-a fost foarte drag de amandoua, dar la reteta de azi am folosit fettuccinele.

paste cu usturoi si parmesan

Incingem uleiul si prajim usturoiul trecut prin presa sau tocat marunt, nu mai mult de 10 secunde, amestecand des. Daca usturoiul se rumeneste, devine foarte amar. Punem apoi pastele si turnam supa de pui firbinte. Puteti folosi si apa, insa supa de pui da o aroma deosebita. Eu pregatesc de obicei o cantitate mai mare de supa de pui si o tin la congelator, in pungi pentru gheata si o decongelez pur si simplu cand am nevoie la reteta ca aceasta. Lasam pastele sa fiarba, dupa instructiunile de pe ambalaj. Fettuccine de exemplu, au fiert 6 minute, la foc mare. Supa va scadea cam la jumatate. Tragem de pe foc, turnam smantana dulce.

paste cu usturoi si parmesan

Adaugam si parmesanul, amestecam bine si lasam sa dea totul un clocot, ca sa se topeasca parmesanul. Condimentam cu piper dupa gust si punem la final si chives tocat marunt. Sincer, eu nu am adaugat sare deloc, dar daca simtiti voi ca parmesanul nu este suficient de sarat, mai puteti pune sare, desigur. In plus, daca folositi supa de pui, este si ea sarata, asa ca mai bine mergeti pe gustate, da?

paste cu usturoi si parmesan

Pastele cu usturoi si parmesan sunt musai musai de mancat imediat ce le luati de pe foc, pentru ca atunci sunt cremoase si delicioase. De obicei e bine sa serviti pastele foarte proaspete, asa ca mai bine faceti cantitati mai mici, cat sa mancati la masa respectiva decat sa mancati paste reincalzite. Va mai las 2-3 poze mai jos, in caz nu v-am convins inca sa incercati reteta 🙂

paste cu usturoi si parmesan

paste cu usturoi si parmesan

CONCURS!!!! Siiiii, pentru ca vreau sa va bucurati si voi de produsele Lild, am pentru voi un voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei, valabil in oricare din magazinele Lidl din Romania! Ce trebuie sa faceti pentru a-l castiga? Sa imi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi spuneti de ce alegeti magazinele Lidl pentru cumparaturile voastre. Castigatorul il alegem prin tragere la sorti, prin random.org si il aflam marti, 2 februarie, 2016. Va puuuuup!

paste cu usturoi si parmesan

 

LATER EDIT! Avem o castigatoare! Felicitari, Raluca, astept un email cu datele tale complete, adresa si nr de telefon pe teodora@teoskitchen.ro Multumesc!

voucher1 voucher2 voucher3

179 Comments

  1. Grigorescu Andreea-Maria

    Aleg de fiecare data magazinul Lidl pentru ca are cele mai avantajoase preturi si o gama variata de produse. Plus ca mai este si foarte aproape de mine.

  2. Mmmmm, delicioase pastele. Am un magazin Lidl in drum spre munca, si imi este la indemana. Se stie ca lunea si joia intarzii 5-10 minute la munca, caci sunt in Lidl. Imi plac ofertele variate, mai ales produsele cu specific din alte tari. Sunt rentabile la pret si unele delicioase.

  3. Teodorescu Claudia Daniela

    aleg magazinul LIdl deoarece au produse de calitate la preturi accesibile asta ajutand la diversificarea alimentatiei

  4. BogdanC

    Pentru multe produse bune care nu se gasesc in alte magazine; pentru saptamanile tematice care te fac sa treci prin bucatariile lumii.

  5. Peltea Ioana

    Aleg magazinele Lidl pentru a ma aproviziona deoarece au o varietate mare de produse de calitate, ma incanta saptamanile tematice specifice lor si hainutele pentru copii si adulti. Urmaresc ofertele magazinelor Lidl saptamanal.

  6. Denisa D.

    …pentru că la sfârșitul cumpărăturilor mă răsplătesc și cu un buchet de flori 🙂

  7. Calitatea produselor, in special lactatele!

  8. De obicei imi cumpar mascarpone, inghetata gelatelli, pastrav proaspat, am incercat rata si iepurele-pe care nu le-am gasit in alta parte, salata verde , branza proaspata, zaharul pudra costello, insa la mine in Rm. Valcea nu am gasit laptele condensat in cutie metalica, m-am dus chiar cu poza de pe blogul tau si au zis ca au doar in cutie de carton

  9. Varietatea produselor, calitate, preturi accesibile.

  10. Alexandra Atanasiu

    Eu aleg magazine Lidl pentru ca m-au convins: produsele lor sunt de calitate superioara. Raportul pret/calitate e foarte bun. Urmaresc de fiecare data promotiile saptamanale.

  11. Saptamanile tematice! Mereu ceva diferit care te inspia!

  12. cristina

    Pentru ca au produse la preturi bune, varietate si in fiecare saptamana pot calatori in alta tara prin intermediul saptamani culinare.

  13. Raluca

    Aleg magazinele Lidl in primul rand pentru calitate. Produsele marca proprie sunt excelente pentru orice fel de mâncare! In al doilea rând rapiditatea de la case si prețul fac diferenta!:)

  14. marian

    Carne proaspata! Si calitatea lactatelor

  15. Deci aleg lidl pt calitatea unor produse si pt ca in alta parte nu le gasesc.

  16. Simona

    Adooooor magazinele Lidl pentru ca vin mereu cu noutati..in fiecare saptamana accesez cu nerabdare situl ca sa vad ‘ce au pus nou’:)<3

  17. Aleg lidl pentru ca produsele sunt de calitate,preturile accesibile, si pe langa asta, pentru ca am un magazin lidl chiar langa bloc si mereu mi-e mai comod sa merg acolo. Mereu gasesc produsele de care am nevoie pentru a gati, si faptul ca nu mai trebuie sa merg si la alte magazine e un +.

  18. NICOLAE ELENA ROXANA

    Eu si familia mea facem cumparaturile la Lidl pentru ca aici gasim mereu produsele cele mai bune, mereu proaspete si la preturi mici.

  19. Stratulat Georgiana

    Ador produsele LIDL deoarece sunt de calitate,se gasesc la LIDL in permanenta,au garantia calitatii si prospetimii,nu se gasesc in orice magazin,sunt deosebite,iar noi de la cerealele MORNING de dimineata pana la iaurtul cu lime si mascarpone de seara preferam produsele LIDL.

  20. Lorena

    Ador magazinele lidl! Pentru produsele de patiserie atat de fragede si irezistibile, pentru ca in fiecare saptamana gasesc ceva nou astfel incat pot gati diversificat, pentru preturile foarte accesibile si pentru ca imi da ocazia sa imi adun familia la masa gatita cu dragoste si sa ne bucuram de o mancare super gustoasa. Multumim Lidl!

  21. Aș spune că aleg Lidl pentru varietatea mare de legume și fructe, dar de fapt eu sunt înnebunită după patiserii, mai ales când sunt proaspăt scoase din cuptor.

  22. Pentru ca sunt mereu surprinzatoare si foarte ok ca si pret. Verificam saptamanal ofertele pe site-ul Lidl 😉

  23. dumitrescu raluca

    In primul rand este singurul magazine in care am incredere sa cumpar dulciuri pentru copil ,sunt de calitate ,nu imi este frica ca sunt mai ”vechi”,au oferte care mai de care ,cosmeticele sunt super ,si produsele d o caliatate super ,sunt foarte multumita in aceasta privinta

  24. Emilia-Gabriela

    Eu aleg LIDL intotdeauna pentru cumparaturi de calitate si pentru ca ma pot “plimba” prin toata lumea din punct de vedere culinar.

  25. Mihaela

    Buna! Imi place nespus de mult cum arata aceste paste. Par delicioase! Si pentru ca vreau sa castig aceste voucher de 50 am sa-ti spun ca eu chiar acum, am sosit de la cumparaturi si am fost chiar la LIDL. De ce aleg sa imi fac cumparaturile la Lidl? Pentru ca gasesc totul rapid si nu trebuie sa alerg intr-un hipermarket urias, pentru ca gasesc mereu fructe si legume proaspete si la preturi bune, pentru ca au o gama de dulciuri bogata si diferita fata de ce gasim in alte magazine, pentru ca marca de lactate Pilos e geniala si pentru ca gasim mereu OFERTE interesante! <3 Uf, cate motive!!! O zi buna sa aveti! Pupici.

  26. Ioana Budu

    Imi place la Lidl conceptul de a dedica fiecare saptamana bucatariei dintr-o anumita tara ….. si imi place ciocolata de la ei.

  27. Loredana

    Aleg magazinele Lidl pentru ca raportul calitate/pret este unul foarte bun! Multumesc.

  28. daniela lupu

    imi fac cumparaturile la lidl deoarece gasesc produse de calitate la preturi foarte bune. in plus…au produse pe care nu le gasesc altundeva:)

  29. Aleg lidl pentru calitatea produselor si pretul atractiv.

  30. Dumitru Alexandra

    Buna ziua, eu aleg magazinul Lidl pentru ca produsele sunt foarte bune si ieftine. Si iubesc saptamanile cu specific. Mereu ma inspira la gatit asa calatoresc ‘imaginar’ prin tarile calde.:)

  31. Isabela Dragusanu

    De ce aleg Lidl? Pentru ca gasesc mereu produse care mi se potrivesc, lactate proaspete, bune si la preturi foarte accesibile. Legumele si fructele sunt mereu de o calitate foarte buna iar painea de secara de la Lidl este preferata mea. Sa nu mai vorbim de acel Prosecco cu eticheta portocalie 🙂
    Nu in ultimul rand imi place Lidl ca e singurul market in care poti gasi mereu ceva nou si chiar daca nu imi e deloc in drum mereu merg sa imi fac cumparaturile acolo.

  32. Nutu Andra

    Chiar aseară am făcut cumpărăturile de la Lidl și eram încântată de varietatea produselor gourmet de acolo. Eu sunt fan brânzeturi și aici găsesc sortimente delicioase la prețuri accesibile. De asemenea, găsesc mai multe varietăți de produse congelate, foarte practice pentru un prânz sau o cină rapidă!

  33. Marin Delia

    Aleg produsele Lidl pentru ca imi convine raportul calitate pret! Sunt produse pe care le gasesti numai la acest magazin!

  34. Constantinescu Gabriel

    magazinele Lidl fac parte din viata mea , aici imi regasesc linistea si fericirea sufleteasca in fiecare seara cand vin de la job , imi aleg cele mai gustoase si potrivite produse pentru o seara frumoasa in familie .Cu drag

  35. Andreea

    Aleg sa imi fac cumparaturile din magazinele Lidl deoarece mereu gasesc produse cu specific diferit in fiecare saptamana.Asa am ocazia sa testez fel de fel de retete si sa ma bucur de savoarea unei tari chiar daca nu am apucat inca sa o vizitez.

  36. Teodora Filimon

    Aleg Lidl pentru ca acolo gasesc unele produse care nu sunt in alta parte. Si mai ales pentru ca ne prezinta retete din alte tari iar ingredientele sunt la preturi accesibile.

  37. Angela Adamovici

    Imi fac cumparaturile de la Lidl deoarece au produse de calitate si la preturi accesibile si, in plus, saptamanal “calatorim” prin diverse tari. Pentru a manca ceva deosebit economisesc biletul de avion si vizitez magazinul Lidl. Saptamana asta am economisit 200 euro si mananc mancare italiana la mine acasa. 🙂

  38. Dinu Florina Madalina

    Aleg magazinele Lidl pentru produsele exceptionale si pentru preturile accesibile.

  39. enache nicoleta

    Pentru ca gasesc produse de calitate, la un pret bun si pe care nu le gasesc in alt magazin si in plus magazinul Lidl e foarte aproape de mine

  40. Andreea Moldovan

    Aleg magazinele Lidl pentru calitatea produselor si ofertele tentante

  41. Radulov

    Aleg magazinele Lidl pentru cumparaturi deoarece nu am fost niciodata dezamagita de calitatea produselor si profesionalismul angajatilor

  42. Dragomir Loredana

    Deoarece pot gasi produse foarte bune la preturi acceptabile!

  43. Aleg Lidl pentru ca imi plac lactatele Pilos, mezelurile Baroni si pastele Combino. Si tot timpul e cateceva la oferta 🙂

  44. Radu Monica

    Draga Teo. Vreau sa-ti spun ca viata mea s-a schimbat de cand am descoperit magazinele Lidl. Unde mai pui ca sunt o norocoasa ca am Lidl chiar langa mine. Cand intru in el ma simt ca un copil intr-un magazin de jucarii. E super. Gasesc aici tot ce am nevoie. Nici nu mai e nevoie sa ma duc sa fac cumparaturi si in alta parte. Produsele sunt excelente, iar ideea cu saptamanile diverse e super. Ca sa-i cumpar baietelului meu somon trebuia sa merg la un magazin indepartat, asa ca Lidl-ul imi vine inca o data in ajutor. Alege Lidl, alege calitatea!!!

  45. Ciubotaru Marinica

    pentru ca are produse de calitate

  46. ramona

    La Lidl gasesc multe produse de calitate pe care nu le gasesc in alta parte. In plus, imi place faptul ca in fiecare saptamana au oferte noi si interesante.

  47. Miron Cristina

    De ce aleg magazinele Lidl pentru cumparaturile mele: pentru ca este foarte aproape de casa, pentru ca au oferte atractive si diversificate si au produse de calitate si preturi atractive

  48. Balae Florenta- Carmen

    Buna Teo! Chiar aveam nevoie de o reteta noua de paste pentru rasfatul de dupa dupa amiaza, cand ajungem acasa cu nasul inghetat. Ne place Lidl pentru ca e aproape de casa si practic transformam cumparaturile intr-o plimbare, in plus produsele sunt de calitate, proaspete si la preturi accesibile. Ne place atmosfera relaxata si primitoare 🙂

  49. Radu George

    Am ales sa fac cumparaturile la Lidl deoarece au produse foarte bune, promotii foarte avantajoase. In plus aici gasesti unele produse pe care nici macar in supermarket-uri nu le gasesti. Sunt foarte incantat de magazinele Lidl. O zi frumoasa.

  50. Pentru ca raportul calitate preț nu se poate compara cu alte magazine , diversitate

  51. Georgiana

    Eu aleg magazinele Lidl pentru diversitatea produselor, calitate, “saptamanile” cu specific.

  52. Aleg magazinul Lidl pentru ca aici gasesc dulciurile care-mi plac mie,pastele cele mai bune si produse de curatenie foarte bune.

  53. Iulia Iusco

    Lidl = Varietate de produse: bune, ieftine, folositoare in orice casa. Saptamanal iti ofera posibilitatea de a te plimba in bucataria culinara diferita fiecarei tari! Multumim Teo pentru ceea ce ne inveti, multumim Lidl pentru ceea ce ne oferi!

  54. Iulia Iusco

    P.S. : acum ma duc acasa sa fac paste cu usturoi…précis ma va iubi sotul 🙂 mai ales cand simte mirosul de usturoi 🙂

  55. Ionela M.

    Eu aleg sa imi fac cumparaturile la Lidl in special pentru dulciurile minunate 😡

  56. andreea alina

    Pentru ca mereu gasesc produse interesante si gustoase

  57. Tudose Elena Diana

    Merg foarte des in Lidl.Cumpar multe de aici(ar trebui sa fac o lista MARE, ce nu mi-ar incape aici). Imi place sa experimentez lucruri noi, iar cu aceasta reteta de paste, abia astept sa o incerc. Am doua fete care adora pastele, la fel si restul familiei. Multumim pentru aceste retete minunate.

  58. Mihai Andrada

    In ceea ce priveste cumparaturile, eu aleg magazinele Lidl pentru gama foarte variata de produse. Mie-mi este imposibil sa nu gasesc ceva la Lidl. De asemenea, aleg Lild pentru produsele pe care le gasesc exclusiv acolo si pentru ca ador temele saptamanale care ma inspira sa incerc noi retete, noi combinatii. Ca sa concluzionez, Lidl este un magazin foarte bine aprovizionat, cu o gama foarte variata de produse si toate la un pret accesibil.

  59. pentru ca au o gama de produse foarte bune ,de calitate si preturi mici.

  60. Violeta Chirita

    Bună ziua! Prefer Lidl pentru ca apreciez organizarea, preturile mici, promoțiile la articolele preferate și nu în ultimul rand săptămânile cu un specific anume! Simt ca nu merita timpul pierdut în alt magazin și cheltuiala e sensibil mai mica. Pe curând!

  61. Andrada G

    Aleg Lidl pentru ca au produse foarte bune in raport calitate-pret. Pentru dulciurile pe care le gasesc doar acolo si pentru produsele de patiserie, mereu proaspete. 🙂

  62. Pintilie Lorena Mihaela

    Lidl a avut o idee super cu aceste saptamani pline de produse specufice zone si tocami de asta eu imi laeg produsele in functie de promotiile lor. Am cateva alimente pe care doar de aici le iau cum ar fi kefirul Pilos sau macroul afumat iar cand este o saptamana cum e cea italiana sau frantuzeasca ma rasfat 🙂

    Multumim, Teo, imi place reteta propusa de tine, eu de obicei fac cu sos alb de gorgonzola si brie fetuciinele, dar e o idee buna!

  63. Ana Maria Ailenei

    Iubesc sa imi fac cumparaturile de la Lidl pentru ca au cele mai bune produse.

  64. Magazinele Lidl sunt preferatele mele. Mereu gasesc produse proaspete, foarte multe sortimente. Cel mai mult imi plac saptamaniile cu diverse tematici.. Cu magazine Lidl reusesc sa calatoresc in jurul lumii si sa gust din fiecare coltisor al planetei cate ceva traditional, chiar la mine acasa.

  65. Aleg Lidl pentru ca aici gasesc produse de calitate la preturi foarte bune.

  66. Laura Maria

    Imi place foarte mult sa fac cumparaturi din magazinele lidl pentru ca au saptamanile tematice si plus ca preturile sunt foarte accesibile si au o gama de produse foarte variata 🙂

  67. Ioana Toma

    Aleg magazinele Lidl, pentru gama variata de produse (unele dintre ele nici macar nu se gasesc in alte parti) la niste preturi foarte decente. Diseara fix paste din astea imi fac… ce pofta imi e! 🙂

  68. Ghimpu Oana

    Imi plac produsele cu specific pe care le gasesc in magazinele Lidl, gen saptamana Italiana sau mediterana, spaniola, asiatica…
    produse cu preturi bune si o gama foarte variata…

  69. Neculaescu Alina

    De la Lidl cumpăr des baby spanac, mascarpone, parmesan, gorgonzola picante si multe altele. Concluzia este ca imi plac produsele Lidl.

  70. Hoban Alina

    Aleg magazinul Lidl pentru ca au multe oferte, preturi rezonabile si au produse de calitate

  71. Roxana Negrea

    Aleg Lidl pentru cumparaturi pentru ca intotdeauna gasesc fructe si legume proaspete, produse de panificatie delicioase, hainute minunate pentru fetita mea si multe alte bunatati.

  72. Ignat Cristina

    toata familia iubeste magazinul Lidl pentru ca gasim multe lucruri minunate.au mereu produse noi,mancare variata,haine pt copii si jucarii accesibile ca pret si tati isi gaseste mereu ceva de lucru(pistol de lipit,surubelnite etc).

  73. liliana burlacu

    Totul arata bine si eu ador pastele si fac unele cu somon afumat ,frisca lichida si marar iar paste folosesc farfale sunt super bune.De la LDL imi fac toate cumparaturile deoarece au preturi acceptabile si poduse variate .Cred ca am spus totul si nu in ultimul rand multumesc Teo bye

  74. Raportul calitate-pret este ok (la majoritatea produselor), in plus, ador gama Deluxe.

  75. Mata Georgiana

    Imi place Lidl fff tare … E bine aprovizionat si imi place ideea cu saptamanile diverse: americana, italiana, scandinava..etc. Big like 4 LIDL

  76. Malina

    Eu aleg Lidl din simplul fapt ca au o varietate mare de sortimente la preturi avantajoase!

  77. Fabri Patricia

    Pentru cumparaturi aleg Lidl deoarece imi place ca in fiecare saptamana este o tematica diferite, iar dintre toate magazinele are cel mai bun raport calitate/pret.

  78. CARDOS IOANA

    Aleg magazinele LIDL, pentru produsele de calitate si preturile accesibile. Prefer sa ,merg dimineata si nu mai tarziu de ora 18:30, ca sa gasesc tot ce imi doresc.

  79. Alexandra Anamaria Cardel

    In lidl gasesc mereu alimente pe care doar ei le comercializeaza, sau se gasesc mai greu prin alte parti. Plus ca au mai mereu ceva la promotie!

  80. Badila alina

    Eu aleg pastele italiamo

  81. Cercel Madalina

    Aleg magazinele Lidl pentru ca au tot timpul promotii, produse de foarte buna calitate si cel mai mult pentru ca in fiecare saptamana e o altfel de saptamana ( saptamana italiana, americana, greceasca, franceza…etc..).

  82. Cercel Sorin

    Aleg magazinele Lidl pentru produsele de calitate si pentru preturile accesibile oricui.

  83. Albert Ana-Marai

    Noi ne facem cumparaturile la Lidl Onesti din zona de sus, deoarece niciodata nu ne-a dezamagit. Suntem cei mai fideli clienti ! Au cele mai bune produse, calitate foarte buna la preturi acceptabile !

  84. Voicu Ana Maria

    Adooooooooor magazinele Lidl, pentru ca simplu motiv ca au produse speciale, si nu ceea ce se gaseste in orice supermarket!

  85. Daniela Floroiu

    Aleg magazinele Lidl pentru ca au produse straine si la preturi foarte bune!!! Imi place varietate de produse de la saptamana la saptamana!!! Ma declar fan Lidl

  86. Pentru ca au multe bunatati!

  87. Marina B

    Aleg Lidl pentru raportul calitate-pret si pentru saptamanile tematice!

  88. alina mehedintu

    Aleg magazinul Lidl pentru ca aici gasesc produse deosebite pe care nu le gasesc in alt magazin.

  89. Cecilia Benea

    Si mie îmi place saptamana italiană, iar copiii mei sunt înnebuniți după pastele din lidl.Rețetele tale sunt deosebite abia astept sa le încerc.

  90. Catalina

    Imi place LIDL pentru ca mereu gasesc produse noi, de calitate, la preturi accesibile. Imi place Lidl pentru ca ma poarta saptamanal prin tarile lumii si ma face sa ma simt ca un turist adevarat. Imi place LIDL pentru ca e aproape de casa. Imi place LIDl pentru ca ma simt ca acasa! 🙂

  91. Ana Maria Opris

    Eu aleg magazinele Lidl pentru ca acolo gsesc dulciurile mele preferate si desigur,covrigii deliciosi cu seminteee.
    Yammiiii

  92. Mihaela Calmatuianu

    Fac cumparaturi de la Lidl pentru ca sunt produse de calitate la preturi foarte mici.

  93. Vatavu Elena

    Hello! Aleg magazinul Lidl, deoarece gasesc produse “internationale” care nu prea se gasesc in multe supermarketuri. De asemenea, preturile sunt accesibile. Si nu in ultimul raknd, ador saptamana chinezeasca, cand imi fac plinul cu produse specifice :).

  94. Andreea

    Aleg magazinele Lidl pt super produsele de calitate si super preturile aferente 😀

  95. Gîrboveanu Mihaela

    Eu aleg produsele de la Lidl pt ca sunt de o foarte buna calitate și au reduceri bune.

  96. Cristina

    Aleg magazinele Lidl pentru cumparaturile mele pentru ca ofera o gama variata de produse la preturi acceptabile si de calitate, dar si pentru ofertele periodice.

  97. NICULCEA DANIELA

    Parmesan Italiamo si smantana Pilos.

  98. Stere Alina Florentina

    Buna Teo! Eu una aleg Lidl pentru produsele de calitate, variate si la preturi accesibile.

  99. Vai ce pofta de paste mi ai facut! Zilele astea musai incerc reteta!

    Lidl. Ah. Il asteptam cu disperare sa ajunga si la Zalau. De atunci ii calc saptamanal pragul. Iubesc produsele lor, marca proprie, iubesc ca in fiecare saptamana gasesc ceva nou. Sper sa pastreze obiceiul asta 🙂

  100. Dan Valentin Baicusi

    Am produsele mele preferate de la Lidl, sunt fanul lactatelor si a dulciurilor pe care doar la Lidl le gasesc!

  101. mariana coman

    Eu aleg magazinul lidl pentru cumparaturi deoarece imi plac foarte mult lactatele pilos dar si restul produselor care au o foarte buna calitate.

  102. Andreea

    Aleg sa fac cumparaturi din Lidl pentru ca fructele,legumele dar si produsele de panificatie sunt mereu proaspete.

  103. Aleg magazinele Lidl pentru produsele de calitate pe care le comercializeaza!

  104. Ana-Maria Pascu

    Aleg magazinele Lidl pentru ca au o gama variata de produse si ador inghetata Tiramisu, pe care o gasesc doar acolo si sticks-urile de ciocolata cu menta.

  105. Alina Ileri

    Aleg magazinele Lidl pentru sortimentele de branzeturi, panificatie si saptamanile tematice!

  106. ANCA GABRIELA LUPU

    Datorita variatei de produse din magazin, preturi (unele) accesibile si produse destul de bune, care nu se gasesc in toate supermarketurile.

  107. varga georgiana

    Aleg Lidl pentru ca este foarte aproape de casa,pentru ca gasesc tot ce am nevoie pentru retetele mele atat cele clasice,traditionale cat si pentru retetele reprezentative altor tari,calitatea produselor imi satisface cerintele iar preturile sunt pe placul meu de gospodina.Sa nu uit si de produsele nealimentare care sunt de foarte buna calitate si la preturi avantajoase.

  108. Imi place sa fac cumparaturi in Lidl pentru ca gasesc produse de calitate, atat alimentare cat si nealimentare la preturi bune.

  109. radu emilia viviana

    Aleg sa cumpar din Lidl deoarece au numai produse de calitate. Branza, iaurtul in stil grecesc care e delicioooos, carnaciori, pate, ciocolata cu alune, paste…si lista poate continua.Preturile sunt accesibile iar calitatea este de nota 10.
    Pastele dumneavoastra arata atat de bine incat salivez 🙁 o sa incerc reteta maine

  110. Periat Ciresica

    LIDL pentru ca e aproape, pentru ca imi plac lactatele Pilos, pentru ca…sunt multumita de produsele lor. Referitor la reteta de paste cu usturoi si parmezan, am o intrebare: se poate face cu paste integrale?

  111. dorosin anisoara

    Am incercat reteta”Paste cu usturoi si parmezan’.Este delicioasa!

  112. Camelia Solomon

    Aleg magazinele Lidl pentru ca in fiecare saptamana gasesc produse din diferite tari la preturi accesibile. Va multumesc!

  113. Boian Maria

    Salut,Teo. Eu aleg magazinele Lidl pt ca întotdeauna gasesc produse de calitate la preturi decente. Am produse preferate pe care nu le gasesc in alta parte. Lidl ma ajuta la retetele minunate inspirate de tine.

  114. Bucur Magdalena

    Pentru ca in fiecare saptamana este tot altceva si ma incanta idea aceasta de a pune in practica mai multe idei de a gati.

  115. Alexandra Tudor

    Aleg magazinele LIDL pentru ca acolo gasesc mereu ce imi trebuie, iar produsele lor sunt foarte bune! 🙂

  116. Ioana Tant

    Aleg magazinul Lidl pentru cumparaturile mele, deoarece imi plac nemaipomenit de mult produsele. Imi place faptul ca sunt produse/marci pe care nu le gasesc in alte magazine.
    Imi plac produsele de panificatie si faptul ca fructele si legumele sunt proaspete.
    De asemenea intotdeauna sunt promotii atractive si produse noi de incercat.

  117. Teodora Marginean

    Aleg magazinele Lidl pentru diversitatea produselor si a preturilor accesibile:)

  118. Ce deliciu! O retetaa perfecta!

  119. Mihaela Lefteriu-Anghel

    Aleg Lidl pentru calitatea produselor și pentru săptămânile tematice.

  120. schuster gabriela

    Aleg Lidl pt ca e foarte aproape si au preturi bune!

  121. Simona

    Ador magazinele Lidl pentru ca gasesc produse de calitate, pentru ca au cele mai bune dulciuri,pentru ca au cele mai proaspete fructe si legume. Pentru ca au saptamani care te fac sa calatoresti in jurul lumi. Pentru ca raportul calitate pret conteaza.

  122. Andreea

    Aleg magazinele Lidl deoarece au produse interesante care ma inspira atunci cand gatesc. Abia astept sa incerc pastele cu usturoi si parmesan 🙂

  123. Popescu Alexandra

    Aleg lidl intotdeauna pentru varietatea produselor,calitatea lor,pretul acceptabil pentru orice buzunar (mai ales pt un student :d) si pentru tematica produselor ce o aduc in fiecare saptamana specifice tarilor respective. 🙂

  124. Otilia

    Lidl este magazinul care isi primeste clientii cu bratele deschise. Imi ofera, imi cunoaste preferintele, dar cel mai mult imi place ca ma intelege daca am luat ceva gresit si ma despagubeste.

  125. Ioana

    Pare-se ca am devenit dependenta de kefirul Pilos, asa ca saptamanal trec pe acolo sa-mi refac provizia. Cu ocazia asta mai cumpar unele-altele…

  126. gyongyi

    Ptr. ca este magazinul meu preferat.

  127. mihai florin

    Aleg magazinele Lidl deoarece aici totul este proaspat.

  128. balosu maria

    Aleg magazinele Lidl deoarece au permanent promotii bune.

  129. Nicoleta Pavel

    Ciao! De ce aleg Lidl? Din mai multe motive: diversitatea produselor, preturi accesibile si, in plus este foarte aproape de mine, ajung foarte usor la magazin. Reteta de paste e chiar usoara si sigur o s-o fac si eu, mai ales ca pastele cu branza sunt preferatele copiilor mei.

  130. Ioana

    Delicioase, pastele tale! 🙂 Aleg Lidl pentru ca ne e aproape, dar si pentru ca acolo gasim produse minunate pe care nu le gasim in alta parte. Lidl e unic, special, de dorit! 🙂

  131. Alina Gabriela

    Magazinul Lidl l-am descoperit in tarile straine… cand am vazut ca a aparut si la noi, am innebunit de fericire! Nu mai trebuia sa plec afara ca sa cumpar branzica brie si camembert, iaurtul cu straciatella, inghetata foarte buna, paste, carnita! Am unul in drum spre birou, asa ca ma simt ca si cand as fi in alta tara dupa ce fac cumparaturile de la ei!

  132. George

    Aleg mag.Lidl pt.că e singurul super market de la mine din oraș.

  133. Mayamaria

    Aleg Lidl pentru produse de calitate la preturi accesibile.

  134. ador magazinele Lidl pentru ca intotdeauna gasesc produse de calitate la preturi foarte bune. iar saptamanile tematice ma ajuta sa gasesc si sa incerc produse noi, tipice fiecarei tari/regiuni, de fiecare data ceva nou si bun!:)

  135. Adriana

    Prefer magazinul Lidl din mai multe motive:este în apropierea casei, prețurile sunt f avantajoase, au o mare diversitate de produse, personalul este amabil.De fiecare dată când merg să fac cumpărături de la acest magazin găsesc ceva de cumparat, chiar dacă nu mi am propus să l cumpăr când am plecat de acasă.

  136. ada topan

    Magazinul Lidl este cel mai aproape de casa mea. Si in plus, sunt multumita de raportul calitate – pret

  137. Aleg Lidl pentru calitatea si prospetimea produselor.

  138. Comsa Raluca

    Aleg sa-mi fac cumparaturile la Lidl Timisoara pentru calitatea si varietatea produselor, pentru preturile ok, pentru prospetimea produselor si pentru ca-mi place enorm ca au produse specifice diferitelor tari.

    • Felicitari, Raluca! Ai castigat prin tragere la sorti voucherul in valoare de 50 lei, valabil in oricare din magazinele Lidl din tara! Astept un mail cu adresa ta completa si nr de telefon pe teodora@teoskitchen.ro

      Multumesc si inca o data felicitari!

  139. GEORGESCU NICOLETA

    Aleg magazinul Lidl pentru produsele alimentare proaspete si de buna calitate, pentru produsele de igiena personala si de curatenie care sunt foarte bune. Deasemenea imi place cum sunt prezentate colectiile de imbracaminte din diverse orase ale Europei si nu in ultimul rand specialitatile culinare ale diferitelor tari sub denumirea ” saptamana greceasca”, saptamana spaniola” etc. Magazinul lidl are o prezentare frumoasa a diferitelor grupe de marfuri si de aceea a devenit magazinul meu preferat.

  140. Ileana Lazaroi

    Merg la LIDL deoarece produsele au un aspect si o calitate germane…sunt mai altfel decat in celelalte hypermarketuri. Imi plac saptamanile americane, asiatice, mexicane…Produsele de patiserie sunt excelente!!! Produsele de la LIDL sunt de calitate si la un pret rezonabil. Ma refer si la smantana, laptele, produsele Pilos, in general. Ne place sa ne delectam cu varful de gama Deluxe cand avem ocazii speciale si nu numai.Poate pentru unii nu conteaza acest aspect, dar ne place ca este ingrijit si bine organizat.

  141. maria ene

    Aleg magazinul LIdl deoarece au produse de calitate la preturi accesibile

  142. Fac cumparaturile de la Lidl fiindca e preferatul meu si am numai beneficii ,cumpar produse proaspete,marfa diversificata,preturi pe gustul meu si e si aproape de casa mea.Alegeti Lidl .

  143. Tatiana

    Aleg magazinele Lidl deoarece au niste dulciuri nemaipomenite 🙂

  144. Sorina

    Aleg magazinul Lidl aproape in fiecare zi. De aici imi iau aproape zilnic toate cele necesare, de la paine, lapte, iaurturi, pana la fulgi, cafea, unt, legume, fructe, cam orice am nevoie. Este prima mea optiune in materie de magazine, cu atat mai mult cu cat imi este si aproape de casa. Sunt Fan Lidl si voi ramane in continuare, pentru ca imi plac tare mult produsele lor!

  145. ungureanu gabriela

    Aleg de fiecare data magazinul Lidl pentru ca are cele mai avantajoase preturi si o gama variata de produse.

  146. Mirela-Liliana Ion

    Imi fac cumparaturile din Lidl pentru ca acolo gasesc produsele de care am nevoie la preturi accesibile,sunt produse de calitate; cumpar produse pe care le folosesc de ceva timp,dar si lucruri noi,care imi atrag atentia si care nu m-au dezamagit.Un alt atu al acestui magazin este diversitatea produselor,o idee nemaipomenita este cea cu saptamanile tematice. O zi buna iti doresc !!

  147. Mihai Alina Silvia

    Imi place sa fac cumparaturi la Lidl, deoarece aici gasesc produse de calitate si variate, deoarece oferta se schimba saptamanal.

  148. Lidl este un magazin bine organizat, produsele se gasesc foarte usor si mai tot timpul sunt la promotie 😉

  149. Elena Cojocaru

    Imi place LDL pentru saptamanile tematice ale caror produse le incerc.

  150. Irina Burghiu

    Aleg LIDL pentru produsele lor, pe care nu le găsesc în altă parte! Îmi plac săptămânile lor tematice!

  151. Luminita I

    Produsele #Lidl sunt cele mai bune! Copilul meu adora dulciurile din Lidl! In plus, preturile sunt super ok!

  152. Cristina D.

    De ce Lidil? Pentru ca doar aici gasesc branza cheddar iar eu ador branzeturile 🙂 (si pentru ca Teo ne tot spune de Lidl 😛 )

  153. Mariana

    Iubesc Lidl pt ca are produse proaspete,gama variata si preturi foare bune.Calitate pt toate buzunarele!

  154. Florea Eana

    Draga Teo. In primul rand felicitari pentru tot ce faci. Retetele tale sunt minunate. Nu mai am eu timp sa le incerc pe toate, cu toate ca sunt la pensie, dar deh nepoteii mei imi ocupa tot timpul. In tinerete altfel stateau lucrurile. Cartea Silviei Jurcovan e la fel de muncita ca si a ta. Si sa revenim la tema discutiei: aleg produsele de la Lidl fiindca sunt de calitate, promotiile sunt exceptionale, iar noua pensionarilor ne mai prinde bine din cand in cand cateo promotie.

  155. Mariana

    Cele mai bune lactate! Produse proaspete, prețuri bune și la alimentare și la nealimentare, aproape de casă!

  156. Vulcu Anca

    Pentru ca sunt de calitate la un pret acceptabil, si au produse diversificate.

  157. Mirela Claudia

    Aleg Lidl pt calitate si pt ofertele variate saptamanal!

  158. Lupu Nicoleta

    Are o gama variata de produse la preturi accesibile,sunt multe produse pe care nu le gasesc nicaieri in alt magazin

  159. Narcis Gabriel

    Imi place ca in fiecare saptamana aduc produse specifice dintr-o tara anume, care in mod normal nu le gasesti in magazine.

  160. Comanici Alina Georgiana

    Aleg magazinele Lidl pentru ca saptamanal sunt oferte tentante, ideea cu saptamani tematice este foarte buna, preturi acceptabile, produse variate, un magazin pentru toate gusturile.Lidl is the best in town!!!!

  161. Cristian Murguleț

    Au produse de calitate foarte buna, variate si la preturi acceptabile.

  162. Rocsi Ciobanu

    De ce aleg Lidl? Pai va dau un singur exemplu: gasesc produse ce imi plac pe care in alta parte nu le voi gasi niciodata…

  163. Suta Lavinia

    Aleg sa imi fac cumparaturile la Lidl pentru ca gasesc produse de calitate, la preturi bune, si pentru ca la Lidl sunt produse mai deosebite, cum sunt cele din saptamanile tematice, produse care nu sunt in alte magazine.

  164. Pentru ca e aproape de casa și mereu este ceva interesant de cumparat. Cand apare revista cu oferte, abia astept sa o rasfoiesc, sa vad ce este nou.

  165. Aleg Lidl pentru ca e convenabil ca si raport calitate/pret si pentru ca gasesc la ei mereu produse proaspete.

  166. Alina MOGHEOR

    Deoarece gasesc inspiratia necesară pt a gati usor cu spor si economic.

  167. Vlad Nicoleta

    Prefer Lidl deoarece gasesc produse de calitate.In saptamanile tematice parca ma pierd intr-un paradis gastronomic care-mi rasfata si-mi ravaseste totodata simturile.

  168. Cristina

    E supermarketul nostru preferat, au produse la preturi bune si de buna calitate. In plus, ne plimba in fiecare saptamana prin lume. Abia astept saptamana Italiana, sa cumpar pesto proaspat 🙂

  169. Claudia

    Aleg Lidl deoarece gasesc ingredientele din retetele tale, plus raportul pret-calitate foarte bun. 🙂

  170. Adina Roz

    Apreciez preturile lor bune si varietatea produselor!

  171. Imi place lidl datorita saptamanilor tematice, produselor diverse si de buna calitate si spatiului neclaustrofobic. Si reteta ta e super!

  172. Cornelia

    Aleg Lidl saptamanal,deoarece aici gasesc tot ce am nevoie. Si niciodata nu e la fel 😀

  173. Ion oprea

    aleg magazinul LIdl deoarece au produse de calitate la preturi accesibile asta ajutand la diversificarea alimentatiei

  174. lautarescu adriana

    Varietatea produselor, calitate, preturi accesibile.

  175. ungureanu ioana

    Aleg magazinele Lidl deoarece aici totul este proaspat.

  176. lautarescu daniel

    pentru ca are produse de calitate

  177. Alexandra

    Bună.
    am și eu o intrebare. Locuiesc în Londra și nu știu dacă găsesc frișcă lichida. Au, în schimb, “double cream”, care e o smântână mai dulce și destul de groasa.
    Am prea mare pofta de ele, asa ca nu as vrea sa greșesc ceva.
    Mulțumesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.