Daca nu vine Mosu’… il aduce Iulius Mall!

Iulius Mall

In ultimii ani m-am obisnuit sa va scriu despre cadourile si surprizele frumoase pe care Iulius Mall Cluj le face cumparatorilor fideli. De la excursii in locatii care de care mai exotice si pana la electrocasnice, masini  si apartamente, toate au fost cadorisite cu drag celor care isi fac cumparaturile la mall.

Si nici de data asta Iulius Mall Cluj nu se dezice de “prostul” obicei de a ne cadorisi! 🙂 Anul acesta, in ajunul Craciunului, pe 24 decembrie la ora 00:00, se vor inmana doua chei fericitilor castigatori: una de la un apartament cu 2 camere superfinisat si una de la o masina – Volkswagen Tiguan.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la marea tombola? In perioada 29 noiembrie – 24 decembrie 2013 trebuie sa faceti cumparaturi de minim 100 de lei in magazinele voastre preferate din Iulius Mall, apoi sa completati talonul pentru tombola, sa il depuneti la Info Center la parterul mall-ului si gata! Il asteptati cuminti pe Mos Craciun.

In plus, in fiecare zi din perioada de desfasurare a campaniei, primii 100 de clienti care fac cumparaturi in valoare de 100 de lei sunt rasplatiti cu premii instant, asta in caz ca nu mai aveti rabdare pana la Craciun 🙂

Si tot pana la Craciun, pe 22 decembrie mai exact, duminica asta, de la ora 18:00, la Iulius Mall va fi concertul “Stele aproape de voi” unde puteti asculta doua coruri minunate, unul pe care l-am avut si eu invitat in emisiune si mi-a fost foarte aproape de suflet – Corul de copii Junior Vip al Liceului de Muzica “S. Toduta” si al doilea – Corul si Orchesta Operei Nationale Romane Cluj-Napoca.

Dragilor, mai e putin pana la Craciun si daca sunteti pe ultima suta de metri la capitolul cumparaturi, de ce sa nu le faceti la Iulius Mall, ca dupa cum vedeti, numai lucruri frumoase vi se pot intampla! 🙂 Va pupa Teo!

Iulius Mall

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.