Veniti la miezul noptii la Iulius Mall

Veniti la miezul noptii la Iulius Mall
Dragilor, asa cum v-am obisnuit deja, va scriu despre ce ne mai pregatesc prietenii nostri de la Iulius Mall si de ce surprize si reduceri va puteti bucura in perioada imediat urmatoare. In primul si in primul rand, vreau sa le spun La Multi Ani, pentru ca, nu stiu daca stiati, dar pe 10 noiembrie Iulius Mall Cluj implineste 5 ani. Apropo de asta, trebuie sa va povestesc ceva… cand am ramas insarcinata cu Luca, Iulius Mall era proaspat deschis si o data cu el si unul dintre locurile mele preferate din lume: cafeneaua Starbucks!

Cand Iulius Mall a sarbatorit 1 an, in prima editie a “Veniti la miezul noptii“, am fost la cumparaturi pentru decoratiuni de Craciun. Stiam mai mult ca sigur ca o sa nasc si nu o sa apuc sa ma ocup de decoratiuni. Asa ca, am mers, am luat globuri, decoratiuni de tot felul, bradut artificial si tot felul de lucrusoare pentru viitorul bebe. Pe 15 noiembrie, cand Luca s-a decis ca ar fi cazul sa vina pe lume, nu am mers la spital pana nu am baut o cafea la Starbucks… da da, erau deja cafelele speciala de Craciun si cum sa si nasc fara sa beau o Toffee Nut Latte? Am baut-o cu putin inainte de inchiderea mall-ului, apoi am fugit la spital si la 00:15 s-a nascut Luca 🙂 Asa ca da, pentru mine, “Veniti la miezul noptii” are o insemnatate aparte 🙂

Anul acesta, campania a ajuns la a 5-a editie si este singura noapte din an in care, la Iulius Mall Cluj, preturile sunt mai mici noaptea decat ziua. Da da, vor fi reduceri in toate magazinele, reduceri diferite de la un magazin la altul, insa va las sa le descoperiti voi singuri si sa va bucurati de fiecare in parte 🙂 Reducerile nu sunt doar in magazinele de haine, ci si in cele de incaltaminte, bijuterii, accesorii sau electrocasnice! Reduceri veti gasi si in magazinele de decoratiuni, in sectiunea de food-court, in cafenele si restaurante si in zona serviciilor.

Am vorbit despre reduceri, acum sa va spun si despre concursuri: toata noaptea va fi condimentata cu concursuri pentru public dar vor fi premiate, ca de obicei, cumparaturile in valoare de minim 100 lei, care vor participa la marea tombola desfasurata la ora 01:00.

Ce puteti castiga? 5 telefoane mobile Samsung Galaxy S3! Este si un concurs pentru fanii de pe facebook: voteaza prajitura lor preferata pe pagina de facebook a Iulius Mall si pot castiga, prin tragere la sorti, noul iPad.

La capitolul concerte avem asa: Madinga de la ora 21:00, apoi Loredana (care mie personal imi place foarte mult si “Apa”, cu Cabron, e un cantec care mi-a mers direct la suflet) de la ora 22:30 si la final, ca sa ne demonstreze ca el nici toamna nu doarme, ne canta Connect-R o ora mai tarziu. Catalin Maruta ne prezinta si modereaza show-ul minunat. Pe langa toate astea, avem prezentari de moda, sesiuni de make-up si hair-styling, iar in zona Cinema city statui vivante si foto corner. Asa ca, ne vedem la miezul noptii, pe 10 noiembrie, la Iulius Mall.

Veniti la miezul noptii la Iulius Mall

One Comment

  1. Ce dulcee! Vreau si in Bucuresti! 🙁

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.