Cu Iulius Mall mergi in vacanta unde vrei

Kilometri de vacanta
Voi stiti deja ca iubesc calatoriile si sincera sa fiu, de cand am venit de la Roma, ne sta gandul numai la plecare, asa ca noua campanie Iulius Mall a venit ca o manusa! Sa va spun despre ce e vorba: in perioada 11 mai – 30 iunie, se desfasoara campania Kilometri de vacanta si asta inseamna ca puteti transforma cumparaturile voastre intr-o vacanta oriunde in lume!

Ce trebuie sa faceti? Sa cumparati din orice magazin din Iulius Mall pana acumulati bonuri in valoare de 100, 300 sau 500 lei (e foarte important sa pastrati bonurile fiscale) apoi duceti bonurile adunate la Centrul Info (la parter, imediat langa intrarea principala) sau le inmanati reprezentatilor Iulius Mall care circula prin mall. Veti primi un talon, pe care trebuie sa il completati cu datele voastre, acesta va fi stampilat si apoi puteti sa il introduceti intr-una din cele 3 urne colorate: portocalie, roz sau verde, in functie de suma totala a cumparaturilor pe care le-ati facut.

Ce puteti castiga? In data de 30 iunie 2012 vor fi alesi cei 3 castigatori, cate unul pentru fiecare urna. Aceastia vor castiga 3 vacante in destinatia pe care si-o aleg, limita kilometrilor fiind stabilita in functie de valoarea cumparaturilor:
VACANTA PORTOCALIE – Cluj – destinatie pana la 1000 km
VACANTA ROZ – Cluj – destinatie intre 1000-3000km
VACANTA VERDE – Cluj – destinatie pana la 5000 km

Pe langa premiul cel mare, puteti castiga premii zilnice (extragerile au loc in fiecare zi la ora 18:00, cate un talon din fiecare urna): un voucher la restaurantul Marty City pentru urna portocalie, un abonament VIP pentru o luna la World Class din urna roz si un sistem de navigatie GPS SMAILO HD50 din urna verde. Pentru mai multe detalii v-am atasat regulamentul campaniei.

Acum ca v-am spus tot ce era de spus, nu uitati sa pastrati toate bonurile de la cumparaturile facute in Iulius Mall, pentru ca sigur nu va strica o vacanta cu destinatia la alegere si bineinteles, deja stiti ce as alege eu, nu? Roma din nou, pentru ca inca mai sunt atatea de vazut!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.