Jucarii si accesorii noi pentru copii

Jucarii si accesorii noi pentru copii
Cat de tare ma bucur ca se apropie sarbatorile! Si anul acesta, Pastele chiar va fi special, pentru ca pentru prima data, in foarte mult timp, o sa fie toata familia impreuna! Noi, adultii, intelegem adevarata semnificatie a Pastelui si Craciunului, insa pentru cei mici, Iepurasul si Mos Craciun sunt doua personaje foarte importante, la fel si cadourile pe care le aduc.

Anul acesta, exact inainte de Paste, o sa plecam intr-o vacanta mult-asteptata la Roma (abia astept sa va povestesc in curand toate detaliile) asa ca nu o sa am timp sa ma intalnesc cu Iepurasul asa cum ar trebui, respectiv sa bat magazinele in cautarea unui cadou perfect pentru Luca, insa exista un loc unde mereu ii gasesc ceva foarte dragut si pe gustul lui: la prietenii nostri de la www.iasicomanda.ro, care au si multe multe vesti bune si noutati pentru voi! Daca si voi cautati cadoul perfect pentru cei mici, hai sa va spun cam ce e nou si interesant. Pentru Luca, eu voi merge pe produsele Play-doh, pentru ca artistul din el trece prin faza “plastilina” …din nou!

Nici nu stiu cu ce sa incep, asa ca o sa va spun in primul rand ca se continua seria reducerilor de 30% la decoratiuni, ca sa aveti mai multa inspiratie daca doriti sa dati un look nou, de primavara-vara, camerei copilului. Apoi, au intrat pe site multi producatori si produse noi, cum ar fi Motorola, care ne aduce monitoare interfon pentru bebelusi, intr-un design complet nou, protectiile Lindam si Beaba, pentru micutii care acum incep sa exploreze mediul inconjurator si pe care ii incurajam sa faca asa, insa e bine sa ii ferim de orice i-ar putea rani, iar pentru mamicile si bebelusii care incep diversificarea, cadoul perfect este gama de diversificare de la Explora, care a imbracat haine noi si un design pe masura.

Pentru micutii gospodini, avem o surpriza foarte draguta: aveti o reducere de 10% la bucataria Fisher Price, daca o comandati prin Teo’s Kitchen. Cum produsele Fisher Price, Avent si Munchkin au deja o reducere de 10% pe site, veti beneficia de fapt de 20% reducere fata de pretul initial! Este o jucarie educativa, un centru de activitati care ii va fascina pe micuti si mai ales, ii va familiariza cu primele lor notiuni legate de gatit.

Si daca tot am vorbit de Fisher Price si jucarii, sa nu uit sa va spun inca un lucru: de acum gasiti pe site jucariile din colectiile 2012 de la Fisher Price si Tomy dar si tot felul de jucarii amuzante si accesorii foarte utile pentru baita (sper din suflet ca NU aveti probleme cu baita, am auzit de la multe mame ca piticii nu se impaca prea bine cu apa, dar sa stiti ca asa era si Luca si dupa ce am inceput sa ii dau jucariile de baie prin rotatie, a inceput sa manifeste mai mult interes, pentru ca azi facea baie cu ratustele, maine cu trenuletul de facut baloane etc si asa, fiecare baie e o experienta noua pentru el si abia asteapta sa intre in cada) si e usor sa identificati produsele nou aparute pentru ca de acum au o bulina mare si albastra pe care scrie NOU!

Spor la rasfoit site-ul si mai ales la rasfatat copilasii, ca pana la urma ei ne fac viata mai plina si mai frumoasa, deci e datoria noastra sa o facem la fel pe a lor 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.