Bufet dulce pentru Valentine’s Day

Bufet dulce pentru Valentine's Day
Nu conteaza daca sarbatoriti sau nu Valentine’s Day sau Dragobetele sau pur si simplu e aniversarea voastra ca si cuplu, sarbatoriti casnicia sau iubirea voastra, eu m-am gandit sa facem un bufet dulce, extrem de dulce, cel mai dulce! E o masa plina de bunataturi pentru cei dragi, va puteti invita toti prietenii sa fie alaturi de voi, pentru ca o sa fie ceva dulce pentru toti.

A venit momentul retetelor, pe care o sa vi le prezint rand pe rand pe blog, in zilele urmatoare. Dar mai intai si mai intai, sa va spun despre biscuitii care au completat masa noastra si care sunt facuti de Buni Sia, dupa reteta de biscuiti de casa spritati, doar ca ea a taiat forme, stelute si le-a lipit 2 cate 2, cu gem de maciese, ca si biscutii linzer. Sunt niste biscuiti deliciosi, facuti cu oua de casa, cu gem de maciese facut de buni. Biscuitii stau foarte bine cateva saptamani chiar, in cutie inchisa ermetic.

Am facut bineinteles si cake pops, de data asta red velvet cake pops, care sa se potriveasca si din punct de vedere coloristic cu tema bufetului dulce.

Apoi cupcakes super ciocolatoase, la care am inlocuit crema clasica de ciocolata cu o glazura de ciocolata lipicioasa si foarte aromata, pe baza de ciocolata, smantana lichida si miere.

Si la pièce de résistance, cel mai decadent cheesecake, atat de plin de ciocolata incat nu aveti nevoie decat de 2 imbucaturi pentru a va satura. De aceea este un mini-cheesecake, copt in tava de 15 cm, dar cu siguranta suficient pentru a hrani pe toata lumea.

Sa va spun cate ceva si despre decorurile pe care le-am folosit, ma refer aici la “printables” din ramele foto si cartonasele decorative pentru tort, cupcakes, cake pops, cheesecake si biscuiti. Le-am facut special pentru aceasta ocazie si puteti descarca fisierul pdf cu toate aceste de AICI. Am sa va rog sa le folositi numai in scop personal si sper din tot sufletul sa va placa, le-am facut cu mare drag pentru voi.

Eu sper ca nu sunt prea multe poze la postarea asta, dar am vrut sa va fac cu adevarat pofta de ceva dulce si mai ales sa va starnesc curiozitatea, ca sa asteptati cu drag retetele ce urmeaza zilele viitoare. Sa va fie de bine si cum zicea clasicul Mircea Radu (cred ca el zicea, daca tin eu bine minte din tinerete) iubiti-va mult! 🙂

10 Comments

  1. juazzshop

    Astept retetele mai ales la cheesecake. Va si poza cu sectiunea?

  2. Ce frumos arata toate!

  3. yuummm!!!
    felicitari si spor la bucatarit 😉

  4. Felicitari arata impecabil. Cred ca e si foarte gustos.

  5. Va multumesc din suflet pentru aprecieri! 🙂

  6. Aleangelinalina

    AI NISTE RETETEEEEE…WOOOOOOW…MAMA..MAMA…SA MAI FACI SI SA NE INSPIRI SI PE NOI….MULTUMIM.

  7. Aleangelinalina

    Te/am gasit din intamplare
    Imi plac retetele tale
    Multumim….

  8. @Aleangelinalina bine ai venit, ma bucur ca iti place blogul si te mai astept in vizita!

  9. Ma voi inspira,si eu, din aceste retete minunate pentru a face cateva bunatati,la nunta noastra! Multumim frumos pt retete, Teo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.