Mos Craciun vine la Iulius Mall!

Mosul a mai fost la Iulius Mall si mereu a adus lucruri frumoase, insa anul asta aduce un cadoul uber-mega-simpatic si util pentru parinti, copii sau bunici: un apartament cu doua camere la Vivacity Residence, adica exact langa Iulius Mall, in Gheorgheni, o zona din Cluj foarte draga mie, pentru ca acolo am crescut si eu, intr-un bloc vis-a-vis de Iulius Mall si acolo locuieste inca bunica Sia, care merge zilnic la mall si imi spune mereu ca nu stie ce s-ar face fara el.

Aici puteti afla mai multe informatii despre cum puteti castiga marele premiu de Craciun.

Insa apartamentul nu este singurul premiu oferit in campania de Craciun a Iulius Mall (care se desfasoara intre 2 si 24 decembrie)! Mai sunt 100 de premii zilnice si in fiecare sambata pana la Craciun vor fi extrageri pentru:
– 6 seturi mobilier living,
– 6 smartphone-uri LG Optimus Sol,
– 3 LCD-uri LG Full HD
– 4 sejururi în doi la spectaculoasele partii de la BUSCAT RESORT, in Muntii Apuseni.

Tot ce trebuie sa faceti este sa acumulati bonuri in valoare de min 100 lei de la magazinele din Iulius Mall si sa completati taloanele pentru a intra in cursa pentru cadouri de la Mos Craciun. Iar pentru cei care fac cumparaturi de minim 100 lei in orice magazin din mall si platesc cu un card UniCredit Tiriac Bank, castiga automat decoratiuni de Craciun pe care le pot revendica de la Centrul de Premiere, pe care il gasiti la parter, langa Centrul Info.

Sper ca v-am adus o veste buna si ca de obicei, de la Iulius Mall vin numai campanii cu premii multe si foarte valoroase, dar apartamentul e de departe un premiu pentru care si eu insami as vrea sa concurez. Sa va fie de bine shoppingul de Craciun si daca tot cheltuim in magazine in perioada asta, de ce sa nu fie magazinele din mall, de unde si putem castiga ceva inapoi?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.