H&M se deschide la Cluj!

H&M se deschide la Cluj!Am o veste foarte buna pentru mamici, tatici, bunici & co: pe 15 septembrie, adica maine dimineata la ora 11, se deschide magazinul H&M la Iulius Mall Cluj! De fiecare data cand ieseam din tara, primul magazin in care intram la cumparaturi era H&M, din mai multe motive: hainele sunt moderne, din materiale bune si croite foarte ok, preturile sunt moderate si chiar foarte mici in perioada de reduceri si colectia e foarte variata.

Cand s-a deschis H&M in Bucuresti abia am asteptat sa ajung si cand in sfarsit am reusit sa ii trec pragul, nu am fost deloc dezamagita: de 150 de lei i-am luat lui Luca o intreaga garderoba de vara: 5 perechi de pantaloni scurti, 8 tricouri, 2 sepcute, sosete si lenjerie intima. Pentru mine: 2 gentute, o palarie si multe accesorii pentru par si bijuterii. Toate acestea dar si noua colectie de toamna o veti gasi la H&M in Iulius Mall maine.

Magazinul se deschide la ora 11 si primii 100 de clienti primesc cadou un card de cumparaturi in valoare de 80 de lei. Eu voi fi cu siguranta acolo si va astept si pe voi!

One Comment

  1. Si la Timisoara tot azi s-a deschis :).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.