Mocha Padurea Neagra

Mocha Padurea NeagraMocha Padurea Neagra este o combinatie intre mochaccino si aromele pe care le gasim in tortul “Padurea Neagra”: ciocolata, frisca si cirese Maraschino. Pentru reteta de azi o sa folosim 240 ml de caffe lungo, pregatit la aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto®, din 2 pastile de cafea. Puteti inlocui caffe lungo cu Nescafe Dolce Gusto Chococino (210 ml) plus Espresso Intenso (40ml)

Ingrediente pentru 2 portii:
– 240 ml cafea lunga (preparata din doua capsule Caffe Lungo)
– 4 linguri sirop de ciocolata
– 4 linguri frisca lichida
– 2 linguri sirop de cirese Maraschino (siropul din compot)
– frisca si cirese Maraschino pentru decor

Pregatim cafeaua dupa instructiunile de pe cutie, in functie de tipul de cafea ales. Nu fiti nerabdatori, operatiunea dureaza putin, pentru ca NESCAFÉ® Dolce Gusto® prepara orice bautura in mai putin de 1 minut.

O data cafeaua pregatita, nu ne ramane decat sa o amestecam cu siropul de ciocolata, frisca lichida si siropul de cirese, apoi sa o distribuim in doua cani incapatoare. Pentru decor folosim frisca batuta si cirese Maraschino.

Inainte de a va spune deja clasicul “sa va fie de bine!”, trebuie sa va reamintesc de ce imi e atat de drag NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo: prepara cafeaua cu presiune profesionala de 15 bari in timp ce aparatele obisnuite de uz casnic folosesc 3-4 bari, sunt 14 sortimente de bauturi din care puteti alege si oricare dintre ele va fi pregatita in timp record, tehnologia termoizolanta incalzeste apa pana la temperatura potrivita, asigurand apa proaspata pentru fiecare cana si inca un lucru important pentru cei mereu in criza de timp – se curata foarte rapid si este foarte simplu de intretinut.

Pe site-ul www.dolce-gusto.ro puteti vedea toate cele 14 specialitati de bauturi pe care le poate prepara NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Acum pot sa va spun linistita SA VA FIE DE BINE!

One Comment

  1. Ce bine arata! Cred ca e delicioasa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.