Academia Maggi isi anunta cursantii!

Perioada de inscrieri s-a incheiat, iar Academia Maggi isi deschide portile pentru cei 8 cursanti. Finalistii norocosi sunt cei care au sansa sa invete si sa demonstreze ca merita sa fie premiantul care va primi o bursa culinara la Ashburton Cookery School.

Juriul din care am facut parte a ales cele mai convingatoare aplicatii si cele mai interesante povesti. Andreea Archip, Andrei Iordache, Diana Secara, Mircea A. Flamanzeanu, Iulia Antonescu, Mihaela Mihai, Nicoleta Mariana Sandulache si Razvan Bogdan Roman ne-au convins de pasiunea lor pentru gatit.

Cei 8 finalisti vor merge la „scoala” in perioada 6-9 iunie si 13-16 iunie, unde impreuna vom prepara retete inedite. La finalul examenelor, cel mai pasionat si activ participant va obtine marele premiu – bursa de 5 zile la Ashburton Cookery School in Devon, Marea Britanie – pentru a invata de la profesionisti secretele prepararii unor retete gustoase si echilibrate.

O surpriza care sper sa va placa este ca ne veti putea urmari sesiunile noastre de gatit chiar aici pe blog, in cadrul primului reality show de gatit online, incepand cu 8 iunie. Nu ratati niciun episod!

Va reamintesc ca regulamentul intern al Academiei Maggi poate fi consultat pe linkul de mai jos:

Regulamentul oficial Academia Maggi

Varianta updatata a regulamentului intern al Academiei Maggi, ce cuprinde noile date, poate fi consultata pe linkul de mai jos:

Act aditional 1 al Regulamentului oficial Academia Maggi
Act aditional 2 al Regulamentului oficial Academia Maggi

De asemenea, pentru mai multe informatii referitoare la concurs puteti apela si la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.