Traditii de Paste la Iulius Mall

Traditii de Paste la Iulius MallCum stiti deja, in preajma sarbatorilor si evenimentelor importante din timpul anului, Iulius Mall, prietenul nostru, ne premiaza mereu cu lucruri faine! De data asta mi s-a parut si mai important sa va povestesc despre ce e vorba, mai ales ca premiile sunt din sfera culinara.

Treaba sta cam asa: incepand din 4 aprilie si pana in Ajunul Pastelui, castigati instant unul dintre cele 400 de premii zilnice: 100 Nescafe Gold, 100 produse cosmetice, 100 cartele Vodafone si 100 racoritoare Coca-Cola.

Apoi, in fiecare weekend se fac extragerile pentru premiile saptamanale, adica:

1. 7 espressoare Nescafé Dolce Gusto (nu se poate sa nu stiti simpaticii robotei care transforma bucataria voastra intr-un adevarat coffee shop! Puteti face de la expresso intens, clasic si pana la cafea lunga, cappucino, frappe, Nesquick sau expresso decaf) . Aveti 3 weekenduri in care puteti castiga unul dintre cele 21 de expressoare puse la bataie!

2. 2 roboti de bucatarie Philips, care sa va ajuta sa pregatiti in timp record si cu efort minim masa de Paste. Asta inseamna ca 6 dintre voi vor avea de sarbatori un nou ajutor in bucatarie!

Traditii de Paste la Iulius Mall

Si, de parca daca premiile instant si cele de weekend nu ar fi fost suficiente, pe 23 aprilie, la ora 12, se va extrage marele castigator, care se poate plimba de Paste in noul lui Mitsubishi ASX Cross Over! Si ce iepuras, dom’le… aduce cadou un model nou nout de masina, care va fi lansat in Europa abia in aceasta primavara.

Eu zic ca merita sa va faceti cumparaturile pentru Paste la Iulius Mall, pentru ca fiecare leu cheltuit va poate aduce un premiu 🙂 Spor sa aveti, si la cumparat si la castigat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.