Es Padrilos, noii mei prieteni

Fiecare om are talentului lui, asta mi-e foarte clar. Singura problema e sa ni-l si descoperim, mai devreme sau mai tarziu. Eu l-am descoperit pe al meu doar la 20 de ani, altii, cum sunt “fratii la fel” de la Ed Padrilos, l-au descoperit de mici. Care e talentul care ii face atat de speciali? Deseneaza intr-un mare fel!

Nu, nu e publicitate, asa cum stiu ca banuiti; e pur si simplu aprecierea mea pentru niste oameni dragi si speciali. Cel mai probabil le stiti desenele din clipul lui Don Baxter – Intro (Ce zici ?!)

De acelasi clip s-a indragostit Luca al meu, care il asculta pe “Doi Basteli” in continuu si danseaza frenetic, chiar daca nu intelege mare lucru din ce se spune in piesa! Saptamana trecuta, micul fan a primit de la Don Baxter un hanorac exceptional, desenat de baietii de la Es Padrilos, hanorac pe care il poarta cu mandrie si atitudine 🙂

Insa Bogdan si Dragos nu fac doar hanorace, ci stilizeaza orice fel de articole vestimentare. Daca pana acum considerati ca body-urile pentru bebe cu mesajul “O iubesc pe mama” sunt personalizate, mai ganditi-va o data 🙂 Puteti personaliza tenisi (espadrilele clasice si nu numai), ochelari, tricouri, haine de orice fel, pantofi, cizme, genti, sepci etc. Mai multe din operele lor (pentru ca da, sunt opere de arta) puteti vedea AICI. Fiecare produs e pictat manual si deci e unicat. Asta inseamna mult, nu?

Noi o sa colaboram cu ei mult si bine de acum, mai multe detalii o sa va dam in curand, insa pot sa va spun ca avem toate sansele sa ne bucuram de lucrusoare personalizate de ei si la lansarea cartii de bucate semnate Teo – “De’a bucatarii – 50 de retete de dulciuri pentru mamici iscusite si copii isteti”.

Cum si unde ii puteti gasi pe Es Padrilos pentru produsele lor personalizate?

Dragos: 0731505300
dragosh7783@yahoo.com
Bogdan: 0729254307,0765388843
macavei_bogdan@yahoo.com
Es padrilos: www.espadrilos.com
espadrilepictate.blogspot.com
espadrilos@yahoo.com
www.facebook.com/es.padrilos

P.S. Daca vreti sa ii cunoasteti personal pe baieti si sa va bucurati de produsele lor unicat, o puteti face in aceasta seara, de la ora 22, in Open Pub (Str. Tunari Nr.65)

3 Comments

  1. vaaaaaaaaaaaaaai sa-l pup de cirliontat mic ce e el!!!
    Luca e fenomenal 🙂 l-am vazut dansind pe piesa in video-ul de pe youtube :)))

    e super cute si cirliontii is fenomenali 🙂
    asa e si goanga mea de cirliontata! poate venim la petit 🙂 m ales ca suntem vecini in "Florenta" si m ales ca am fost colega la hOrrange :)) cu sotul tau, Teo!

    puuuup de la noi & inca o data felicitari pt site!

    PS: te urmaresc demult dar asa din umbra ca nu am timp de scris la cat am gatit dupa retetele tale 😛

  2. Anonymous

    buna,
    super-dichisit domnu'!!!!sa traisca,sa infloreasca,sa ajunga prim-ministru sa ne scoata din….galeata.
    si acum problema mea :ai putea sa ma inveti cum se face crema fondant???eu nu sint vre-o priceputa in bucatarie si de pe GOOGLE nu inteleg nimic.in cazul in care consideri ca e cam complicat pt o incepatoare,nu te mai obosi…ca nu ma bag.am gatit si eu de pe aici de pe la tine dar doar ce a fost mai…mai asa la nivelul meu.SI MI-A IESIT!!!!!
    te las,ca precis ai treaba.daca am gresit cu ceva…imi pare rau. daca nu….cind si daca ai timp,lumineaza-ma si pe mine.Corina.

  3. Andreea

    Nu poti promova arta si frumusetea de baiat in acelasi post. Pustiul le fura tot publicul. Sa fie sanatos!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.