Camera copilului meu

In caz ca nu ati observat deja, in ultima vreme sunt intr-o perioada foarte creativa a vietii mele. Am inceput foarte multe proiecte, torturile din scutece, petrecerea lui Luca, redecorarea livingului si in curand, decoratiunile de Craciun. Insa printre toate astea, am strecurat un alt proiect foarte important pentru sufletul meu: transformarea dormitorului nostru in camera lui Luca.

Am ales tematica Winnie The Pooh, asta pentru ca Luca il iubeste foarte mult, mai mult decat pe oricare dintre personajele din desene. Am luat-o usor la inceput, cu stickerele pentru pereti, apoi cu o banda pentru perete, apoi am schimbat lustra si lampile din camera. Luca a fost foarte incantat si mi-a spus in continuu “mami, ce ai facut in camera mea? Frumoasa camera mea, cu Uini de pu si Pigletul meu”. Insa tot Luca mi-a dat si ideea pentru a definitiva amenajarea camerei lui “mai tlebuie numai patulica cu Uini”.

Ideea salvatoare a venit de la prietenii nostri de la www.asternuturisiprosoape.ro care ne-au facut cadou nu una, ci doua variante pentru patul lui Luca. Am primit de la ei o super patura cu Winnie the Pooh si Tigger, care e portocalie si se potriveste perfect in camera lui Luca.

Lui Luca i-a placut imediat, pentru ca “ie ghioasa si pufoasa!” Asa si este, e o patura de foarte buna calitate! In caz ca alegeti o alta tema pentru camera copiilor, va invit sa dati un ochi pe site-ul de mai sus, unde gasiti o sumedenie de lenjerii de pat pentru copii (sau de ce nu, lenjerie de pat pentru toata familia).

Solutia salvatoare numarul doi a fost o cuvertura de pat, tot din gama Disney, tot cu Winnie, de data asta aviator. Daca sunteti in cautare de cuverturi pentru patul copiilor, aceasta este alegerea perfecta. Este suficient de mare pentru orice tip de pat, este matlasata si se aseaza foarte bine, este rezistenta chiar si la copiii care cobora si urca in pat de 20 de ori pe zi. Plus ca, setul de cuvertura copii contine si o fata de perna de dimensiunea 50×70 cm. Alte cuverturi de pat puteti vedea aici, ca sa va faceti o idee.

Va multumim foarte mult pentru cadoul primit, Luca si parintii lui sunt foarte incantati!

P.S. Dragii mei cititori din Cluj, magazinul este in Cluj, asa ca e mult mai usor in ceea ce priveste ridicatul produselor, puteti chiar scuti taxele de transport. Pentru cei care nu sunt din Cluj, puteti face comanda direct pe site sau ii puteti gasi chiar si pe pagina de facebook. Sa ne fie de bine!

7 Comments

  1. cccris

    arata minunat, celor mici le place la nebunie sa fie inconjurati de personajele iubite. Si eu ii decorasem camera baiatului meu cu tot felul de desene, o sa caut pozele sa vezi 😉 era tare haioasa

  2. Laura Frunza

    Sunt superbe lenjeriile, pacat ca n-au si cu Tom si Jerry 🙂 Iar camera lui Luca arata minunat, asa cum ar trebui sa arate o camera decorata cu dragoste. Initial si noi am vrut s-o decoram cu motive Winnie si prietenii dar am renuntat si am ales buburuzele si nuantele de rosu si galben. Am vazut ca ai pus in camera lui un pat mare de copil, ati renuntat la patutul de bebe?

  3. iuly_s_a

    Foarte frumoasa camera baietelului tau.Si camera fiicei noastre este aranjata pe aceasi tema 😀
    va lipseste ceasul de perete si perdeaua cu Winnie and friends 🙂
    Arata minunat oricum…iar tu Teo esti o inspiratie pentru mine.

  4. Liana Morar

    Foarte creativa Teo.
    Arata totul minunat.
    Vreu sa-ti spun ca si eu i-am facut intr-o prima varianta camera fetitei mele cu Winnie, doar cu multe accente de rosu.
    Mai apoi am schimbat placa inspre roz, printese si Hello Kitty.
    Te pup si succes cu toate proiectele.
    Liana Morar

  5. Jocuri online

    Super ba aceasta camera… felicitari

  6. jocuri online

    mi-e foame

  7. Anonymous

    Poti sa-mi spui de unde ai luat acea banda pentru perete? E ca si un sticker? Se lipeste sau e pictata?

    Mersi mult

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.